Biofinity (Comfilcon A) lenzen + Gratis lenzenhouder!

Filter Contactlenzen
Biofinty lenzen, ook wel bekend als Comfilcon A, bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Wij zijn een officiële dealer voor Biofinity lenzen. Daardoor kunnen wij u alles vertellen over de Biofinity (Comfilcon A) lenzen om u zo goed mogelijk te informeren. Dankzij goede prijsafspraken kunnen wij de lenzen ontzettend scherp prijzen en de lenzen binnen 2-4 werkdagen leveren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd gebruik maken van onze Live Chat Service.
 

Biofinity (Comfilcon A) lenzen | Coopervision

De Biofinity (Comfilcon A) lijn is ontworpen door Coopervision. Deze contactlenzenlijn bevat de nieuwste technlogien voor het maken van maandlenzen met zoveel mogelijk comfort. Dit is de zogehete "Aquaform", deze technologie zorgt voor een optimale balans tussen zuurstof en water. Hierdoor zal een drager van de Biofinity lenzen een mindere mate tot geen last hebben van rode of droge ogen. Deze lenzen, ook wel bekend als de Comfilcon A lens, van Coopervision is de nieuwe hoofdlijn voor maandlenzen van Coopervision. Mensen dragen Biofinity lenzen omdat ze voor kwaliteit gaan en zo min mogelijk het gevoel willen hebben dat ze lenzen inhebben. Daarom is de deze lens een van de bestverkochte lens van dit moment. Hieruit blijkt dat de Biofinity lijn een succes is van het merk Coopervision. Comfilcon A staat gelijk aan Biofinity, dit zijn dezelfde lenzen. Wanneer u het doosje lenzen waarop staat Biofinity ziet u zes lenzen in het doosje liggen. Op deze lenzen staat Comfilcon A. U hoeft dus niet verward te raken met de gedachte dat er verkeerde lenzen in de Biofinity 6-pack zit. Biofinity lenzen zijn hetzelfde als Comfilcon A lenzen. Deze lenzen behoren tot de nieuwste lenzen binnen het grote lenzenassortiment.

Deze lijn contactlenzen zijn verkrijgbaar in de Sferische, Torische en Multifocale versie die gemaakt zijn door de fabrikant Coopervision.

  • Biofinity Sphere: Biofinity maandlenzen van coopervision voor lensdragers die maandlenzen met enkel een sferische correctie hebben. 
  • Biofinity Toric: Biofinity maandlenzen waarbij zowel een torische als een sferische correctie wordt gebruikt.
  • Biofinity Multifocal: Biofinity maandlenzen waarbij u voor zowel veraf als dichtbij kunt zien. In de maandlens zit een sferische en additie correctie. 
Biofinity maandlenzen zijn in alle soorten maandlenzen beschikbaar met een nieuwe technologie waarbij het comfort centraal staat. U zult de lenzen dragen alsof u het gevoel heeft dat u geen lenzen in hebt. Het belangrijkste doel van de Biofinity lenzen is dat het comfort voor het dragen van lenzen wordt verhoogd. Lensdragen die nauwelijks invoelen dat ze lenzen in hebben. Het is heel vervelend als je heel de tijd het gevoel hebt dat je lenzen in hebt. De Comfilcon a lens is extra dun en de kromming is zo gemaakt dat u nauwelijks voelt dat u de Comfilcon A lens in heeft. 

Fuva.nl werkt nauw samen met Coopervision, wat een aantal voordelen heeft voor de lensdragers die haar biofinity lenzen via Fuva.nl bestelt. Door de goede samenwerking met Coopervision kunnen wij u uitgebreid informeren over de biofinity lenzen waardoor u alles over de lenzen te weten kan komen. Is dit niet via de teksten die u op de pagina's vindt dan kan dit via de live chat service. Via de live chat service komt u in contact met onze medewerkers die alles over de biofinity lens weten. Een ander voordeel van de goede samenwerking is dat wij heel goede prijsafspraken hebben kunnen maken. Daardoor kunnen wij u de zelfde lenzen, met betere informatie, tegen een lagere prijs leveren.

Biofinity (Comfilcon A) lenzen bestellen | Coopervision

Biofinity (Comfilcon A) lenzen worden door veel mensen gedragen. Het aanbod van deze lenzen is daarom ook erg groot. De verpakking waarin de Biofinity lenzen worden verzonden zijn altijd in 6-pack verpakking. Hierin zitten zes Biofinity lenzen, goed voor een half jaar. De redenen dat u uw lenzen bij Fuva koopt zijn:
  • Deskundig advies via de Live Chat Service 
  • 50% Goedkoper dan uw opticien
  • Makkelijk en snel bestellen
  • Veilig bestellen
  • Geen verzendkosten
Mocht u vragen hebben over Biofinity (Comfilcon A) lenzen dan kunt u ons altijd via de telefoon, mail en Live Chat Service bereiken. Wij hebben deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over de Biofinity lens. Fuva.nl werkt nauw samen met Coopervision om op die manier een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen aan de klanten van Fuva. Samen willen wij ervoor zorgen dat u op een zo fijn mogelijke manier lenzen kunt bestellen en dragen. 

 

block
block
Min: €0 Max: €55

Biofinity Multifocal 6-Pack - Coopervision

Biofinity Multifocal, ook wel bekend als Comfilcon A Multifocal, 6-Pack (Coopervision) zijn extra zuurstofdoorlatende multifocale lenzen. 6 Lenzen per oog, goed voor 6 maanden.

€53,50

Biofinity Toric 6-Pack - Coopervision

Biofinity Toric 6-Pack (CooperVision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€43,50

Biofinity contactlenzen 6-Pack - Coopervision

Biofinity Sphere 6-Pack (Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€33,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed