Informatie

Proclear Multifocal 6-Pack maandlenzen

Proclear Multifocal maandlenzen worden gefabriceerd door het met Coopervision. Proclear multifocal lenzen bevatten het unieke PC-technologie, die ervoor zorgt dat de lens de gehele dag vochtig blijft en u nauwelijke voelt dat u een lens in heeft. Met de Proclear multifocal maandlenzen kunt voor zowel veraf als dichtbij goed zien. U hoeft dus geen bifocale bril meer op als u slecht van dichtbij gaat zien. Deze lenzen zorgt ervoor dat u ook van dichtbij goed kunt zien. In de lens zit een additie gedeelte die hiervoor zorgt. In het doosje van de Proclear multifocal zitten 6 maandlenzen die u elk een maand in kunt houden. De multifocal lenzen zijn ideaal voor als u veel achter de pc zit of in een droge omgeving zit. De Proclear multifocal zorgt ervoor dat u de letters op het scherm scherp ziet en dat u de letters op uw toetsenbord scherp ziet. Door het nieuwe membraam van de Proclear lenzen blijven uw ogen goed vochtig en worden ze niet droog en rood.

Eigenschappen Proclear Toric

  • Onovertroffen weerstand tegen lens dehydratie vergeleken met conventionele lensmaterialen
  • Zuurstofdoorlaatbaarheid blijft gedurende de gehele dag op een constant niveau
  • Blijft de gehele dag zeer comfortabel
  • Zeer lage aanslaggevoeligheid
  • Extreem hoge spontaanverdraagbaarheid

Proclear Multifocal 6-Pack online bestellen

Proclear multifocal lenzen bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Fuva.nl is een van de grootste webshops voor contactlenzen op dit moment en werkt nauw samen met Coopervision. Samen met Coopervision proberen we het kijkplezier met lenzen zo veel mogelijk te vergroten.

Proclear Multifocal 6-Pack van Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl

Proclear Multifocal 6-Pack Proclear Toric 6-Pack Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€49,50 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
2-4 Werkdagen
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed