Purevision lenzen online bestellen

Filter Contactlenzen
Purevision lenzen online bestellen

Contactlenzen van het merk Purevision


De lenzen van Purevision zijn lenzen waar je echt de ultieme comfort en helder zien mee krijgt. Purevision heeft daarom ook een brede producten lijn die voor elke type contactlens gebruiker een uitkomst is. Laat anderen de echte jou zien met contactlenzen die heldere, natuurlijke visie bieden en het allerbeste in gezondheid van het oog, gemak en comfort bieden. Laat je daarom zien in contactlenzen van Purevision.


Met een breed scala aan opties beschikbaar in contactlenzen zorgt Purevision ervoor dat de flexibiliteit om zowat elke visuele aandoening in combinatie met je type lifestyle samen gaan. Dus of je nu een eerste keer contactlensdrager bent of iemand die ze een tijdje niet heeft gedragen, Purevision contactlenzen zijn de beste optie voor jou. Met de belofte van een Comfort Garantie ", kan je zorgeloos genieten van de vrijheid van Purevision contactlenzen.


Purevision Contactlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende type lenzen:

  • Dag lenzen
  • Contactlenzen die je dag en nacht kan dragen
  • Torische Contactlenzen voor astigmatisme
  • Sferische dag- en maandlenzen
  • Multifocale lenzen


Het ultieme gemak, gezondheid en comfort van de contactlenzen van Purevision daar kun je elke dag van genieten en van de vele voordelen de lenzen.


PureVision contactlenzen zijn de eerste lenzen gemaakt met behulp van de unieke AerGel materiaal, dit materiaal levert een uitzonderlijke visie, met een uitstekende comfort en goed voor de gezondheid van je ogen. Met PureVision lenzen kan je, jouw leven ervaren met visuele helderheid en het comfort dat bij de eisen van jouw levensstijl past. AerGel maakt PureVision lenzen uitzonderlijk gezond. Ze laten de natuurlijke niveaus van zuurstof naar je ogen te komen en weerstaan eiwit opbouw - je ogen blijven de hele dag comfortabel zelfs tot diep in de nacht.
 

De verschillende soorten Purevision lenzenPureVision® Multi-Focal contactlenzen hebben een innovatieve optische ontwerp zodat je duidelijk kan zien op alle afstanden - in de buurt, ver, en overal tussenin. Ook deze lenzen zijn gemaakt van AerGel. Zo comfortabel dat je nauwelijks merkt dat je contactlenzen in hebt.


PureVision contactlenzen zijn populair maandlenzen die gebruik maken van silicone hydrogel, een van de meest recente ontwikkelingen in contactlens technologie, de drager krijgt hierdoor uitzonderlijk comfort de hele dag. Purevision lenzen maken een natuurlijke hoeveelheid zuurstof aan die het oog bereikt en een uniek oppervlak die ertoe bijdraagt dat de hoeveelheid puin opbouw te verminderen. Ze bieden een uitstekend comfort en gezichtsvermogen, samen met een gezonde visie.


PureVision 2 HD Voor Presbyopie is de nieuwste toevoeging aan Bausch & Lomb's populaire assortiment contactlenzen. Ontworpen om heldere, high definition visie te bieden op alle afstanden, deze lenzen zijn perfect voor degenen die lijden aan presbyopie en op zoek naar een alternatief voor hun bifocale leesbril. Ook deze contactlenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Bovendien zijn deze multifocale lenzen zijn voorzien van de geavanceerde 3-Zone vooruitstrevend ontwerp, die de ogen in staat stelt om een optimale scherpstelling te bereiken op elke afstand.


ProView Toric daglenzen, zijn speciaal voor mensen met Astigmatisme. Deze ProVision lens is een combinatie met een stabiele torische ontwerp dat consistente en kwaliteit visie biedt.Deze lenzen zijn ook super comfortabel en dat wel de hele dag.

block
block
Min: €0 Max: €150

PureVision Toric for Astigmatism- Bausch & Lomb

Purevision Toric 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€45,00

PureVision - Bausch & Lomb

PureVision 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€31,50

PureVision Multi-Focal 6-Pack - Bausch & Lomb

PureVision Multi-Focal 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

PureVision 2 HD for Astigmatism - Bausch & Lomb

PureVision2 HD for Astigmatism 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€43,50

Purevision 2 HD - Bausch & Lomb

De PureVision 2 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€33,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed