RB3379 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

Merken


Model


Kleur montuur


Kleur lens


Type lens


RB3379 zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

De stoere RB3379 zonnebril van Ray-BanRay-Ban RB3379 is een echte stoere mannen zonnebril gemaakt voor de stoere vent onder ons. Dit model staat haast bij elk gezicht en door het robuust gebouwde model met een afgeronde, rechthoekige vorm is het de juiste en ultieme zonnebril voor elke man. De neus pads en propionaat kunststof stelen zijn gegraveerd met de Ray-Ban handtekening. Deze zonnebril is ook verkrijgbaar in een model met gepolariseerde glazen. Dus naast de standaard groene klassieke G-15 glazen kun je nu ook een gepolariseerde glazen kiezen.  Deze zonnebril is speciaal ontworpen voor het mannelijk gelaat. Zoek je dus een kadootje voor je vent dan is de Ray-Ban RB3379 een echte aanrader.

Het voordeel van de standaard G-15 klassieke glazen is dat deze schadelijke stralen blokkeert en een geweldig kleurcontrast biedt. G-15 groene glazen hebben een betere helderheid en geven een natuurlijkere contrast aan felle weerkaatsing.

Gepolariseerde glazen zijn speciaal ontworpen om weerkaatsing van schadelijke UV stralen tegen te gaan. Deze stralen weerkaatsen meestal van gladde opervlakten zoals de bestrating, water oppervlakten en sneeuw. Polaire glazen reduceren de reflecties en het contrast en verbeteren het visuele helderheid en maar Polaire glazen voorkomen ook vermoeide ogen.

Het Ray-Ban RB3379 montuur is gemaakt van een stevig metaal. De kleur van dit metaal is silver en de kleur van de steeltjes van de Ray-Ban RB3379 zijn zwart. De glazen zijn of Klassiek groen G-15 of gepolariseerd.  De vorm van de glazen zijn iets rechthoekig en het formaat van de lens is 64 mm X 15 mm. De totale lengte van de tempel is 130 mm. De Ray-Ban RB3379 is dus een vrij grote bril die echt geschikt is voor het iets grotere mannen gelaat.  Let wel dat als je al een rechthoekig gezicht hebt, deze Ray-Ban RB3379 niet helemaal geschikt is voor jou, maar Ray-Ban  heeft zoveel leuke mannen zonnebrillen dus als de Ray-Ban RB3379 niet echt iets voor jou is, dan kun je nog altijd een ander model in plaats van de Ray-Ban RB3379 kiezen. 

block
block
Min: €0 Max: €200

Ray-Ban RB3379 Gepolariseerd - RB3379 004/58

Kleur model: Gunmetal CrystalKleur glas: Green Polarized

€159,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed