Optische hulpbronnen

Blijf uw ogen goed verzorgen

Een nieuw tijdperk is aangebroken waarbij mensen voortaan vaker hun lenzen online gaan kopen. Mensen hebben voortaan weinig tijd om bij de opticien langs te gaan voor lenzen. De tijdstippen van wanneer de opticien open is is vaak hetzelfde als normale werktijden. Zij bestellen dus liever hun lenzen tijdens een korte pauze op het werk of na het werken. Dit is veel makkelijker, maar is dit ook altijd beter?

Laat je ogen controleren door iemand die hier gespecialiseerd in is

Wanneer je enkele keren je lenzen online hebt besteld is de kans groot dat de sterktes gaan verschillen en dat uw ogen anders op de lenzen gaan reageren. De kans bestaat dat als u niet vaak uw ogen controleert u iets oploopt en daar echt last van zult krijgen. Let wel op dat u bij een gediplomeerde oogmeetkundige langsgaat als u uw ogen laat controleren, dat is in Nederland, hoe vreemd het ook klinkt, lang niet altijd het geval. Niet iemand die een spoedcursus oogmeten heeft gevolgd en een niet erkende diploma daarvoor heeft gekregen. 


Optische hulpbronnen waar u de juiste informatie kunt vinden

In het google mapje hieronder kunt u aangesloten bedrijven vinden die gespecialiseerd zijn in optische hulpbronnen. We hebben zowel zorginstellingen, opticien, optometristen als oogartsen. U kunt hier de gegevens vinden bij de desbetreffende instelling waar u een vraag voor heeft. Fuva helpt u graag met het vinden van de juiste informatie waarnaar u op zoek bent. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] als u vragen heeft aan ons.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed