Online paskamer Ray-Ban Aviator

U ziet op het internet een leuke zonnebril maar weet niet hoe de zonnebril zal staan. Fuva.nl heeft een applicatie gemaakt waardoor u nu kunt zien hoe de zonnebril u zal staan.

De zomer komt eraan en u bent op zoek naar een ‘strakke’ zonnebril. Alleen al die mooie zonnebrillen zijn zo duur… Dus wat doet u? U gaat op internet rondneuzen of ze ergens goedkoper te vinden zijn. Alleen nu loopt u tegen het volgende probleem aan. Hoe weet u nou of die zonnebril jou wel goed staat? Gelukkig hebben wij van fuva nu een erg handige applicatie, waarop u online zonnebrillen kunt passen!

Ray-Ban Aviator passen
 

Fuva is een online webshop die de nieuwste modellen zonnebrillen van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Ray-ban, Serengetti, Persol en Sinner aanbiedt. Echter is Fuva in staat om deze zonnebrillen een stuk goedkoper aan te bieden dan de bekende winkelketens en opticiens. Wij kunnen dit doen omdat we geen duur winkelpand hebben in de stad. Wij werken vanuit een webshop, op deze manier zijn wij een stuk goedkoper maar kunnen wij u, als klant, alsnog op uw wenken bedienen!
 

Wij van Fuva bieden een uitstekende garantieregeling aan; bevalt de bril niet, dan kunt u deze altijd retour sturen. Dit is voor Fuva zelf niet ideaal, maar ook voor de koper is dit een vervelend proces. Daarom besloten wij het voor beide kanten makkelijker te maken, maar hoe kunnen we dit doen? Na een paar keer met het team van Fuva bij elkaar gezeten te hebben, zijn wij op hét antwoord gekomen. We zijn namelijk op het idee gekomen om ‘de online paskamer’ in het leven te roepen. Op dit moment zijn er alleen nog maar Ray-Ban Aviators die te passen zijn. 
 

Met deze applicatie is het mogelijk om van achter uw computer  zelf zonnebrillen te passen. Het werkt heel eenvoudig, u plaatst een foto van uzelf en u kunt er zelf een montuur naar keuze op plaatsen.
 

Wij hebben allemaal genoeg kennis om onze site te onderhouden, maar helaas net te weinig kennis om een goedwerkende applicatie op te starten. Gelukkig hebben we een specialist op dit gebied in kunnen schakelen die de applicatie op heeft kunnen bouwen.
 

Een Ray-Ban kopen doet u bij Fuva.nl. Het is vanaf nu dus écht niet meer nodig om een dure bril in de winkel te kopen. U past de bril gewoon thuis vanuit uw luie (tuin)stoel en betaald ook nog ’s minder voor de zonnebril. Ik zou zeggen; ‘laat die zon maar komen!’. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen