Dailies lenzen online bestellen

Filter ContactlenzenDailies lenzen online bestellen
Dailies lenzen zijn daglenzen van het merk Alcon. Fuva.nl is een officiële dealer van Dailies daglenzen en daardoor kunnen wij u alles over de lenzen vertellen. Dankzij de goede samenwerking met Alcon kunnen wij de lenzen tegen een scherpe prijs leveren. Mocht u vragen hebben over de Dailies lenzen dan kunt u altijd gebruik maken van onze live chat service. Wij proberen u dan zo goed en snel mogelijk te helpen.

Dailies lenzen van het merk Alcon


Alcon is de wereldleider in oog zorg en hun voornaamste doel is het bevorderen van innovatie en het aanpakken van onvervulde behoeften van de patiënt. Om deze inspanning te bevorderen, hebben ze de CIBA Vision portfolio van contactlenzen en verzorgingsproducten met de Alcon portfolio gecombineerd. Door de fusie van deze 2 bedrijven is er een producten lijn ontstaan waar Dailies een product van is. Dailies contactlenzen zijn bijna overal te krijgen en zijn van uitstekende kwaliteit. De Dailies lijn bestaat uit verschillende contactlens typen waaronder de, DAILIES TOTAL1®, deze contact lens is een Watergradiënt contactlens die met trots 's werelds eerste en enige water gradiënt contactlenzen genoemd kan worden. Een toppunt voor het lenzenassortiment.


DAILIES TOTAL1 contactlenzen


Het innovatieve ontwerp van DAILIES TOTAL1® contactlenzen beschikt over een uniek water gradiënt.  Door bijna 100% water aan het buitenste oppervlak zorgt deze contactlens voor een zijdezachte oppervlak voor comfort die het gemakkelijk maakt deze lens de hele dag te dragen.  De Dailies Total 1 contact lenzen zijn 6 keer comfortabeler dan de andere toonaangevende dag lenzen. Dailies bevorderd ook de gezondheid van het oog en voorkomt rode ogen.


DAILIES® AquaComfort Plus Contactlenzen zijn ontworpen voor verfrissende comfort en houden de ogen vochtig, door deze vocht regulatie systeem die ingebouwd is in de DAILIES® AquaComfort Plus voorkom je geïrriteerde ogen omdat de ogen steeds bevochtigd blijven. Door de nieuwe verpakking van de DAILIES® AquaComfort Plus heb je dezelfde geavanceerde lenzen in een verfrissende nieuwe look. DAILIES® AquaComfort Plus  zorgt voor een scherpe, heldere visie en bij elke knipper beweging bevochtigd het automatisch de ogen zodat deze de hele dag fris en comfortabel blijven. Deze contact lenzen vereisen geen reiniging. Ze zijn bovendien van de top kwaliteit die wij gewend zijn van dit hoogwaardig merk.


DAILIES AquaComfort Plus Toric Contactlenzen


Deze lenzen zijn speciaal voor mensen met astigmatisme. Torische lenzen, oftewel lenzen met cilindervorm zijn speciaal ontwikkelde lenzen voor astigmatisme, zijn zachte contactlenzen die de afwijking aan je oog corrigeren. Een torische lens verbetert je kijkcomfort aanzienlijk.  Als een patient astigmatisme heeft dan kan hij objecten die dichtbij zijn niet scherp zien, maar ook objecten die ver zijn worden moeilijk waar genomen door patienten met deze afwijking. Bij Astigmatisme is het hoornvlies die normaal gesproken bolvormig is, ovaal. Vandaar dat er speciale lenzen voor nodig zijn die ook ovaal of cylindervormig zijn.


DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocale contactlenzen zijn speciaal ontworpen om goed te kunnen zien op alle afstanden, maar ze zorgen ook voor de hele dag comfort. DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocale contactlenzen combineren het beste van twee werelden. Ze helpen je zicht te verbeteren.  En ze hebben een goede vocht regulatie die zorgt voor verfrissing en comfort de hele dag door. Deze Dalies lenzen zijn te verkrijgen in verschillende sterktes en sluiten daarom naadloos aan op de vraag naar deze lenzen. Of het nu gaat om het lezen van een restaurant menu of je favoriete boek, deze lenzen zijn lekker comfortabel en geven geen vermoeide ogen.


Met de nieuwe DAILIES® AquaComfort Plus® en de nieuwe technologie waarbij bij elke knipper beweging de ogen worden bevochtigd heb je perfect zittende lenzen en uitstekend comfort de hele dag door. Heb je de DAILIES contactlenzen lijn nog niet geprobeerd dan is het nu tijd om deze verfrissende lenzen eens te proberen. 

block
block
Min: €0 Max: €85

Dailies AquaComfort Plus 90-Pack - CIBA Vision

Dailies AquaComfort Plus 90-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€57,50

DAILIES TOTAL 1 90-Pack - CIBA Vision

Dailies Total 1 90-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€85,00

Focus DAILIES ADC Progressives 30-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC Progressives 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€27,50

Focus Dailies ADC Toric 90-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC Toric 90-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50

DAILIES AquaComfort Plus 30-Pack - CIBA Vison

Dailies AquaComfort Plus 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€23,50

Focus Dailies ADC Toric 30-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC Toric 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€27,50

Focus DAILIES ADC 90-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC 90-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€47,50

Focus DAILIES ADC 30-Pack - CIBA Vision

Focus Dailies ADC 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€22,50

DAILIES TOTAL 1-Day 30-Pack - CIBA Vision

Dailies Total 1-Day 30-Pack (CIBA Vision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€35,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed