Ibiza en accessoires

  • Geplaatst op
  • Door Danielle Verdonk
  • 0

Leuke accessoires voor mijn Ibiza vakantie


ibiza kledingwinkelKlaar met de winter! Ik besef het nu, doordat de zon even doorkomt, terwijl ik in de auto zit om naar huis te gaan en ik in de file sta... De zon die ik al meer dan 2 weken niet meer gezien heb. Ik grabbel in het dashboard kastje van mijn auto en voel dat mijn Ray-Ban zonnebril van vorig jaar er nog inzit. Zonder te aarzelen zet ik de aviator zonnebril op en zie dat er nog wat zand van het strand van Ibiza aanzit. Dat was een heerlijke vakantie! Iedere dag lekker zonnen, zwemmen, eten, drinken en natuurlijk shoppen!! We hadden een vakantiehuis met 6 vriendinnen een privé zwembad met uitzicht op de helder blauwe zee.

Overdag zijn we een keer naar Ibiza stad (Eivissa) gegaan met de taxi. Het is een mooie stad met een erg mooie boulevard en haven. Je ziet er privé jachten, die je normaal alleen in films ziet! Ook hebben we daar in de felle zon de Dalt Vila beklommen en bovenop, waar de kathedraal Santa Maria d’Eivissa ligt, genoten van het mooie uitzicht. Maar we kwamen er niet alleen om de cultuur te snuiven, ook om te winkelen!! Er waren schattige kleine boetiekjes met erg leuke “hebbe dingetjes” en kleren. In zo’n klein boetiekje heb ik een leuk roze zomerjurkje gekocht met schoenen in de Ibizastijl. Maar alleen een jurkje en schoenen is natuurlijk niet genoeg, accessoires zorgen ervoor dat mijn outfit helemaal compleet wordt.
Op de gezellige hippiemarkt in Santa Eulària hebben mijn vriendinnen en ik ieder kraampje helemaal doorgespit. Op Ibiza was genoeg leuks te vinden, maar niet wat ik zocht bij mijn roze jurkje.

groene ibiza sieradenEenmaal terug ben ik meteen online gaan zoeken, al snel kwam ik op de website www.sieradensil.nl en zag hier niet alleen leuke roze oorbellen, die de perfecte kleur van mijn jurkje hadden, maar ook nog eens een bijpassende armband in de Ibiza stijl. Ik vond de oorbellen en het armbandje zo leuk, dat ik ze ook meteen in het turquoise heb gekocht. Het zijn leuke oorbellen die niet te groot en ook niet te klein zijn. De meeste hang oorbellen zijn zwaar aan je oren, maar deze absoluut niet! Toch zijn ze van goede kwaliteit. Je voelt niet dat je ze inhebt. Aanrader dus!!!

Ook het armbandje kan je in verschillende maten krijgen, gelukkig was het duidelijk welke maat ik moest hebben. Ik vond de kleuren roze en grijs het leukste, maar er is ook nog een baby-blauwe. Het armbandje is gevlochten van sterk touw en het blijft goed vastzitten, doordat het slotje is voorzien van een sterke magneet en een extra haakje. Zo kan je hem dus bijna niet verliezen.

Ibiza sieradenMet mijn roze jurkje, schoenen, oorbellen en armbandje, mijn compleet nieuwe outfit dus, heb ik leuke nazomer avonden gehad! Van iedereen kreeg ik er complimenten over.. Heerlijk!! Dat was genieten!!

Tuuut tuuuuuut. Ohja … Ik kan weer 10 meter doorrijden in de file.. Ben weer 10 meter dichter bij huis, maar gelukkig ook 10 minuten dichter bij de volgende zomervakantie. Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met leuke voorjaar en zomer spullen te kopen, zeggen mijn vriendinnen altijd.
Dadelijk dus toch maar eens voor een nieuwe Ray-Ban zonnebril gaan kijken op www.fuva.nl, want ik heb gehoord dat er weer leuke nieuwe Ray-Ban 2016 modellen op de site staan, zoals de Clubround, RB4257, RB4256 en de RB3541. Shoppen dus!!! Terwijl ik die ga uitzoeken, kan ik weer even verder dromen over de afgelopen vakanties en de vakanties die nog allemaal gaan komen..

Liefs

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen