Over ons

Fuva.nl - Uw officiële deal voor lenzen en merkzonnebrillen

Fuva.nl is een online webshop die meer biedt dan alleen roken gerelateerde producten tegen eerlijke prijzen. Wij voorzien onze klanten graag van een goed degelijk advies, en vinden een goede relatie met onze klanten belangrijker dan snelle winst. Omdat we in de meeste gevallen rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen, kunnen we onze producten aanbieden en verkopen tegen zeer scherpe prijzen.

 

Is Fuva een betrouwbaar verkooppunt?

Fuva.nl heeft eigen contracten met Luxottica en de lensmerken die u op Fuva.nl kunt vinden. Wij zijn daardoor een officieel verkooppunt en kunnen u garanderen dat alle producten die op de site 100% authentiek zijn. 


Waarom zijn de producten op Fuva.nl goedkoper dan bij de opticien en andere webshops?

Goedkoper dan opticiens
In vergelijking met opticiens is Fuva.nl goedkoper omdat Fuva.nl geen duur pand hoeft te huren, geen dure personeelsleden hoeft uit te betalen, geen dure optische apparatuur heeft en geen hoge gas/water en licht kosten heeft. Deze kosten worden bij een opticien doorberekend in de prijs voor de consument.

Goedkoper dan andere webshops 
In vergelijking met andere webshops heeft Fuva.nl alles in huis, er is geen personeel nodig voor de inkoop, verkoop, marketing  of distributie. Andere webshops hebben hier per afdeling meerdere mensen op staan, voor de marketing en distributie afdeling zijn posten waar veel kosten in zitten. En die kosten worden doorberekend in de prijs voor de consument. Fuva.nl heeft hier geen kosten aan omdat alles door een iemand wordt gedaan en daardoor is de kostprijs lager. Hierdoor is de verkoopprijs voor de consument een stuk lager dan andere webshops.
 

Fuva.nl gegevens

Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

www.Fuva.nl
[email protected]
Kvk nr: 54213959
BTW nr: 200879856B01
Vestigingsnr: 000024015229
Bank nr: NL58RABO0169268667

Vragen                                                

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren. 

Klachten

Bij klachten proberen wij binnen 1 dag (met een max van 2 dagen) te reageren. Via de mail op [email protected]. Formuleer uw klacht dan zo specifiek mogelijk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. 

U kunt ons ook bereiken via onze WhatsApp service op +31 681909475

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed