Nieuwste modellen van Ray Ban

Als marktleider van de zonnebrillenbranche moet Ray Ban steeds met nieuwe modellen komen die met de mode meegaan. Ontdek nu de modellen van dit moment!

De nieuwste modellen van Ray Ban

Elk jaar komen nieuwe modellen van Ray Ban uit die de zonnebrillenmode van het jaar bepalen. Ray Ban is hier al tientallen jaren het beste in. Zij zijn al tientallen jaren marktleider in de zonnebrillenbranche. Een aantal van de topmodellen van Ray Ban zijn de Ray Ban Aviator, Ray Ban Wayfarer, Ray Ban New Wayfarer en de Ray Ban Clubmaster. Deze modellen zitten al meer dan 25 jaar in het assortiment van Ray Ban en zijn nog steeds de best verkopende modellen.

Dit jaar is een nieuwe trend ingetreden bij Ray Ban. De kunstoffen zonnebrilmodellen met haar rondingen. Geen metaal meer, enkel kunstof in felle kleuren. Door de monturen niet meer van metaal maar van kunstof te maken zijn de verkoopprijs omlaag gegaan. Zijn felle kleuren ingetreden. Deze trend zal de komende jaren nog veel worden gezien. We zitten nog in het begin van een trend die de komende maanden de zonnebrillen branche gaat veroveren.


             1. Ray Ban Erika
 
              2. Ray Ban Justin 
 
              3. Ray Ban Cats
  
Wij zouden graag willen weten welk model jullie het mooiste vinden. Deze kunnen wij dan voor jullie in de toekomst in de aktie zetten. Uw reactie kunt u hieronder plaatsen. 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen