Welke maat moet ik pakken bij een Ray-Ban Aviator?


Welke maat zonnebril heb ik nodig?

Online een zonnebril bestellen gaat voortaan makkelijk en snel, maar hoe bepaal je de juiste maat van de zonnebril die je graag wilt. Dit is een veel voorkomend probleem waarover we vragen krijgen. In dit blogbericht word je uitgelegd hoe je het beste kunt bepalen welke maat het beste bij jou past.

 

Waar staan de maten 55mm, 58mm en 62mm voor?

De maten zijn gebaseerd op de breedtes van de glazen van Ray-Ban Aviator. Bij de Ray-Ban Aviator zonnebrillen zijn 3 maten beschikbaar. Dit zijn maat 55mm, maat 58mm en maat 62mm. Maat 62mm komt niet meer voor bij de nieuwe Aviator modellen omdat dit model vaak te groot is. Maat 55mm en maat 58mm zijn de twee belangrijkste maten van de Ray-Ban Aviator. De afbeelding hieronder laat zien waar de maten vandaan komen en hoe je de breedte van een Ray-Ban Aviator kunt uitrekenen.

 

Welke maat past bij mij?

Hoe bepaal je nou welke maat voor jou het beste is? Allereerst is het belangrijk om van jezelf te weten wat voor soort hoofdvorm je hebt. Heb je een rond gezicht dan zal maat 58mm beter staan dan maat 55mm. Heb je een smal gezicht dan zal maat 55mm je beter staan. Het is goed om te meten wat de breedte van je hoofd is en dat de bril die hier het dichtste bijzit wordt uitgekozen.

 

Uit een onderzoek binnen Fuva.nl naar de maten blijkt dat vrouwen veel vaker voor maat 55mm kiezen dan maat maat 58mm. En dat mannen  veel vaker maat 58mm kiezen dan maat 55mm.

 

Vrouwen

Mannen

94% maat 55mm

8% maat 55mm

6% maat 58mm

92% maat 58mm

 

Wat als de Ray-Ban Aviator niet past?

Mocht de zonnebril toch niet goed zitten dan kun je hem altijd ruilen bij Fuva. Je hebt 14 dagen de tijd om hem terug te sturen en te ruilen voor de juiste maat (inruilen voor geld mag ook). Via de live chat zijn wij altijd bereikbaar om u te helpen met uw vragen.

 

Welke kleur past mij het beste?

Om uit te zoeken welke zonnebril je het mooiste staat heeft Fuva een tool ontwikkeld waarmee je makkelijk en snel de zonnebril kan passen. Zonnebril passen. Mocht u dan nog vragen hebben over de kleur of maat van de Ray-Ban Aviaotor dan kunt u ons altijd bereiken via de live chat. Wij helpen u graag om de juiste Ray-Ban Aviator uit te zoeken.

Tip! Benieuwd naar de nieuwste trends? Bekijk dan onze zonnebrillen 2016 modellen

Reacties

  1. j vanharwegen j vanharwegen

    Ik wil graag een rayban cockpit, welke maat moet ik kiezen, heb nu 58 mm. kleur groen gepolariseerd

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen