Lente/zomer trends voor in 2015

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

De nieuwste zonnebrillentrend van de lente/ zomer 2015

 

Het mooie weer komt er weer aan, geboortes van lammetjes, de eerste kievitseieren worden weer gevonden. De koeien springend door de weiden na een winter op stal te hebben gestaan. De heerlijke geuren van de lente ruikt u weer, het is zover. De winter is voorbij en de lente staat weer aan de deur.

 

De kledingkasten worden weer ontruimd van de winterkleding. De lentekleding komt daarvoor in de plaats. We gaan weer shoppen, om met de mode mee te gaan. Waar een mooie zonnebril natuurlijk niet mag ontbreken. Wat zal nu de trend zijn deze lente, de trend van de zonnebrillen?

 

Laten we ook de zomer niet vergeten, de warmte en lange dagen liggen weer voor de deur. Gezellig een terrasje pikken en de dagjes uit. Vele vertoeven zich met de zomervakantie in het buitenland, naar de warme zon. De zonnige stranden en de festivals gaan dan weer op volle gang.
 

 

De nieuwe modekleuren van deze lente/ zomer 2015

 

Wat zijn de kleuren van deze lente 2015? Deze kleuren zou u graag ook in  uw kleren willen zien, zo ook dat de zonnebril erbij past.

Opvallend is dat het veel zachte, pastelkleuren zijn. De koele tinten zoals het blauwe en de grijs afgewisseld met zachte, warme tinten. De felle kleuren ontbreken eigenlijk helemaal. Wat zoetsappige kleuren, maar alles bij elkaar een mooi palet.

 

Met de zomerkleuren is het wat meer van die felle kleuren, zoals ook vaker is, dat de lentekleuren van de mode vaak wel wat zachter zijn en de zomer de fellere hardere kleuren hebben.

Maar het ijzige blauw blijft, die ook al in de lentemode te zien zijn.

 

De zonnebrillen van de lente/ zomer 2015 zullen daar zeker bij passen. U ziet ze nu in, blauw, paars, geel en nog meer.

Ook zijn ze te verkrijgen met de montuur wit, en zeg zelf wit staat wel bijna bij elke kleur. Deze stijl zal klassiek en chic zijn.


 

Vele zonnebrillen komen weer helemaal in

 
De jaren 50, 60 en 70 is wat u weer vaak voorbij ziet komen, het zijn karakteristieke stijlen. Ook de grote zonnebrillen zijn weer helemaal in. Al zijn ze wat veranderd in model en brilglazen, maar ze blijven er hip uitzien. De speelse brillen ziet u ook voorbij komen en de stoere brillen, ik zal hierover verder gaan. Het is een brede assortiment van zonnebrillen dit jaar en ook kleurrijk als ook elegant.

 
 

ronde zonnebrilLente/ zomer 2015 zonnebrillenmode, ronde zonnebrillen

 

De ronde brillen zijn ook vaak op de catwalk gespot, ze staan speels en stoer. Het zijn retro geïnspireerde ronde keuzes.

De moderne geïnspireerde zonnebrillen zijn met verschillende soorten te vinden. Met allerlei verschillende kleuren van monturen zowel de brilglazen. Ze zien er erg chick uit, u hebt ze ook met een stoere uitstraling als ook sexy.  

Emporio/ Armani komt met de donkere getinte glazen en smalle monturen. Versace met de bruinachtige accenten met de grote zonnebrillen. Roberto Cavalli met te half monturen.

 

 

 

De semi-montuurloze zonnebril

 

Een halve montuur waarvan de brilglas half uitkomt, ook met de grotere stuk dat tussen de zonnebrilglazen zit, de 2 lijnenmontuur, of monturen die boven de brilglazen zit en niet eronder. Dit is een andere frisse en nieuwe richting voor de lente/ zomer 2015 zonnebrilglazenmode.

Sommige geweldige alternatieven van deze trend kan de roodachtige onder ingelijste zonnebrilglazen van Miu Miu zijn. Gevolgd door de interessante suggestie van Roberto Cavalli, ,zo ook de jeugdige modellen van Opening Ceremony en de creatieve bedachte modellen van Rodarte Stella Jean en anderen. 

 
 

Ombre effect zonnebrillen

 

De Ombre effect lijkt niet van de catwalks of te gaan, ze komen weer iedere keer terug. Met sommige nieuwe en echte pakkende interpretatie. Sommige hebben nieuwe vormen en een nieuw ontwerp, gecombineerd met een nieuw soort zonnebril. Ze zijn dan ook te vinden bij, Viktor & Rolf. Ontdekt nu ook de violet kleurende Ombre met een lichte paarse montuur van Roberto Cavalli.

Miu Miu presenteerde de donker kleurige Ombre, wat verbazend is dat de Ombre model omgekeerd is, deze zonnebrilglazen zijn onder donkerder en worden lichter naar boven toe. 


 

mk zonnebrilGlinsterend monturen

 

Nu nog meer experimenteel en creatief, de ontwerpers besloten om gekke en glamoureuze brillen te ontwerpen. Ze zijn erg gewaagd en opvallend. Deze zijn voor mensen die de mode als kunst zien en zullen daar ook mee opvallen. De glitter stenen zijn in de monturen verwerkt met verschillende modellen, zoals de vredesteken. Ze zijn dan ook ontworpen voor feestjes en niet als zonnebrillen die u tijdens het sporten of in de auto draagt, want ze zijn niet erg praktisch. Deze zijn de brillen die u als modeaccessoires draagt. Ze zien er erg lux en uitdagend uit. Jeremy Scott komt met de hippie stijl, ook de zonnebril met de vredesteken is van hem. Oscar de la Renta liet een subtielere vrouwelijke versie zien van deze trend. Hij komt met de stijlvolle zonnebrilglazen met een fijn verfraaide montuur.

 
 

De vlinder en kattenogen modellen

 

Zoals ze genoemd worden de butterfly en cat-eye modellen. Ze zien er sexy en uitdagend uit, ook deze zijn op de catwalk te zien. Deze experiment van deze zonnebrilstijl is echt om van te houden. Deze cat-eye model zijn mysterieus en  glamoureus, nog uit de jaren 50. Waar de filmsterren zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, en Grace Kelly enz..

De butterfly is ook uitdagend en speels, deze is stijlvol en leuk te combineren met de huidige mode. Deze bril werd gedragen door Brigitte Bardot en natuurlijk niet te vergeten Marilyn Monroe die deze bril bekend maakte.

Michael Kors heeft ze nu ontworpen in retrostijl, ze zijn nu beidde te vinden in zijn assortiment, de cat-eye als zowel de butterfly model.

Matthew Williamson heeft ook de butterflystijl die hij in grotere motieven heeft ontworpen, deze ontwerpen zijn een echt mooi om te zien. En Fendi met wie er nu te zien zijn dat het model scherp geometrisch silhouetten heeft.

 

De butterfly en cat-eye zonnebrillen zijn te verkrijgen met allerlei verschillende soorten zonnebrilglazen.

 

 

 

 

ray ban pilotenbrilDe Aviator vormige zonnebrillen

 

Wanneer het aankomt van stijl en met sportieve uitstraling dan kunt u komen met de Aviator, het is helemaal compleet als u de traditionele Aviator zonnebril pakt van het welbekende merk Ray-Ban.

Elke seizoen word deze overal weer gevonden. Wel met veranderingen in de modellen en de brilglazen maar de Aviator blijft een graag geziene zonnebril. Het is een tijdloze klassieke bril, die iedere keer weer gepimpt wordt. Het meest geliefd daarvan is de spiegelglas, deze zijn bij Christian Dior en Acne Studios te vinden. Een uniek versie van deze stijl kun je vinden bij Valentino en de ietsjes geronde retro Aviator model ziet u bij Felder Felder.

 

De extravagante en unieke zonnebrilglazen

 

Nog steeds maakt het een groot mode statement en steekt het uit bij de zonnebrillen, de extravagante en unieke zonnebrilglazen. U kunt ze in allerlei soorten vinden, ze zijn erg populair in de modehuizen, ook deze waren te zien op de catwalk. Zo heeft u de grappige Barbie geïnspireerde zonnebrillen van Moschino en de kleurrijke met kralen bewerkte van Libertine. Wilt u kiezen voor de moderne sportief ronde stijl kunt u kijken bij de assortimenten van Nicholas K, de schild glazen van Kenzo of te interessante van Chalayan, Prada's interessante houten en lederen zonnebrillen zijn ook erg indrukwekkend.

 

De lente/ zomermode van de zonnebrillen zijn heel erg in trek, met een brede keuzes. Houdt u van sportief, expressief, elegant, speels en stoer. Dan kunt u alle kanten op.

Sommige zonnebrillen zijn soms een ware kunstwerk en erg gewaagd. Voor elke stijl is er wel wat te vinden, en kunnen een goede aanvulling zijn voor de kledingkast. De verschillende soorten zonnebrilglazen en de verschillende soorten zonnebrillen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen