Balorama - RB4089 | Zonnebrillen online bestellen

Merken


Model


Kleur montuur


Kleur lens


Type lensBalorama - RB4089 | Zonnebrillen online bestellen

Balorama zonnebrillen van het merk Ray-Ban

De Ray-Ban ® Balorama ® RB4089 zonnebril is in 1967 geintroduceerd en representeerd als een icoon van stijl. Deze zonnebril is een leuk model die een elegante stijl heeft en vooral geliefd is bij mensen die van unieke en mooie zonnebrillen houden. Vanaf de dag van zijn introductie tot op heden is het nog steeds een heel erg hip en een zeer geliefd model. De Ray-Ban Balorama zonnebril komt standaard met kristallen glazen maar kunnen ook in een gepolariseerd model komen. Dit model is voorzien van dubbele klinknagels en de Ray-Ban handtekening logo is mooi en sierlijk aangebracht in de steel van het montuur en wel op de plek van de slaap.


De klassieke G-15 glazen bieden een hoge mate van comfort en bescherming. De voordelen van deze glazen is dat ze 85% van het zichtbare licht absorberen en het grootste deel van het blauwe licht dat uit ultra violette stralen komt blokkeert. De G-15 hebben een groene kleur en deze bieden opmerkelijke kleurcontrast en betere helderheid van visie.


De gepolariseerde glazen van de Ray-Ban ® Balorama ® RB4089 is speciaal ontwikkeld om de helderheid van weerkaatsende zonnestralen op straat en water drastisch te verminderen. Polaire glazen reduceren reflecties en verbeteren het contrast van visuele helderheid. Ook helpen deze type glazen tegen vermoeide ogen.


Dit model komt in een montuur die gemaakt is van duurzaam kunststof, kunststof is een goede keus omdat deze zonnebril vooral gebruikt wordt bij het sporten en actief bezig zijn. Daarom is een duurzaam montuur wel van belang. Voor deze zonnebril heeft Ray Ban de kleur zwart gekozen, en verlopig alleen in deze kleur verkrijgbaar, maar wie weet maken ze in de toekomst nog andere kleuren voor deze Ray-Ban ® Balorama ® RB4089.


De Ray-Ban ® Balorama ® RB4089 is een geweldige keuze die vooral geschikt is voor mannen die zich willen onderscheiden van de rest. Het unieke en mooie ontwerp maakt het gezicht van elke mannelijke drager in een keer stoerder en hipper.

 

block
block
Min: €0 Max: €150

Ray-Ban Balorama P RB4089 - 601/58

Kleur model: Black CrystalKleur glas: Green Polarized

€139,00

Ray-Ban Balorama RB4089 - 601

Kleur model: Black CrystalKleur glas: Green

€110,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed