Ray-Ban Fast and Furious zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

Ray-Ban Fast and Furious zonnebrillenHet modelnaam heeft zijn oorsprong van de film Fast en Furious, een race film waarin Vin Diesel een hoofdrol vertolkt. Deze Ray-Ban Fast and Furious zonnebril is gemaakt van plastic frame die ook licht, duurzaam, hypoallergeen, tactiele en helemaal passend zijn. De glazen zijn meestal gemaakt van polycarbonaat en ze zijn slagvast (tot 10 keer hoger dan die van minerale lenzen). Ook zijn ze vervormbaar en buigen gemakkelijk, maar breken niet zo gemakkelijk. Ook zijn ze hitte bestendigheid, licht en van dun plastic. De glazen komen in een verscheidenheid aan kleuren van mat of semi-mat gecombineerd met een gradiënt of vaste lenzen van verschillende tinten.  De onderscheidende kenmerken van het model, zijn uiteraard de vorm. De Fast and Furious Ray-Ban zonnebril zou je kunnen vergelijken met de Predator, Balorama en Olympian, dus echte mannelijke brillen, die strak en stoer zitten. Deze vorm wordt in verband gebracht met een actieve levensstijl, sporten of het achtervolgen van de schurken! De Ray-Ban Fast and Furious heeft verbeterde glazen en een duidelijke rechthoekige vorm. Het is gemaakt zonder aerodynamica en het frame is stoer en hip. Deze innovatie heeft gemaakt dat dit model ook wel interessant is voor vrouwen. Deze zonnebrillen zien er echt energiek en vol leven uit, een echte aanwinst voor het gehele zonnebrillenassortiment.
 

Ray-Ban zonnebrillen die ook bij het Fast and Furious thema passen


De Ray-Ban Folding: is een zonnebril die gevouwen kan worden. De zonnebril is flexibel en gemakkelijk overal mee te nemen. Dergelijke technologie heeft de naam niet toevallig ontvangen, want het fundamenteel verschil van deze zonnebril is dat het een zonnebril is die je kunt vouwen en ontvouwen, op elk gewenst moment. De ontwerpers van Ray-Ban hebben geraffineerde metalen elementen scharnier en mechanismen gebruikt die het mogelijk maken de grootte van de montuur tweemaal verminderen. Het montuur wordt gevouwen in de nabijheid van de tempels en neus. Speciale aandacht wordt besteed aan het feit dat het zo feilloos gevouwen wordt dat het bijna niet te merken is. Interessant is dat de gesimuleerde "clamshell" iets van een traditie is geworden. Na het verschijnen van Ray-Ban Folding frames zijn er vergelijkbare technologie geïmplementeerd door Persol, Prada, Gucci, Carrera, Burberry en Sunpocket.
 

Ray-Ban staat bekend om zijn liefde voor innovatie en lanceert de eerste opvouwbare model zonnebril. Het model had veel weg van de Wayfarer, die nu gepresenteerd worden met een klassiek glas of spiegel glas. Glazen met opvouwbare-technologie zijn uitgegroeid tot massaal uitgebuit, dus het is duidelijk geworden dat een dergelijk mechanisme echt sterk en duurzaam is. Ray-Ban Folding - het niet alleen een spontane opwelling, maar een echte noodzaak voor de mensen die vaak op weg zijn.
 

Ray-Ban Kids en Ray-Ban JuniorIs de bril die speciaal voor kinderen gemaakt, een stevige bril die niet alleen hip is, maar prima aansluit bij het drukke leven van kinderen. Alle volwassenen weten dat de kindertijd - de mooiste tijd van je leven is, waarbij je kan genieten van snoep en lekkers zonder dat er daar beperkingen voor zijn! De Ray-Ban Kids zonnebril maakt je kind zo modieus en hip en de Wayfarer stijl past wel op bijna elk kindergezichtje. Omdat iedereen bewust wordt hoe schadelijk de zonnestralen kunnen zijn voor de ogen van jonge kinderen heeft Ray-Ban speciaal voor de kindjes een leuke kinderbrillen collectie gemaakt. Zo is dus de Ray-Ban Kids en Junior lijn ontstaan. Vooral kinderen met gekleurde ogen moeten bijzondere bescherming krijgen want die zijn het meest vatbaar voor de zonnestralen die schadelijk zijn. Oogartsen pleiten al jaren dat je heel vroeg in een kind zijn leven moet beginnen met het dragen van een zonnebril. De aanwezigheid van UV-bescherming is heel belangrijk, een bril zonder UV bescherming zal geen enkel bescherming aan je kind bieden.


De glazen kunnen van een natuurlijke kleur zijn zoals: grijs-groen of bruin en het belangrijkste voor een kind is niet dat de glazen van kleur veranderen maar dat de glazen goed geschikt zijn voor jonge ogen. Het aangewezen materiaal voor de Ray-Ban Kids of Junior is polycarbonaat, een licht, sterk, flexibel en slagvast materiaal. Het jaar is 2003 wanneer het merk Ray-Ban de Junior collectie genaamd Junior lanceert. Oorspronkelijk bedoeld voor de leeftijdsgroep van 8-12 jaar, maar in latere jaren is er aan de collectie modellen toegevoegd voor kinderen vanaf 3 jaar. De makers van de collectie hebben veel aandacht besteed aan aspecten van veiligheid en bescherming in combinatie met felle vrolijke kleuren en vooral geliefd bij de jongere generatie. Zo ontstonden de zonnebrillen voor de kinderen. Het zijn echt miniaturen van de iconische Aviator, Caravan, Wayfarer, Highstreet, Clubmaster, New Wayfarer, Tech, Active Lifestyle en anderen.


Alle brillen van Ray-Ban Kids en Junior voldoen aan voorschriften van de oogartsen, de meerderheid van hen zijn beschikbaar met polycarbonaat lenzen. Bovendien is het merk nooit opgehouden om nieuwe technologieën te introduceren. Zo werd er in 2005 een titanium hypoallergeen montuur toegevoegd aan de collectie. Dus als je kind lekker bij de tijd wil horen en daarboven op nog een goede bescherming wil voor de ogen, dan is de Ray-Ban Kids en Junior een goede start.


Ray-Ban Flip Out


flip out zonnebrilDe Ray-Ban Flip Out is een nieuwe uitvinding waarbij de glazen van verwisseld kunnen worden, je krijgt bij deze Ray-Ban 2 extra set glazen. Speciaal voor mensen die van diversiteit houden is de optische technologie Flip Out gemaakt. De Ray-Ban Flip Out komt in verschillende modellen voor zoals de Aviator, Caravan en Active Lifestyle. De bijzonderheid van deze technologie is dat de eigenaar van dergelijk zonnebril moeiteloos zijn glazen kan veranderen. Het is zo eenvoudig dat de makers van de technologie het de naam Flip Out gaven wat letterlijk betekend eruit flippen. Ook is het vermeldenswaard dat deze techniek alleen polycarbonaat glazen bevat. De flipout komt in 3 verschillende types voor de eerste is de Aviator RB3460, een klassieke (blauw-groene G-15 of B-15 bruin), gradiënt en gepolariseerde glazen. Een andere is het model Caravan RB3482 Active Lifestyle RB4173 ook met klassieke, gradiënt en gepolariseerde glazen. De 3e is het model Aviator RB3460 en ook deze komt in de Gradient, klassieke en gepolariseerde glazen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen