Wie zit er achter Fuva.nl?

 

Mijn naam is Freek van Aerle, en ik ga u vertellen hoe Fuva is ontstaan.

In december 2011 volg ik een schoollezing waarbij ik geïnspireerd word om te beginnen met wat ik altijd al hebben willen doen, een eigen bedrijfje starten. Al snel kwam ik terecht in de optiek. Mijn vader heeft een optiekzaak waar ik regelmatig heb gewerkt. Hij bracht me in contact met de leveranciers voor zonnebrillen en contactlenzen en na wat gesprekken had ik eigen contracten met ze. Na 2 maanden hard werken en voorbereiden was daar eindelijk Fuva.nl.

Dankzij mijn voltijd opleiding, die ik nu nog steeds volg, leer ik hoe mijn bedrijf op de juiste manier moet neerzetten. Zowel op de site als achter de schermen.

Met Fuva.nl wil ik iets moois bereiken, het gaat me niet om het geld. Ik wil een site creeeren waar mensen met een fijn en veilig gevoel een bestelling kunnen plaatsen. Hierbij vind ik de interactie met de klant onzettend belangrijk. Ik probeer de communicatie zo kort mogelijk te houden door zo veel mogelijk in de live chat chat service te zitten en zo snel mogelijk op e-mails te reageren. Het komt regelmatig voor dat ik van s'ochtends vroeg tot 's avonds laat in de Live Chat Service zit om mensen te helpen.

Mijn doel met Fuva.nl is zorgen dat mensen een glimlach laten zien als ze een pakketje van Fuva.nl binnen krijgen.  
 

Is Fuva een betrouwbaar verkooppunt?

Fuva.nl heeft eigen contracten met Luxottica en de lensmerken die u op Fuva.nl kunt vinden. Wij zijn daardoor een officieel verkooppunt en kunnen u garanderen dat alle producten die op de site 100% authentiek zijn. 


Waarom zijn de producten op Fuva.nl goedkoper dan bij de opticien en andere webshops?

Goedkoper dan opticiens
In vergelijking met opticiens is Fuva.nl goedkoper omdat Fuva.nl geen duur pand hoeft te huren, geen dure personeelsleden hoeft uit te betalen, geen dure optische apparatuur heeft en geen hoge gas/water en licht kosten heeft. Deze kosten worden bij een opticien doorberekend in de prijs voor de consument.

Goedkoper dan andere webshops 
In vergelijking met andere webshops heeft Fuva.nl alles in huis, er is geen personeel nodig voor de inkoop, verkoop, marketing  of distributie. Andere webshops hebben hier per afdeling meerdere mensen op staan, voor de marketing en distributie afdeling zijn posten waar veel kosten in zitten. En die kosten worden doorberekend in de prijs voor de consument. Fuva.nl heeft hier geen kosten aan omdat alles door een iemand wordt gedaan en daardoor is de kostprijs lager. Hierdoor is de verkoopprijs voor de consument een stuk lager dan andere webshops.
 

Fuva.nl gegevens

Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

www.Fuva.nl
info@fuva.nl
Kvk nr: 54213959
BTW nr: 200879856B01
Vestigingsnr: 000024015229
Bank nr: NL58RABO0169268667

Vragen                                                

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren. 

Klachten

Bij klachten proberen wij binnen 1 uur (met een max van 3 dagen) te reageren. Via de mail op info@fuva.nl. Formuleer uw klacht dan zo specifiek mogelijk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed