RB3460 Aviator Flip Out | Zonnebril online bestellen

Merken


Model


Kleur montuurKleur lens

Type lens


RB3460 Aviator Flip Out | Zonnebril online bestellen

Verwissel de glazen van je zonnebril met de RB3460


De Ray-Ban Aviator Flip Out zonnebril symboliseert iconische inspiratie samengevoegd met technologische innovatie. Geïnspireerd door de Aviator Classic, is de Ray-Ban Aviator Flip Out RB3460 gemaakt met innovatieve materialen van de Tech zonnebrillen serie. Aviator Flip Out wordt geleverd met drie verwisselbare glazen, een tasje en een speciale lens tasje om de extra glazen op te slaan. Deze Ray-Ban Aviator Flip Out zonnebril is net zo stevig en duurzaam als de rest van de Aviator familie, Aviator Flip Out biedt een extra flare met vervangende lenzen die gemakkelijk uit te schakelen zijn. Met de avaitor flip out zie je er nooit hetzelfde uit want door de glazen die gewisseld kunnen worden, kan je lekker veranderen van kleur glas voor je montuur.

De Ray-Ban Aviator Flip Out komt standaard in een gouden montuur met zwarte glazen en de extra flip out glazen zijn dan in de kleuren, bruin en klassiek G-15 groen. Maar er zijn ook andere varianten van de Ray-Ban Aviator Flip Out zo heb je de Blue Legend deze heeft als extra glazen ook de bruine en de Klassiek G-15 groen variant. En de Ray-Ban  Aviator Flip Out Roze classic is ook een speelse en leuke kleur die voornamelijk onder de vrouwen geliefd is. De grijze spiegel glazen speciaal voor de Ray-Ban  Aviator Flip Out zijn heel erg hip en geven de bril een extra tintje.

De Ray-Ban  Aviator Flip Out is speciaal voor degene die van verandering houden,  met de verschillende glazen die bij de Flip Out mee komen is het gemakkelijk om het ene glas te verwisselen met de andere glas, zo heb je dezelfde bril maar steeds een andere kleur glas. Dat maakt de Ray-Ban  Aviator Flip Out zo een unieke zonnebril, je hebt eigenlijk voor de prijs van een zonnebril, drie zonnebrillen tegelijk. 

block
block
Min: €0 Max: €150
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed