Zonnebrillen voor in de winter

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

Zonnebrillen voor in de winterZonnebrillen voor deze winter



Er is geen betere tijd om een garderobe te werken voor het voorjaar dan tijdens de winter, wanneer alle mooie nieuwe designer sunglassesstart opdagen tijdens de Fashion Week in de hele wereld.


Dit jaar in de New York Fashion Week bood een aantal flashbacks naar de rave-cultuur van de jaren 1990. Ook introduceerde ze de stijlen die eigenlijk al tientallen jaren rond zijn in een of andere vorm. 


De jaren 1990 maakt een comeback


Dit jaar op de New York Fashion Week, collecties van mode titanen als Marc Jacobs en Alexander Wang waren vaak vol van de levendige kleuren populair in de late jaren 1980 en vroege jaren 1990. Die enthousiaste stijlen prachtig gecombineerd met glanzend zwarte acetaat frames, evenals felgekleurde zonnebril in dezelfde levendige kleuren als de kleding.


Populaire zonnebrillen zoals die van Ferra en hun handtekening fade stijl, welke kleur voorzien aan de bovenkant van het frame die langzaam verdwijnt in niets aan de onderkant van het frame zijn begonnen, doordat beroemdheden ze droegen op hun gezichten. De fade stijl blijft waarschijnlijk heel populair in 2015 in prachtige kleuren zoals bordeaux, orchidee, en paars.


Subtiele Inspiratie en Stijl.

Andere populaire stijlen op de Fashion Week catwalks van ontwerpers zoals, Calvin Klein en Narcisco Rodriguez. Waren vaak vloeiend en elegant in de kleuren zoals crème, donkergroen en zwart. Deze luxe stijlen waren het soort dat perfect eruit zien met vintage zonnebril in subtiele kleuren zoals marine, blauw en zelfs zwart.


Hoewel de groottes van sommige ontwerpers luxe werden beschouwd, werden mode wachters opgemerkt dat de lijnen nog "lang en mager". Dat betekent dat de beste frames te begeleiden met stijlen die waren mager wat de dikte van de frames betreft. Zacht afgeronde frames van ontwerpers als Joseph Marc prachtig zou koppelen in 2015 met aanstaande stijlen van Klein en anderen.


Belangrijke trends voor zonnebrillen Maten


Grote zonnebrillen maken om de paar jaar een comeback, en 2015 lijkt een jaar voor oversized zonnebril zijn. Frames met brilglazen die verduisteren het gehele bovenste deel van het gezicht van de drager, die zijn populair aan het worden, en het voorjaar van 2015 zal waarschijnlijk een verscheidenheid van interessante grote zonnebrillen bieden in intrigerende geometrische vormen.


Naast de grote brilglazen van 2015 de meest populaire stijlen, zal deze frames waarschijnlijk verder gaan dan de klassieke ronde of ovale vormen. Zonnebrillen met punten en in vormen, die rond met een punt aan de onderkant of breed als de rand van een trapezium zijn. Zul je beginnen te zien op de gezichten zodra in de zomer van 2015.


Stijlen met Staying Vermogen

Een paar jaar geleden bracht Katy Perry opnieuw de zonnebril van de kat in de wereld. Sindsdien zijn ze weer erg populair. Het lijkt erop dat de stijl zal blijven worden gezien rond de modewereld in 2015 met een aantal belangrijke opleving aan de onderkant van deze zonnebril. Aanzienlijk zullen de cat eye zonnebril met dramatische hoeken van deze stijl domineren. 


Daarnaast zal de immer populaire vliegerzonnebril hun eeuwige bewind voortzetten; echter, heeft de stijl van enige invloed van luxe ontwerpers als Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Gucci gezien. De enige manier om ze te beschrijven van een aantal van de nieuwe vliegers is "agressief", en ze zijn niet de vliegeniers die je grootvader gebruikte om te dragen.


Vergeet niet dat de heersende stijlen niet de enige manier zijn om een indruk met je zonnebril te maken. Zelfs als uw persoonlijke stijl niet meer in de mode is. Als de zonnebril niet meer in de mode is en het werkt nog steeds voor u, dat kan ook. Maar het blijf leuk met een populaire stijl, maar het is ook leuk om je eigen stijl te maken.


Samen op wintervakantie


Samenzijn met familie en vrienden voor de wintervakantie is een populaire manier om het einde van het jaar te vieren, en het is ook een leuke tijd om uit te breken van de flashy zonnebril op Times Square "ball drop" of de vakantie met het gezin feest te vieren bij de lokale ijsschaatsbaan. Enkele van de meest iconische zonnebril ooit gemaakt zijn de zonnebrillen die worden gevormd in de nummers van het komende jaar, die zijn erg populair onder de feestgangers. 


Feestelijke zonnebrillen.

Er zijn tonnen van nieuwe stijlen zonnebrillen die in de verkoop gaan in december en het winterseizoen, zowat elke denkbare vakantie met leuke vormen en ontwerpen te vieren. Kerstmis feestvierders kunnen een zonnebril hebben met glitter groene kerstbomen neergestreken op de top van de frames en er zijn zelfs een zonnebril voor Chanoeka feestvierders die een rij van menorah kaarsen langs de bovenkant dragen.


Wintervakantie zonnebrillen
.

Sommige vakantiezonnebrillen zijn voorzien van allerlei glitter, vormen en ontwerpen. Deze brillen zijn leuk te dragen op een ruige vakantiepartij of om een leuke samenzijn met vrienden die zich graag extravagant voor een onstuimige goede tijd te beleven. Zonnebrillen zijn een van de beste accessoires te dragen aan een partij die onmiddellijk zal worden opgemerkt door iedereen die passeert.


Leuk als cadeau voor de feestdagen.

Zonnebrillen zijn ook een geweldig cadeau voor de feestdagen of ze zijn bedoeld als een cadeau voor een vriend of collega als blijk van dank of dat ze deel uitmaken van de vakantievieringen dat in de maand december te vieren zijn. Een goed moment om een zonnebril te kiezen voor een cadeau is nadat de modecollecties naar buiten komen en de ontwerpers de opvallende nieuwe collecties delen, die iedereen in het komende jaar dragen.


De heetste trends van 2015


Enkele van de heetste trends voor brillen in 2015 zijn stijlen, die lang populair geweest zijn onder de zonnebrilfans. Zoals de grote zonnebrilglas D & G designerzonnebril die een dun zwart frame of het licht ovale zonnebrillen van Bvlgari die veel dikkere frames hebben voor sport maar ook nog steeds het legendarische aviatormodel. En bieden de drager een zeer klassieke Hollywood stijl of look. 2015 belooft ook vliegerzonnebrillen ze houden een  populaire keuze met trendy bruin geverfd.


Omwisselbare brilglazen

Een van de aantrekkelijke kenmerken van zonnebrillen vandaag ,dat gekocht kan worden. Is met extra brilglazen. Deze kunnen worden omgewisseld naar de modebehoeften van de drager. Met deze verwisselbare brilglazen kan de drager van de zonnebrillenstijl afstemmen op een bepaalde kledingstuk of stijl. Maar kan ook gebruikt worden bij verschillende soorten evenementen. Licht getinte brilglazen zou je kunnen opzetten wanneer u naar een binnenshuis feestje gaat. Terwijl  donker getinte glazen van pas komen voor heldere winterdagen, waar er geen wolkje aan de hemel is. 


Zonnebrillen zijn niet alleen voor zomer en strandfeesten

Zonnebrillen worden vaak geassocieerd met de zomer en strandfeesten, maar ze zijn ook een essentiële element van vakantievieringen tijdens de winter. Met een mooie nieuwe zonnebril kun je flink indruk maken op een feestje, of als cadeau, of op de piste.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen