Lenzen bestellen? | Veilig en Betrouwbaar | Fuva.nl

Filter ContactlenzenLenzen bestellen? | Veilig en Betrouwbaar | Fuva.nl

Contactlenzen bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. U heeft bij ons keuze uit een groot assortiment lenzen tegen een scherpe prijs. Dankzij goede contacten met de leveranciers kunnen wij deze prijzen garanderen en u zo goed mogelijk informeren over de lenzen. Wij zijn een officiële dealer van de merken Coopvision, CIBA Vision, Bausch & Lomb en Johnson en Johnson. Wanneer u snel antwoord wilt op een vraag kunt u gebruik maken van onze live chat.

VEILIG EN BETROUWBAAR ONLINE CONTACTLENZEN BESTELLEN BIJ FUVA.NL


Contactlenzen bestellen doet u eenvoudig, snel, betaalbaar, veilig en betrouwbaar bij Fuva.nl. Met een ruime keuze uit een groot en breed assortiment bieden wij voor elk wat wils. Als officiële dealer van vele leveranciers en de uitstekende, intensieve contacten die wij daarmee hebben,  is Fuva.nl immer in staat om u de scherpste prijzen aan te kunnen bieden. Over de topmerken in onze collectie gaan we later op deze pagina per leverancier uitvoerig in, maar we beginnen met een stukje uitleg en geschiedenis.

(Wanneer u direct online lenzen wil bestellen bij Fuva.nl, scroll dan direct door naar onder)

De contactlens
Een contactlens is een optisch hulpmiddel dat direct op het oog wordt gedragen. Het is een soort plastic (grotendeels van siliconen gemaakt) lensje, dat door verschillende processen op maat en sterkte wordt gemaakt. De contactlens 'drijft' als het ware op een laagje traanvocht, zonder dat het hoornvlies mag worden geraakt. Het hoornvlies is het kwetsbare, doorzichtige deel van de buitenkant van het oog waar het licht door naar binnen valt. Het is dus maar goed dat de contactlens het hoornvlies niet raakt in verband met eventuele letselschade aan het oog dat door onvoldoende zuurstofvoorziening anders zou kunnen ontstaan.

De eigenschappen waar goede contactlenzen aan moeten voldoen zijn vooral:

 • zorgen dat het hoornvlies voldoende zuurstof krijgt
 • zorgen dat deze goed en passend blijven zitten, zodat de lenzen niet verschuiven ten opzichte van het oog
 • zorgen dat het dragen van contactlenzen de vorm van het oog niet verandert

Samen met de bril is de contactlens het bekendste hulpmiddel om een oogafwijking te corrigeren en beter te kunnen zien (hoewel het 'laseren' van ogen geen hulpmiddel genoemd kan worden door het blijvende karakter van een correctie aan het oog zelf, is de lasermethode de laatste jaren wel in populariteit toegenomen).

Een stukje geschiedenis
Al in 1508 werd de basis van de contactlens gelegd door niemand minder dan Leonardo da Vinci, waar overigens pas in 1636 op werd voortborduurt. Maar het bleef in die tijd eigenlijk alleen bij allerlei (wiskundige) testen. In de eeuwen die volgden begonnen steeds meer wetenschappers zich te verdiepen in de contactlens. In 1888 ontwierp de Franse oogarts Kalt een glazen lens die op het hoornvlies dreef. In 1935 werd glas vervangen door perspex, waardoor de lenzen kleiner en passender gemaakt konden worden. Vanaf toen is het snel gegaan met de ontwikkelingen; de productie van lenzen werd meer en meer geautomatiseerd, silicone deed zijn intrede en er werden verschillende typen contactlenzen ontworpen.

Bril of lenzen?
Over 'smaak' valt niet te twisten, zo ook niet over de voor- en nadelen van een bril ten opzichte van lenzen. Toch willen we de meest gehoorde voor- en nadelen hier voor u op een rijtje zetten.

Voordelen van contactlenzen vis-à-vis een bril

 • groter draagcomfort, want 'er zit niks op je neus'
 • lenzen beslaan niet, een bril wel
 • esthetisch aspect: lenzen zijn bijna niet zichtbaar
 • met contactlenzen kan een gewone zonnebril gemakkelijk worden gecombineerd en hoef je niet op zoek naar een zogeheten voorhang zonnebril om over je gewone bril te zetten
 • lenzen verschuiven niet, een bril vaak wel
 • je perifere gezichtsveld is scherper, omdat je bij een bril ook deels langs de glazen heen kijkt


Nadelen van contactlenzen vis-à-vis een bril

 • minder snel handelen: het vergt iets meer tijd om lenzen in te doen, dan een bril op te zetten
 • de kans op droge en/of geïrriteerde ogen is groter met lenzen dan een bril
 • niet iedereen is geschikt voor het dragen van lenzen in verband met het traanvochtgehalte (indien te laag, dan raakt de lens het hoornvlies in plaats van op het traanvocht te drijven) dat per individu kan verschillen


Type en soorten lenzen
Een eerste onderscheid wordt gemaakt tussen harde en zachte lenzen.

Harde lenzen
Harde lenzen hebben een relatief lange levensduur en laten veel zuurstof door, wat bevorderlijk is voor de gezondheid van het oog. Maar door de mindere flexibiliteit van het materiaal van de lens kunnen harde lenzen minder comfortabel zitten.

Zachte lenzen
Zachte lenzen worden gemaakt van een materiaal dat door vocht flexibel wordt. Door de poreuze structuur neemt de lens veel water op, waardoor de zachte lens zich gemakkelijk aan het oog 'hecht'.

Over het algemeen kun je zeggen dat harde lenzen langer meegaan en goedkoper zijn in onderhoud dan zachte lenzen (zachte lenzen moeten bijvoorbeeld altijd in lenzenvloeistof worden bewaard). Qua draagcomfort prevaleert de zachte lens.

Maar naast het verschil tussen harde en zachte lenzen wordt er vooral onderscheid gemaakt tussen de aard van de oogcorrectie. Waren de eerste contactlenzen ooit alleen geschikt voor het corrigeren van slechts één sterkte, bijziend of verziend, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden waarbij meerdere correcties in dezelfde contactlens kunnen worden 'ingebouwd'.

Sferische lenzen
Sferische contactlenzen zijn lenzen in de meest conventionele vorm. Ze corrigeren enkel bijziendheid of verziendheid. Welke van de twee correcties ook: sferische contactlenzen hebben overal dezelfde sterkte.

Torische lenzen
Torische bevatten twee verschillende sterktes in één lens waardoor ze astigmatisme kunnen corrigeren. Astigmatisme staat voor de oogaandoening waarbij het hoornvlies niet overal dezelfde kromming heeft, een zogeheten cilindrische afwijking. Met een sferische lens zou de asrichting de hele tijd veranderen waardoor niet constant een zuiver beeld wordt geproduceerd. Door een cilindercorrectie wordt de lens op een specifiek punt iets verzwaard, waardoor de lens (door de zwaartekracht) in de juiste stand op het oog blijft. Op deze manier wordt de lens aan het, niet geheel perfect gevormde, hoornvlies aangepast.

Multifocale lenzen
Multifocale contactlenzen zijn gemaakt voor zowel bijziendheid als verziendheid, een combinatie die in de volksmond vaak ouderdomsverziendheid wordt genoemd. Naarmate u ouder wordt, worden de lenzen van uw ogen minder elastisch. Dit zorgt voor problemen bij het scherp stellen van de lens op objecten op meerdere 'afstanden'. Multifocale lenzen geven een scherp zicht, op alle afstanden, door de combinatie van verschillende sterktes voor zowel het juist focussen op voorwerpen dichtbij als veraf.

Dag-, week- en maandlenzen
Zoals de namen eigenlijk al zeggen zijn er lenzen die slechts een dag, lenzen die gedurende een week of gedurende een maand gedragen kunnen worden. U vindt ze allemaal in ons assortiment!

Online contactlenzen bestellen doet u natuurlijk bij Fuva.nl
Welke contactlenzen u ook zoekt, u bestelt ze gemakkelijk, vlot, feilloos en met vertrouwd betalingsgemak bij Fuva.nl. Wij hebben de deskundigheid in huis die u zoekt en nodig heeft om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van uw contactlenzen. Wij helpen en begeleiden u hierin graag en met passie. Naast contactlenzen kunt u bij Fuva.nl natuurlijk ook voor uw lenzenvloeistof terecht.

U kunt vanuit deze pagina verder gaan naar contactlenzen, merken en producenten.

Fuva.nl verkoopt vele soorten en merken lenzen tegen de scherpste prijzen, wij hebben de grootste en beste merken binnen de contactlenzenbranche in ons assortiment, werken louter met de grootste, bekendste en betrouwbaarste leveranciers en leveren altijd binnen de kortst mogelijke tijd. Wij streven immer naar een levertijd van 2 à 3 dagen.

De after sales service wordt door Fuva.nl zeer serieus genomen. Na elke bestelling wordt er altijd even contact met u opgenomen om te vragen of alles naar wens is en of u wellicht nog aanvullende vragen beantwoord wilt hebben.

Mocht u later nog vragen hebben over uw contactlenzen dan kunt u uw vraag mailen naar info@fuva.nl of te allen tijde gebruik maken van onze live chat service. Een van onze medewerkers staat u graag te woord!

Naast lezen en lenzenvloeistof biedt Fuva.nl u een zeer grote collectie zonnebrillen met bekende merken als Ray-Ban, Michael Kors, DKNY, Guess, Tom Ford en meer. Ook voor skibrillen kunt u bij Fuva.nl kiezen uit een ruim aanbod.


Lenzen in het assortiment bij fuva.nl

 • Daglenzen
  Geen last van droge ogen, extra zuurstofdoorlatend, geen gedoe met contactlenzenhouders elke avond, en met een groot assortiment sferische, torische en multifocale daglenzen van de beste merken
 • Weeklenzen
  Lenzen met een hoog draagcomfort, bijna 100% zuurstofdoorlatend, die een week lang garant staan voor goed zicht met bijna geen kans op aanslag op uw lenzen en met een groot assortiment sferische, torische en multifocale daglenzen van de grootste merken

 

 • Maandlenzen

De populairste lenzen van dit moment, duurzaam in gebruik met maar 12 keer wisselen per jaar, flexibel met hoog draagcomfort en met een groot assortiment sferische, torische en multifocale daglenzen van de grootste merken

 • Torische lenzen
  Voor welke cilindrische oogafwijking dan ook, met een groot assortiment torische lenzen van de grootste en bekendste leveranciers, leverbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen

 • Multifocale lenzen
  Voor goed zicht zowel dichtbij als veraf, met een groot assortiment multifocale lenzen van de grootste en bekendste leveranciers, leverbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen

 

Fuva.nl is officiële dealer van topleveranciers
Fuva.nl is officiële dealer van de beste leveranciers van alle soorten lenzen. Door uitstekend, intensief, veelvuldig en blijvend contact met deze topleveranciers kunnen wie u keuze bieden uit een groot en breed assortiment lenzen. De uitstekende relatie en samenwerking met onze producenten zorgt voor de scherpste inkoopprijsafspraken, waar wij u als klant natuurlijk van laten meeprofiteren.

 

Onze leveranciers en hun merken

 • Coopervision
  Coopervision is één van de grootste contactlenzenproducenten ter wereld en levert al sinds 1980 wereldwijd in meer dan 100 landen contactlenzen. Betrouwbaarheid waarop gebouwd kan worden!

  De merken van Coopervision die u online via Fuva.nl kunt bestellen zijn:
 • Biofinity

Biofinity is een contactlenzenlijn van Coopervision met gebruik van de nieuwste technologieën voor het maken van maandlenzen met zoveel mogelijk comfort. De zogeheten 'Aquaform' is een technologie die zorgt voor een optimale balans tussen zuurstof en water. Biofinity lenzen zijn verkrijgbaar als sferische, torische en multifocale lenzen.

 • Biomedics
  Biodemics is een contactlenzenlijn die bestaat uit zachte: daglenzen, maandlenzen en torische lenzen. De lenzen zijn flexibel en worden gekenmerkt door een hoog draagcomfort.
 • Aviara
  Aviara lenzen zijn zacht, flexibel en erg comfortabel. Uw ogen ademen en blijven op een natuurlijke manier vochtig. Ook worden schadelijke UV stralen geblokkeerd.
 • Proclear
  Proclear lenzen zijn ontwikkeld met behulp van de nieuwe PC technologie; verdamping wordt verminderd waardoor vocht langer wordt vastgehouden, toegepast op daglenzen, maandlenzen, torische en multifocale lenzen. Proclear heeft ook als enige lenzen op de markt met de hoogste mogelijke cilindercorrectie.
 • Bausch & Lomb
  De basis voor Bausch & Lomb (B&L) werd al in 1853 gelegd door de vrienden Jacob Bausch en Henry Lomb en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot één van de grootste namen in de optische wereld. In 1937 werd het bekende zonnebrillenmerk Ray-Ban opgezet door dit bedrijf (in 1999 door B&L verkocht aan de Italiaanse Luxoticca Group). Sindsdien richt B&L zich vooral op de markt van contactlenzen met een groot assortiment lenzen van de beste en meest betrouwbare merken.

  De merken van B&L die u online via Fuva.nl kunt bestellen zijn:

  • Pure Vision
   PureVision contactlenzen zijn de eerste lenzen die zijn gemaakt met behulp van het zogeheten unieke AerGel; dit materiaal zorgt voor een uitzonderlijke visie, met een ultiem draagcomfort en de beste gezondheid van je ogen. Verkrijgbaar als daglenzen, lenzen die dag en nacht te dragen zijn, torische lenzen, sferische dag- en maandlenzen en multifocale lenzen.
  • Soflens
   Zeer geschikt voor mensen met een actieve levensstijl en door gebruik van 'High Definition Optics' technologie leveren de lenzen van Soflens een scherp en helder beeld, ook, en vooral, 's nachts. Tevens verkrijgbaar als multifocale lenzen.
  • Biotrue
   Met de Biotrue contactlenzenlijn worden droge ogen voor altijd voorkomen, omdat de oppervlakte van de lens met een bevochtigingsmiddel is verrijkt. Biotrue heeft verschillende type lenzen, allen met UV bescherming, waaronder de Biotrue OneDay lenzen. Biotrue lenzen zijn verkrijgbaar tegen zowel bijziend- als verziendheid.
Johnson & Johnson
Johnson & Johnson (J&J) werd al in 1883 opgericht door de drie gebroeders Johnson als bedrijf in steriele medische wondbehandeling. Inmiddels is J&J uitgegroeid tot een groot bedrijf met verschillende divisies waar Acuvue de contactlenzendivisie representeert.

Wat u van J&J online via Fuva.nl kunt bestellen:
 • Acuvue
  De contactlenzen van Acuvue zijn zacht, erg dun en worden gemaakt van zuurstof doorlatende silicone hydrogel of hydrogel materialen (silicone hydrogel laat tot wel zes keer meer zuurstof door dan 'gewone' zachte lenzen, wat de gezondheid van uw ogen zeer ten goede komt). Alle lenzen van Acuvue zijn voorzien van UV bescherming. Acuvue lenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen of 2weekslenzen.

CIBA Vision
CIBA Vision is de oogzorgdivisie van Novartis (één van de meeste toonaangevende bedrijven binnen de gezondheidszorg) en, in tegenstelling tot andere aanbieders, relatief jong in de optische bedrijfstak. Maar daarom niet minder goed, in tegendeel!
 • De merken van CIBA Vision die u online via Fuva.nl kunt bestellen zijn:
  • Airoptix
   Lenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, tot wel vijf keer hoger dan bij 'gewone' lenzen het geval is. Airoptix lenzen zorgen er ook voor dat het vocht in uw ogen op peil blijft en uw ogen dus niet droog worden. Ook verkrijgbaar als multifocale lenzen, dag en nacht lenzen (tot maximaal 30 nachten) of als lenzen met een cilindercorrectie.
  • Dailies
   Zoals de naam al zegt is Dailies de daglenzenlijn van CIBA. Verkrijgbaar als torische lenzen, voor mensen met astigmatisme, met cilindervorm en als lenzen om op alle afstanden goed te kunnen zien.
  • Freshlook
   Freshlook draagt bij aan kleurversterking. Afhankelijk van uw ogen, het advies van de oogspecialist en uw persoonlijke wensen, kunt u kiezen uit verschillende varianten.

Altijd in (blijvend) overleg met de oogspecialist
Contactlenzen zijn niet geschikt voor iedereen en worden door sommige mensen niet goed verdragen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een allergie waardoor uw ogen (te) snel geïrriteerd raken of er wordt te weinig traanvocht aangemaakt waardoor uw hoornvlies door het dragen van contactlenzen beschadigd kan raken.

Daarom is het raadzaam om eerst naar een oogspecialist, zoals een contactlensspecialist, optometrist of oogarts te gaan, voor een deskundig advies over uw ogen en lenzen. Naast het vaststellen van de oogafwijking of oogaandoening en uw gezichtsvermogen wordt bepaald wat voor soort lenzen, met welke sterkte(s) u nodig heeft en wordt bij een dergelijk onderzoek ook altijd uw traanvochtgehalte gemeten. Maar ook worden uw ogen met een zogenaamde spleetlamp bekeken om te beoordelen of uw ogen wel of juist niet geschikt zijn om lenzen te kunnen dragen.

Ook na uw bestelling
Nadat u bij Fuva.nl online uw lenzen heeft besteld, blijft het van belang dat u elk half jaar uw oogspecialist bezoekt om uw ogen en de pasvorm van uw contactlenzen te laten controleren.

In de tijd nadat u de lenzen heeft gekocht kunnen het gezichtsvermogen en de sterkte van uw ogen natuurlijk veranderen. Daarom raden wij u (echt met klem) aan om uw ogen te blijven laten controleren. Het belang van de gezondheid van uw ogen en uw letterlijk, helder en duidelijk zicht op de wereld, zowel dichtbij als veraf, staat voor Fuva.nl hoog in het vaandel. En wie anders dan uw oogspecialist kent uw ogen beter en kan bepalen wat goed is voor uw ogen?

Door foutief of slecht onderhoud van uw lenzen kunnen oogirritaties of ooginfecties snel ontstaan, dus maak bij de geringste twijfel daarom altijd een afspraak met uw oogspecialist om uw ogen te laten controleren en eventuele problemen bij het dragen van uw lenzen te bespreken.

Voorkomen is beter dan genezen!

Fuva.nl heeft de grootste merken van de contactlenzenbranche:

Deze merken hebben een groot assortiment, namelijk:


Let Op! Blijf altijd naar uw oogspecialist gaan!

Wanneer u online uw lenzen besteld is het belangrijk dat u minimaal 2 keer per jaar naar uw oogspecialist blijft gaan. In de tijd dat er lenzen online worden gekocht kunnen uw ogen anders reageren en oogsterkte veranderen. Daarom is het noodzakelijk om uw ogen te blijven te controleren, uw oogspecialist kent uw ogen en weet wat goed is voor uw ogen. Probeer dus altijd zo veel mogelijk het advies op te volgen van uw oogspecialist. Want u wilt natuurlijk altijd een ooginfectie voorkomen in plaats van genezen. Zeker door het slecht omgaan met lenzen kunnen ooginfecties ontstaan. Ga dus, wanneer u last heeft van uw ogen of lenzen, altijd even voor de zekerheid naar uw oogspecialist om uw ogen te controleren.
block
block
Min: €0 Max: €150

Biofinity Multifocal 6-Pack - Coopervision

Biofinity Multifocal, ook wel bekend als Comfilcon A Multifocal, 6-Pack (Coopervision) zijn extra zuurstofdoorlatende multifocale lenzen. 6 Lenzen per oog, goed voor 6 maanden.

€49,50

Biomedics All-In-One - Coopervision

Biomedics All-In-One vloeistof - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€22,50

Biofinity contactlenzen 6-Pack - Coopervision

Biofinity Sphere 6-Pack (Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€29,50

Biofinity Toric 6-Pack - Coopervision

Biofinity Toric 6-Pack (CooperVision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€43,50

EYEYE I Comfort All in One 6-Maandspakket

3x 360ml + 1x 100ml + lenshouder. De EYEYE I Comfort is een innovatieve alles-in-een vloeistof die veiligheid combineert met comfort dankzij het dubbele desinfectiesysteem en de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat.

€37,50

Proclear Multifocal Toric

Beste klant,Voor uw sterktes in voor beide , in het lege vak hieronder, dan weet ik welke sterktes ik voor u moet bestellen en komen de juiste sterktes op de factuur te staan.

€80,00

EYE SEE Aqua Balance Safe-Soft-Fresh 360 ml

360ml All-In-One vloeistof voor zachte lenzen.

€14,50

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

Soflens Daily Disposable Toric (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Gratis verzending en betrouwbaar bestellen.

€25,00

Biomedics 1 Day Toric 30-Pack - Coopervision

Biomedics 1 Day Toric 30-Pack - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€27,50

Proclear Toric XR 6-Pack - Coopervision

Procleat Toric XR 6-Pack (Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

PureVision Multi-Focal 6-Pack - Bausch & Lomb

PureVision Multi-Focal 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

EasySept Multipack

3 x 360 ml + 355 ml Sensitive Eyes + 5 lenshouders met platina disc. EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem, geschikt voor alle vormstabiele en zachte lenzen.

€47,50

Air Optix Night & Day Aqua 6-Pack - CIBA Vision

Air Optix Night & Day Aqua 6-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€60,50

Air Optix Aqua Multifocal 6-Pack - CIBA Vision

Air Optix Aqua Multifocal 6-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

Air Optix Aqua 6-Pack - CIBA Vision

Air Optix Aqua 6-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€32,50

1-day Acuvue Moist 30-Pack - Johnson & Johnson

1-Day Acuvue Moist 30-Pack (Johnson & Johnson) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€27,50

1-day Acuvue Moist for Astigmatism 30-Pack - Johnson & Johnson

De 1 DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM 30-Pack (Johnson & Johnson) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€32,50

Biomedics Toric - Coopervision

Biomedics Toric 6-Pack - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€38,50

Biomedics 55 Evolution 6-Pack - Coopervision

Biomedics 55 Evolution 6-Pack - Coopervision | Goedkope maandlenzen voor lensdragers die nooit last van hun lenzen hebben

€19,50

Biomedics 1-Day Extra 90-Pack - Coopervision

Biomedics 1-Day Extra 90-Pack - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€38,50

Biomedics 1-Day Extra 30-Pack - Coopervision

Biomedics 1-Day Extra 30-Pack - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€19,50

Purevision 2 HD - Bausch & Lomb

De PureVision 2 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€33,50

Focus Dailies ADC Toric 90-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC Toric 90-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

Focus DAILIES ADC Progressives 30-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC Progressives 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€27,50
Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed