RB3422Q Aviator | Zonnebrillen online bestellen

Merken


Model


Kleur montuurType lens
Kleur lens
RB3422Q Aviator | Zonnebrillen online bestellen

Leuke variant van de Ray-Ban Aviator, de Craft RB3422Q


De nieuwste Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q is een zonnebril die niet alleen een geweldig ontwerp heeft, maar bij het ontwerpen van deze zonnebril werd voornamelijk de actieve buitenleven meegenomen. Daarom ook de naam Outdoorsman speciaal voor de man die veel buiten is, vissen, kamperen, jagen en andere activiteiten in de open lucht. De Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q is geïnspireerd door de Aviator Classic, maar de Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q heeft een vergelijkbare iconische functie en is gemaakt met echte herten leer evenals andere zorgvuldig handgemaakte accenten. Deze unieke zonnebrillen zijn voorzien van een hand gestikte lederen voorhoofd brug, evenals lederen stelen die je niet vindt op een andere zonnebril van Ray-Ban . Dat is dus een van de extraatjes die de Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q extra uniek maakt. De Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q is een unisex zonnebril en wordt aangeboden met gepolariseerde glazen. Draag je een bril, geen probleem, de Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q zijn recept-vriendelijk.

De Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q kun je krijgen in een hippe gepolariseerde bruine gradiënt glazen die mee kleuren naar mate de belichting veranderd. Deze type glazen bieden evenals alle andere Ray-Ban glazen 100% bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De gepolariseerde groene glazen zijn een van de beste op het gebied van bescherming. Deze glazen zijn van de nieuwste technologie en bieden bescherming overal. Ook helpen ze bij het weerkaatsing van licht op de straten of op het sneeuw die evenals UV stralen schadelijk kunnen zijn. Als laatste is de Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q te krijgen in een lichtbruin gradiënt glazen die ervoor zorgt dat de bril niet alleen mooi maar ook veilig is voor in de zon. Helemaal volgens de laatste technologie en de gegarandeerde bescherming zijn deze glazen net als alle andere Ray-Ban glazen de beste van zijn soort. Koop nu de Ray-Ban  Outdoorsman Craft RB3422Q en ga maar lekker genieten van het buiten leven zonder je zorgen te maken over de zon en de slechte UV stralen. 

block
block
Min: €0 Max: €250

Ray-Ban - RB3422Q 003/32

Stoer Aviator model waarvan heet montuur zilverkleurig is en de glazen grijs oplopend.

€129,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed