Aviator Paskamer

1
2
3
4
5


Welkom bij de online paskamer van Fuva. In deze paskamer kun je kijken hoe de Ray-Ban Aviator jouw staat, maar hoe werkt het eigenlijk:

Stap 1. Upload jouw foto door op kies bestand te klikken, jouw foto te selecteren en te uploaden via de upload knop.
Stap 2. Kies een product aan de zijkant door erop te klikken en te slepen naar jouw of iemand anders gezicht. Er verschijnen 6 vierkantjes rondom het product, klik hierop en sleep ermee om het formaat passend te maken aan je gezicht. De ronde pijl rechtsboven het product kun je gebruiken om het product te draaien.
Stap 3. Ben je klaar met passen dan kun je een paskamer foto maken en delen door op de share knop te drukken. Na het delen van jouw gepaste zonnebril kun je deze kopen door op de koopbutton onder het product te klikken.

Stap 4. Geef jouw feedback over de paskamer op bovenstaand formulier
Wilt u uw paskamer leegmaken en andere producten proberen klik dan op het kruisje rechtsboven in het venster. Toch een andere foto gebruiken voor het passen van een zonnebril upload gewoon een nieuwe foto.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, vraag het in de live chat.


Veel plezier in de paskamer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed