Soflens lenzen online bestellen

Filter Contactlenzen

Soflens lenzen online bestellen

Soflens lenzen van het merk Bausch & Lomb


Ben je iemand die constant aan buiten activiteiten meedoet. Dan heb je wel contact lenzen nodig die bij deze activiteiten en actieve levenstijl passen. De contact lenzen van SofLens zijn dan een uitstekende keuze.  Deze SofLens daglenzen passen heel goed bij mensen met een actieve levensstijl.  De SofLens producten zijn een onderdeel van Bausch + Lomb.  Ze zorgen voor een rijk contrast en levendige kleuren. Dragen van SofLens geeft een heldere visie en verminderd het uiterlijk van halo's en verblinding in omstandigheden met weinig licht. Met een dun lensontwerp en slow-release verpakkingsoplossing zijn deze contactlenzen heel natuurlijk op het oog en helpen ze om de ogen gehydrateerd te houden de hele dag door. De lenzen van het merk Soflens zijn al jaren bekend binnen de lenzenbranche

SofLens dag lenzen zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken omdat ze zorgen voor een frisse nieuwe paar lenzen elke dag. De zorg van het reinigen en het opslaan van de lenzen wordt je ontnomen. Dit geeft je daarom de vrijheid om steeds meer te genieten van de leuke dingen in het leven.  SofLens dag lenzen zijn contactlenzen die uitstekend gecombineerd worden met comfort voor de hele dag en met ongelooflijk scherpe, heldere visie, vooral 's nachts. SofLens levert alle lens voordelen van een daglens en nog veel meer - waardoor je de ultieme-lens dragen ervaring opdoet.

De belangrijkste functies en voordelen van SofLens zijn de uitstekende comfort de hele dag. De High Definition Optics helpt bij de verschijning van onscherpte, halo's en verblinding over een volledig assortiment van omstandigheden. Je hebt geen gedoe meer met dagelijkse schoonmaak, opslag, of verzorging, omdat je ze aan het einde van de dag gewoon kan weggooien.

SofLens daily disposable lenzen zijn extra comfortabel door de Comfort Moist Technology dit is een unieke lensontwerp en innovatieve verpakkingsoplossing. Het ontwerp van de lens is uitzonderlijk dun, waardoor het een opmerkelijk natuurlijk gevoel aan het oog geeft. 

De lenzen van SofLens zorgen ook voor de scherpe, heldere visie, vooral ’s nachts. Dit komt door de High Definition Optics. Het resultaat is een heldere en duidelijke visie ongeacht de tijd of plaats en vooral in situaties met weinig licht. De SofLens dag lenzen zijn voorzien van een handige  lens pak die is voorzien van een easy-to-grip tab en eitket.  De ergonomische blisterverpakking zorgt ervoor dat je de lens soepel verwijderd van de verpakking. 

SofLens heeft ook multifocale lenzen die patienten van presbyopie de gelegenheid geven ook te genieten van het comfort van SofLens. Bij presbyopie is een leesbril noodzakelijk, maar met de SofLens Multifocale lenzen kun je de leesbril even opzij zetten en genieten van de vrijheid van contact lenzen.  Bausch + Lomb SofLens Multi-Focal contactlenzen maken het mogelijk om gewoon goed te kunnen zien op alle afstanden. Het Unieke Natra-Sight Optnieten van ics creëert vloeiende overgangen van dichtbij naar veraf. Ook bij deze lenzen staat de hele dag draagcomfort bovenaan het lijstje. De belangrijkste kenmerken en benefits van deze SofLens Multifocale lenzen is dat je nooit meer een leesbril hoeft te dragen, het is aanslag bestendig en heeft een uitstekend comfort . 

block
block
Min: €0 Max: €55

Soflens Toric for Astigmatism 6-Pack - Bausch & Lomb

Soflens Toric for Astigmatism 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€40,00

SofLens 38 - Bausch & Lomb

Soflens 38 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€29,50

SofLens Daily Disposable 90-Pack - Bausch & Lomb

Soflens Daily Disposable 90-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€42,50

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism

Soflens Daily Disposable Toric (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Gratis verzending en betrouwbaar bestellen.

€25,00

SofLens Multi-Focal - Bausch & Lomb

SofLens Multi-Focal 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€52,50

SofLens Daily Disposable 30-Pack - Bausch & Lomb

Soflens Daily Disposable 30-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€20,50

SofLens 59 - Bausch & Lomb

SofLens 59 6-Pack (Bausch & Lomb) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€19,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed