Multifocale Lenzen bestellen | Fuva.nl

Filter ContactlenzenHad u voorheen een bril waarmee u zowel veraf als dichtbij kon zien? En bent u overgestapt naar multifocale lenzen? Dan is Fuva.nl de plek waar u uw multifocale lenzen makkelijk en snel kunt bestellen. Wij zijn aangesloten bij de grootste merken en kunnen daardoor een groot assortiment multifocale lenzen aanbieden. Fuva.nl heeft werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in deze lenzen, hierdoor kunnen wij u van alle informatie over multifocale lenzen voorzien. U komt met onze specialisten in contact via onze mail of via de live chat service. Zij zullen u dan direct helpen.

Multifocale lenzen online bestellen

Na een bepaalde leeftijd begint het zicht van dichtbij achteruit te gaan. Het zicht voor veraf en dichtbij is niet helemaal scherp. Hiervoor zijn multifocale lenzen ontwikkeld. Deze zorgen voor een scherp zicht voor zowel veraf als dichtbij. Voorheen waren de multifocale brillen het eerste advies dat de opticien gaf wanneer u van dichtbij slecht begon te zien. Door de nieuwe technologien zijn er multifocale lenzen ontwikkeld die ervoor zorgen dat u weer helemaal scherp ziet, zowel van dichtbij als veraf. Hierdoor heeft u geen last meer van een bril die u op de juiste manier op uw neus moet zetten. Want als u dat niet zou doen zou u door het verkeerde kijkgedeelte kijken en niet meer scherp zien. Een ander voordeel bij multifocale lenzen is dat u voortaan uw perifere gedeeltes ook scherp ziet. U hoeft niet meer de hele tijd uw hoofd te draaien om door het juiste gedeelte van uw bril te kijken. Bij multifocale lenzen heeft u niet het gevoel dat u een oogcorrectie nodig heeft, wat bij een bril wel is. 

Grote merken met multifocale lenzen

Onze merken Coopervision, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson en CIBA Vision hebben de beste multifocale contactlenzen ontwikkeld waardoor u weer voor zowel veraf als dichtbij kunt zien. De trend zegt dat er een schuiving is van multifocale brillen naar multifocale lenzen. Het gemak van deze lenzen zorgt ervoor dat mensen voortaan eerder kiezen voor multifocale lenzen. Wanneer mensen lenzen dragen en voor zowel veraf als dichtbij slecht beginnen te zien, is de stap naar een multifocale bril te groot. Een goed voorbeeld van een multifocale lens die op dit moment veel gebruikt wordt is de biofinity multifocal. Is het plaatje hiernaast ziet u de werking van de lens. Deze lens wordt door veel mensen die van een multifocale bril naar multifocale lenzen gaan als zeer prettig ervaren. 

Bij Fuva.nl heeft u de keus uit een groot assortiment multifocale lenzen, namelijk:

  • Multifocale daglenzen
  • Multifocale weeklenzen 
  • Multifocale maandlenzen


Vragen over multifocale lenzen?

Wanneer u vragen heeft over multifocal lenzen helpen onze medewerkers u graag. De medewerkers van Fuva.nl hebben jarenlange ervaring in de optiek waardoor wij u goed mogelijk kunnen informeren over multifocale lenzen. Daarnaast werken wij nauw samen met onze leveranciers waardoor we alle ins- en outs van onze producten weten. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk informeren over lenzen waar u vragen over heeft. U kunt ons altijd bereiken via de live chat service die overal op de site via het oranje vakje, rechtsonder op site, te vinden is. Hierbij komt u direct in contact met onze medewerkers en kunnen wij u vragen over multifocale lenzen zo snel mogelijk beantwoorden. Mocht de live chat service offline dan kunt u ons via [email protected] bereiken. Wij proberen u dan zo snel en goed mogelijk te helpen, binnen ons team hebben we al de expertise die nodig is om alle vragen over lenzen te beantwoorden.
block
block
Min: €0 Max: €150

Biofinity Multifocal 6-Pack - Coopervision

Biofinity Multifocal, ook wel bekend als Comfilcon A Multifocal, 6-Pack (Coopervision) zijn extra zuurstofdoorlatende multifocale lenzen. 6 Lenzen per oog, goed voor 6 maanden.

€53,50

Proclear Multifocal 6-Pack - Coopervision

Proclear Multifocal 6-Pack Proclear Toric 6-Pack Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€49,50

Air Optix Aqua Multifocal 6-Pack - CIBA Vision

Air Optix Aqua Multifocal 6-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

Proclear Multifocal Toric

Beste klant,Voor uw sterktes in voor beide , in het lege vak hieronder, dan weet ik welke sterktes ik voor u moet bestellen en komen de juiste sterktes op de factuur te staan.

€80,00

SofLens Multi-Focal - Bausch & Lomb

SofLens Multi-Focal 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€52,50

PureVision Multi-Focal 6-Pack - Bausch & Lomb

PureVision Multi-Focal 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed