RB4151 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

Merken


Model


Kleur montuur


Type lens


Kleur lens


RB4151 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

RB4151 zonnebrillen zijn uniek in hun soort

Ray-Ban RB4151 is een rechthoekige zonnebril voor mannen die de juiste comfort biedt met een matte, rubberen textuur en klassieke gegoten tempels geaccentueerd door een verhoogde Ray-Ban scripted logo. Deze Ray-Ban RB4151 is de eenvoud zelfe en toch heel erg populiar.  Mannen worden ook steeds mode bewuster en de Ray-Ban RB4151 is een goede aansluiting daarop, door zijn mooie en stoere uitstraling is de Ray-Ban RB4151 erg geliefd bij mannen.

De eenvoud en de duurzaamheid van deze zonnebrillen maken ze het perfect, geen gedoe, betrouwbaar en gewoon t feit dat het om een Ray-Ban gaat maakt de Ray-Ban RB4151 een gewilde exemplaar onder de mannen. Deze Ray-Ban RB4151 is een rechthoekige zonnebril voor mannen, die comfort bied met een matte, rubberen textuur en klassieke gegoten stelen geaccentueerd door een verhoogde Ray-Ban scripted logo.

De stevige stelen en stop-klik scharnieren zorgen voor een moeiteloze, casual design die zeer goed past op alle gezichtsvormen. Dit model wordt geleverd met gepolariseerde glazen en als je al een bril draagt dan kun je deze glazen van de Ray-Ban RB4151 makkelijk op sterkte laten brengen. De klassieke kleuren en rubberen texturen, de bescherming en de dekking zijn uitzonderlijk en dat maakt de Ray-Ban RB4151 zo uniek.

De Ray-Ban RB4151 komt evenals de meeste Ray Ban zonnebrillen in verschillende kleuren. Zo heb je de bruine klassieke kleur met luipaard inprint en bruine standaard glazen en de bruine luipaard print met grijze glazen.  Deze glazen zijn allemaal dusdanig bewerkt dat ze optimale bescherming bieden voor de ogen en de huid rondom de ogen. Wil je dus een bril die optimale bescherming biedt en ook nog hip is, dan is de Ray-Ban RB4151 een perfecte keuze voor elke man die er hip en stoer uit wil zien.
block
block
Min: €0 Max: €100

Ray-Ban - RB4151 601

Kleur model: Black CrystalKleur glas: Green

€99,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed