RB3478 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

RB3478 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

Sportief en toch modieus, dat is de RB3478


Ray-Ban RB3478 zonnebril is een sportief, functioneel design met klassieke Ray-Ban details. Dit montuur lijkt een beetje op de Wayfarer, het heeft comfortabele kunststof stelen en de scharnieren die alles bij elkaar houdt zijn van zo een goede kwaliteit dat deze wel jaren meegaan. Deze metalen montuur is versierd met het logo uitgesneden in het metaal en uiterst comfortabele neus pads, de RB3478 zijn niet alleen cool, maar ze zijn een perfecte synergie van kracht. De glazen voor de Ray-Ban RB3478 komen in klassieke gepolariseerde of gradiënt / gepolariseerde glazen die elke hun eigen draai geven aan dit modieus ontwerp.

De Ray-Ban RB3478 is prima geschikt voor middelgrote tot grote gezicht maten en past bijna elk gezichts vorm. De Ray-Ban RB3478 is een perfect zittende zonnebril die in de gepolariseerde groene glazen komen, deze glazen zijn zodanig gemaakt dat ze de ogen beschermen tegen weerkaatsing van schadelijke zonnestralen. Maar ook de blauw grijze kleurverloop is een goede keuze om de ogen zo gezond mogelijk te houden, want ook deze glazen beschermen tegen de meest schadelijke zonnestralen.

Ray-Ban RB3478 is voor een heel erg sportief model die voor ieder betaalbaar is. Vooral voor de sporters onder ons is de Ray-Ban RB3478 een goede keuze. Want door het sportief design en goede pasvorm kun je het bij elke sport activiteit aan doen. De Ray-Ban RB3478 kun je nu online kopen bij fuva.nl, zij zijn de officiele dealer van Ray-Ban waardoor ze de meest voordelige prijs hebben voor alle Ray-Ban zonnebrillen.  Ray-Ban RB3478 een goede keus voor jou als je als actieve persoon of sporter. 

block
block
Min: €0 Max: €150
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed