Biotrue lenzen en vloeistoffen

Biotrue lenzen en vloeistoffen
Biotrue lenzen en vloeistoffen zijn onderceel van de producent Bausch & Lomb. Fuva.nl is een officiële dealer van B&L en kan daardoor scherpe prijzen hanteren voor de consumenten. Dankzij de goede samenwerking kunnen wij al uw vragen over Biotrue beantwoorden. U kunt altijd met uw vragen terecht via onze live chat service. 

Biotrue lenzen en vloeistoffen online bestellenBiotrue is een contactlens op de markt gebracht door Bausch & Lomb Incorporated. Deze contact lenzen lijn is gemaakt van natuurlijke stoffen die de ogen ook natuurlijk en vochtig laten voelen. De Biotrue lijn heeft verschillende type lenzen zo heb je ook de Biotrue OneDay lenzen, deze zijn ontworpen om te werken als je ogen, voor comfortabel zicht gedurende de dag. De biotrue lens is heel erg innovatief en van goede kwaliteit. Deze revolutionaire nieuwe lens materiaal, geïnspireerd door de biologie van het oog is gewoon een perfecte keus. De Biotrue heeft een bevochtigingsmiddel verrijkt aan de oppervlakte van de lens, hierdoor zal je nooit meer droge ogen hebben. 


De Biotrue is van de beste kwaliteit wat ervoor zorgt dat het voor heldere, duidelijke visie zorgt- de hele dag en in de avond. Ook heeft de Biotrue een UV-bescherming wat betekent dat het niet alleen goed is voor je ogen, maar het helpt ook je ogen te beschermen tegen UV zonnestralen en samen met een zonnebril is dit de ultieme bescherming voor je ogen.


De lens is verkrijgbaar in een Bijziendheid (myopie) en Verziendheid (hypermetropie) voorschrift. Let wel dat je bij het kopen van lenzen gewoon altijd de juiste voorschrift zoals aangegeven door de oog specialist meeneemt. Zo kan er helemaal niks mis gaan.


Wat je wel moet weten en waar je vooral op moet letten is dat de lenzen zijn weliswaar UV-absorberende contactlenzen, maar ze zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een UV-absorberende ski- of zonnebril, omdat ze de ogen en de huid om de ogen niet volledig bedekken. De doeltreffendheid dat het dragen van UV absorberende contactlenzen de incidentie van oculaire aandoeningen geassocieerd met blootstelling aan UV-licht voorkomen of verminderen is niet vastgesteld op dit moment. Daarom is het dragen van de UV absorberende lenzen alleen niet genoeg als enige bescherming tegen UV
licht.
 

Biotrue lenzenvloeistof 


Naast de contactlenzen is er van de Biotrue lijn ook een lenzen vloeistof oplossing. Deze lenzen vloeistof oplossing is geformuleerd om overeen te komen met de pH van gezonde tranen. Ook maakt de lenzen vloeistof gebruik van natuurlijke smeermiddel van het oog om langdurige hydratatie te leveren. Verder helpt het om de oogwit gezond te houden. Met de Biotrue lenzen vloeistof kun je de lenzen reinigen, eiwit verwijderen en desinfecteert. Maar met de Biotrue kun je de zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel contactlenzen ook spoelen en opslaan.


De Biotrue lenzenvloeistof is evenals de Biotrue lenzen geïnspireerd door de biologie van je ogen. Verder is de hele lijn een geweldig product waarbij kwaliteit heel hoog staat aangemerkt.

 

Probeer multi-purpose lenzen vloeistof vandaag nog en ervaar geavanceerde lens zorg geïnspireerd door de biologie van je ogen. Biotrue multi-purpose oplossing bevochtigt op een manier die je ogen doen als het gebruik maakt van een smeermiddel ook gevonden in uw ogen en het is pH gebalanceerd om gezonde tranen passen. Biotrue lenzenvloeistof helpt voorkomen van bepaalde traan eiwitten en bestrijdt ziektekiemen voor gezonde dragen van contactlenzen

 

De Biotrue lenzen en lenzenvloeistof zijn dus zeker wel een aanbeveling waard als het gaat om een natuurlijk product waar er vooral rekening gehouden wordt met het oog. Zij behoren hierdaar tot de top binnen het lenzenassortiment en lenzenvloeistoffenassortiment.
block
block
Min: €0 Max: €35

Biotrue multi-purpose solution MultiPack

3x 3000ml + lenshouder. Alles in een vloeistof. Biotrue multi-purpose solution is een contactlensvloeistof die net zo werkt als het oog.

€31,50

Biotrue multi-purpose solution 300 ml

Alles-in-een contactlensvloeistof, met dubbel desinfectiesysteem.

€15,00

Biotrue multi-purpose solution FlightPack

Alles-in-een contactlensvloeistof om mee te nemen als u gaat vliegen

€14,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed