Onze leukste zonnebrilmerken

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

De beste en meest trendy zonnebrilmerken van 2015



Er zijn vele verschillende merken die kwalitatief hoogwaardige zonnebrillen aanbieden. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige zonnebril van een groot en gerenommeerd merk, dan heeft u dus de keuze uit vele verschillende merken en modellen. Wilt een zonnebril aanschaffen van het beste en meest trendy merk van 2015? Lees dan in dit artikel welke merken in 2015 de beste en meest trendy zonnebrilmerken zijn en koop een zonnebril van één van deze merken.

 

rb zonnebrillenRay-Ban

Eén van de populairste aanbieders van zonnebrillen van dit moment, is de aanbieder Ray-Ban. Loopt u over straat en kijkt u eens goed rond welke zonnebrillen er worden gedragen in uw omgeving, dan komt u er al snel achter dat de meeste mensen een zonnebril van Ray-Ban dragen. Dit komt niet alleen omdat de zonnebrillen van Ray-Ban van goede kwaliteit zijn, maar ook omdat de zonnebrillen van dit merk altijd worden ontworpen op basis van de laatste trends op de markt. Draagt u een zonnebril van Ray-Ban, dan weet u dus altijd zeker dat u een zonnebril draagt die aansluit bij de laatste modetrends. Ray-Ban ontwikkelt overigens zowel zonnebrillen voor mannen als voor vrouwen en voor kinderen.

 

Naast het feit dat de zonnebrillen van Ray-Ban van goede kwaliteit zijn en altijd aansluiten bij de laatste modetrends, zijn de zonnebrillen van Ray-Ban bovendien aantrekkelijk geprijsd. In tegenstelling tot zonnebrillen van andere grote merken, waar u vaak hoge kosten voor moet betalen, zijn de merkzonnebrillen van Ray-Ban relatief aantrekkelijk geprijsd. En omdat u vele jaren plezier kunt hebben van de zonnebrillen van Ray-Ban, doet u met een aankoop bij dit merk altijd een investering in de toekomst.

 

persol zonnebrillenwearPersol

Persol zonnebrillen worden al sinds 1917 geproduceerd en sinds het ontstaan van het zonnebrillenmerk altijd één van de populairste zonnebrilmerken op de markt geweest. In de beginjaren van het merk werden de zonnebrillen van Persol voornamelijk gezien als zonnebrillen voor de sport en de luchtvaart, maar op dit moment kunt u de zonnebrillen van Persol overal op straat tegenkomen.

 

U herkent de zonnebrillen van Persol ten eerste aan het klassieke model van de zonnebrillen, die een bepaalde vorm van elegantie uitstraalt en vaak erg opvalt tussen zonnebrillen van andere merken. Daarnaast hebben zonnebrillen van Persol altijd een opvallend merkteken op de pootjes van de zonnebril, namelijk een metaalkleurige pijl. Ziet u een zonnebril met dit merkteken, dan weet u dus dat het om een zonnebril van Persol gaat.

 

De reden dat Persol al vele jaren zo populair is onder liefhebbers van merkzonnebrillen, heeft te maken met twee zaken. Ten eerste zijn de zonnebrillen van dit merk van goede kwaliteit, waardoor de zonnebrillen van het merk erg populair zijn onder mensen die graag kwalitatief hoogwaardige zonnebrillen dragen. Zo is het mechanisme van de zonnebril niet alleen van goede kwaliteit, maar wordt er bij het produceren van Persol zonnebrillen bovendien alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig glas. Een andere zaak die de populariteit van het merk kan verklaren, is het feit dat Persol zonnebrillen een opvallende en elegante uitstraling hebben.

 

Mk zonnebrillenMichael Kors

Michael Kors is een modeontwerper die al sinds 1981 actief is in de modebranche over de gehele wereld. Voorheen was het merk voornamelijk populair in Amerika, maar tegenwoordig kunt u de tassen, kledingstukken, schoenen en zonnebrillen van het merk ook in Nederland aanschaffen. Het merk Michael Kors is zelfs één van de populairste merken op de markt van merkzonnebrillen op dit moment, wat betekent dat u altijd een goede aankoop doet als u een zonnebril van dit merk aanschaft.

 

De reden dat de zonnebrillen van Michael Kors zo populair zijn, heeft onder andere te maken met het feit dat de zonnebrillen van Michael Kors naadloos aansluiten op de laatste modetrends. De trends die u op de catwalk terugziet bij het kijken van internationale modeshows, ziet u bijvoorbeeld ook terug in de zonnebrillen van Michael Kors. En omdat de zonnebrillen van Michael Kors bovendien van kwalitatief hoogwaardig materiaal worden gemaakt, in alle nauwkeurigheid worden geproduceerd en voor een aantrekkelijke prijs worden verkocht, weet u bij deze aanbieder zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt en vele jaren plezier kan hebben van uw investering.

 

DKNY

De afkorting DKNY staat voor Donna Karan New York, een merk dat al sinds 1984 gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kleding en diverse modeaccessoires. Zo heeft DKNY niet alleen een zonnebrillenlijn onder de naam DKNY Eyewear, maar verkoopt het merk ook diverse kledingstukken en modeaccessoires, zoals tassen. Bent u fan van het merk DKNY en wilt u een zonnebril van deze aanbieder? Dan heeft u geluk, want de zonnebrillen van DKNY zijn op dit moment één van de populairste zonnebrillen op de markt. Dit komt niet alleen door de goede kwaliteit van de zonnebrillen, maar ook zeker door de elegantie van de zonnebrillen en de klassieke stijl die er wordt aangehouden bij het ontwerpen van de zonnebrillen. Door deze klassieke stijl passen de zonnebrillen bij iedere mogelijke stijl, bij iedere persoon en bij iedere persoonlijkheid.

 

DKNY ontwerpt zowel zonnebrillen voor mannen, als voor vrouwen en kinderen. Welk geslacht u ook heeft en hoe oud u ook bent: u kunt een merkzonnebril van dit populaire merk aanschaffen om altijd stijlvol door het leven te gaan. En omdat de zonnebrillen van DKNY bij iedere stijl en bij iedere gezichtsvorm passen, kan iedereen deze zonnebrillen aanschaffen.

 

Guess

Guess begon ooit als aanbieder van kwalitatief hoogwaardige jeans in de jaren 80, maar is vandaag de dag uitgegroeid tot een groot aanbieder van zowel mode als modeaccessoies. Zo verkoopt Guess tegenwoordig niet alleen kwalitatief hoogwaardige jeans, maar kunt u ook merkzonnebrillen van dit merk kopen. En omdat Guess vele diverse zonnebrillen op de markt brengt en op deze manier iedere doelgroep weet te bedienen, vallen de diverse merkzonnebrillen van Guess onder de top van de merkzonnebrillen op de markt.

 

Guess heeft diverse collecties met zonnebrillen. Zo kunt u als vrouw bij Guess zonnebrillen kopen van de lijn G by Guess, maar kunnen mannen bijvoorbeeld slagen door een zonnebril te kopen van Guess by Marciano. Welke zonnebril van Guess u ook koopt en bij welke collectie deze zonnebril ook hoort: de zonnebrillen van Guess worden altijd geproduceerd met de beste materialen, waarbij er altijd gelet wordt op zelfs de kleinste details. En omdat er vele verschillende modellen zonnebrillen te vinden zijn in de diverse collecties van Guess, kan iedereen slagen bij het aanschaffen van een zonnebril bij deze aanbieder. Zo kunt u een zonnebril kopen met spiegelglazen, maar ook een zonnebril met glazen die van licht naar donker gaan of een zonnebril met volledig donkere glazen. En wilt u echt opvallen met uw zonnebril van Guess, dan kiest u bijvoorbeeld voor een zonnebril in vlindermodel of een oversized zonnebril.

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen