Wat zijn de 5 populairste Ray-Ban modellen van dit moment?

Ray-Ban is het bekendste zonnebrilmerk van dit moment. Maar welke modellen horen hier dan bij? Lees het in dit blogbericht.

Wat zijn de 5 populairste Ray-Ban modellen van dit moment?

In de wereld van zonnebrillen is het merk Ray-Ban niet meer weg te denken. Bijna iedereen kent het merk en veel mensen dragen ook een Ray-Ban zonnebril. Een Ray-Ban zonnebril staat voor kwaliteit, modieus en tijdloos. Ray-Ban is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen die een trend inzetten. Dit hebben ze ook in het verleden gedaan en nog steeds zetten deze modellen de trend. Wat ze dan elk jaar doen is het veranderen van kleuren en materialen. Maar wat zijn nou de 5 populairste zonnebrilmodellen van Ray-Ban?

 

1.   Ray-Ban Aviator

Dit model is al tientallen jaren het bekendste model van Ray-Ban.
Ray-Ban AviatorHet begin van de “Pilotenbril” gaat terug naar het begin van de vorige eeuw. In die tijd hadden piloten geen goede oogbescherming tijdens het vliegen. Ray-Ban werd ingeschakeld om zonnebrillen te maken om de ogen van de piloten te beschermen. Het leuke van de Ray-Ban Aviator was dat hij alleen niet heel functioneel was maar hij was ook nog eens heel modieus. Mensen zagen piloten met deze zonnebrillen lopen en wouden ook wel zo’n mooie zonnebril. Dit was het begin dat Ray-Ban de zonnebrillen ook aan de consument ging verkopen. En vanaf het begin was de Ray-Ban Aviator een daverend succes, tot op de dag van vandaag. Het klassiek Aviator model met groene glazen en goud montuur bestaat nog steeds maar er zijn ook nog heel veel andere kleuren bijgekomen. Elk jaar zorgt Ray-Ban voor nieuwe Aviator modellen. Dit jaar zijn de gekleurde glazen en degrade glazen het meest populair. 

 

2.   Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban ClubmasterNog een heel bekend old school model van Ray-Ban is de Ray-Ban Clubmaster. Dit model is tientallen jaren oud en is nog steeds een enorm populair model. Elk jaar zie je weer beroemdheden met een Clubmaster lopen. Het klassiek model met groene glazen en zwart montuur is nog steeds het best verkochte model van de Ray-Ban Clubmaster. Toch blijft Ray-Ban elk jaar nieuwe kleuren proberen. Het komt dan vaak voor dat bepaalde kleuren maar een jaar in de collectie blijven en daarna weer worden ingeruild voor een nieuwe trend. Dit jaar is de trend gekleurde spiegelglazen. Dus ook bij de Ray-Ban Clubmaster serie zijn en Clubmasters met gekleurde spiegelglazen.

 

3.   Ray-Ban Wayfarer

Het geliefde model van veel beroemdheden uit Amerika. Ray-Ban New Wayfarer
In de afgelopen 30 jaar liepen beroemdheden als Tom Cruise, Michael Jackson en Katy Perry met de Ray-Ban Clubmaster rond. Het Wayfarer model is een herkenbaar model die door veel andere merken zijn overgenomen. Het Wayfarer model is een gemaakt van kunstof en heeft minaraal glazen. De Wayfarer collectie bestaat uit tientallen modellen, waarbij alle kleuren in terugkomen. Een Ray-Ban Wayfarer model ooit rustig en modieus. Maar er zijn ook Wayfarer modellen die er echt uitspringen door haar felle kleuren. Met het Wayfarer model kunt u daardoor alle kanten op.

 

4.   Ray-Ban Erika

Ray-Ban ErikaOp plek vier staat een relatief nieuw model van Ray-Ban, namelijk het Erika model. Dit stijlvol model is ontworpen om een doelgroep te bereiken die voor modieus gaan maar er niet al te veel geld aan willen uitgeven. De pootjes van de Ray-Ban Erika zijn van metaal en het voormontuur is van kunststof/rubber materiaal. Dit model is langzaam terrein aan het winnen als je kijkt naar de andere Ray-Ban modellen. Ray-Ban komt, net als bij de voorgaande modellen, met steeds meer kleuren. Op dit moment zijn er meer dan 10 verschillende kleuren van het Erika model. En er zullen de komende jaren nog veel meer kleuren bij gaan komen. Dit model zal de komende jaren haar naam bekendmaken.

      

 

 

       5. Ray-Ban Cats5000

Op de laatste plek van de top vijf Ray-BanRay-Ban Cats5000 modellen vinden we de Ray-Ban Cats5000. Dit is een nog niet zo’n oud model die lijkt op een Aviator model maar totaal ander materiaal gebruikt. Cats5000 modellen zijn, in tegenstelling tot het Aviator model, geheel van kunststof gemaakt. Hierdoor lijkt de zonnebril wat groter dan een Aviator model. Een Cats5000 oogt uitdagend en modieus. Dit model wordt door zowel vrouwen als mannen gedragen. Het populairste Cats5000 model is de 710/51. De degrade glazen zorgen ervoor dat mensen je ogen niet zien.  Dit jaar zijn er ook weer nieuwe kleuren uitgekomen bij de Cats5000 serie. Dit zijn de modellen met felgekleurde spiegelglazen.

 

Fuva.nl is een officieel verkooppunt van Ray-Ban en krijgt elk jaar de nieuwste trends door voor het volgend jaar. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste zonnebriltrends, dan kom regelmatig even langs om te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen