Ray-Ban klassiekers

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0
Ray-Ban klassiekers

Ray-Ban is al tientallen jaren voorloper binnen de zonnebrillenbranche. De bekendste modellen van Ray-Ban worden vaak door andere merken gekopieerd maar nooit geëvenaard.

Klassieke Ray-Ban zonnebrillen



Pilotenzonnebril van Ray-BanDe meest populaire stijliconen van Ray-Ban zijn ongetwijfeld de Wayfarer , de Aviator, en de Clubmaster. Deze zonnebrillen hebben een speciale individualiteit dat gaat samen met een geweldige stijl. Deze stijlen draaien al heel lang mee en doen het gewoon altijd goed.  Ze kenmerken zich door een geweldige retro look en toch is de uitstraling van beide weer anders. De Clubmaster bijvoorbeeld gaat helemaal terug in de tijd en de Wayfarer is een klassieker die er gewoon geweldig uitziet en de Aviator is en blijft een origineel model die door velen gewild is. Tegenwoordig zijn deze geweldige stijliconen ook te krijgen in spiegelglas. De spiegelglazen zijn te krijgen in groene, blauwe en oranje kleuren en maken de Ray-Ban zonnebrillen nog spannender en stijlvoller. Maar ook het materiaal wordt met de tijd en collectie aangepast, zo heb je bij de Wayfarer een leren montuur die pas is uitgebracht en bij de Aviator een metalen montuur die niet zo lang geleden is uitgebracht. 


We zijn van Ray-Ban zo gewend dat ze geweldige zonnebrillen maken die een geweldige modeaccessoire zijn, maar ook enorm functioneel! Dat merk je aan de aandacht die besteed is aan de glazen, die je ogen optimaal beschermen tegen zonnestralen. Deze zonnestralen zijn er overdag gewoon altijd, ben je nu in de auto, in een boot op zee of gewoon lekker aan het skiën. Zonnestralen zijn er altijd al. Met de gepolariseerde zonnebrilglazen van Ray-Ban kun je er met een gerust hart op uit ongeacht de activiteit die je wilt ondernemen.  


De gepolariseerde glazen van RayBan nemen de schittering weg die door de zon op water of de weg weerkaatst wordt. Ray-Ban heeft voor bijna iedere zonnebril de mogelijkheid om er gepolariseerde glazen in te zetten.


Hoe werken de gepolariseerde glazen van Ray-Ban?


Bij polarisatie blokkeert het glas zodanig dat het geen licht doorlaat, ook zorgt polarisatie voor stabilisatie van lichtstralen die op reflecterende oppervlakken weerkaatst. Gepolariseerd licht komt van zonnestralen die op een wegdek, wateroppervlak of sneeuw oppervlak weerkaatst en het zorgt voor schittering die je ogen dusdanig beschadigen. Met een gepolariseerde zonnebril gaat deze schittering weg en kun je lang genieten van gezonde ogen. 


Ray Ban zonnebrillen waren vorig jaar in de zomer heel erg in en dat is niet zomaar, dat kwam vooral vanwege de spiegelglazen. Deze kleurrijke glazen met spiegeleffect zie je al van ver opvallen en is daarom ook een grote modetrend. Maar ook in 2015 zullen de spiegelglazen terug komen en dan gestoken in een nieuw jasje. Want de nieuwe Ray Ban, komt in de vorm van velvet. Deze fluweel met bijpassende spiegelglazen is gewoon de perfecte aanvulling op de voorgaande Ray-Ban zonnebrillen. Ray-Ban is niet voor zomaar een trendsetter in de zonnebrillen wereld, want als dit merk iets lanceert dan weet je gewoon dat het goed is. Als je naar de nieuwe Ray Ban Velvet zonnebril kijkt, dan zie je ook dat deze bij deze uitvoering vooral nieuwe bonte kleuren zijn gebruikt en ook nieuwe materialen. Fluweel is het gewilde materiaal en dit is dan als afwerking is gebruikt in twee van Ray Ban’s nieuwste modellen. Deze bewerkte fluweel in de Ray-Ban modellen geeft de brillen een heerlijke aaibaarheid en dat maakt dit model zo uniek. 


Ray-Ban wordt vooral door jongeren en mensen rond de 20ste – 30ste leeftijd gedragen. Speciaal voor de tieners onder ons is de Ray Ban Youngster collectie uitgebracht, geproduceerd door Luxottica, die perfect samen gaan met jong en zorgeloos zijn. Deze collectie maken de kledingstijl van jongeren en tieners in een opslag trendy en spannend. De vrolijke kleuren zijn geweldig te combineren en het materiaal voelt prettig aan. De hippe afwerking en uitdagende vorm is precies wat jongeren nou aantrekt van de Ray Ban Youngster collectie. Deze collectie is ook nog super betaalbaar en te krijgen in de klassieke, zwart en bruine kleuren, maar wil je echt opvallen dan is het aan te raden eens gek te doen en een van de opvallende Ray Ban Youngster kleuren te kiezen. 


Alhoewel velen denken dat de Wayfarer een super nieuw model van de Ray Ban is, is dat niet helemaal waar, want het model is er al een tijdje. Al vanaf zijn intrede is het nog steeds onverminderd populair en het stijgt alleen maar meer in populariteit. De Ray Ban New Wayfarer is de allernieuwste en allerleukste generatie van de klassieke Ray Ban Wayfarer zonnebril, en dat is niet zomaar want de Wayfarer is een iconische stijl. In tegenstelling tot de gewone Wayfarer is deze iets ronder in vorm en de hoeken zijn minder scherp. Vooral mode liefhebbers en sterren hebben de Ray Ban New Wafarer tot een must have gemaakt want het is uniseks en voor iedereen geschikt.


Naast de prachtige zonnebrillen waar Ray Ban zo populair om is hebben ze ook een succesvolle trendy monturen lijn voor gezondheidsglazen. De Light Ray brillen zijn daar een goed voorbeeld van en zijn gemaakt van innovatieve materialen die niet alleen mooi uitstralen maar ook revolutionair zijn en bijna op elk gezicht geweldig staan. De Light Ray filosofie wordt vooral getypeerd als hoe minder, hoe meer. De light Ray is ontstaan door elk detail zo goed mogelijk uit te werken en zo min mogelijk materiaal te gebruiken. Daarom heeft de bril geen schroeven, dit zorgt er weer voor dat het de kans op defecten tot een minimum beperkt. Deze hightech bril van Ray Ban is een geweldige uitvinding die de puurste vorm van diverse combinaties is. Ze zijn verkrijgbaar in materialen zoals leer, kunststof en/of metaal. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen