Het opkomende zonnebrilmerk Michael Kors

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

Nieuwe topspeler in de zonnebrillenbrache: Michael Kors


Michael KorsMichael Kors is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gigantisch succes en is op dit moment een van de “must have” merken in fashion land. Maar hoe begon het allemaal, dat is de vraag die bijna iedereen zich wel eens stelt. De ontwerper Michael Kors waar het merk Micheal Kors naar vernoemd is, is geboren en getogen op Long Island, een voorstad van New York City. Hij studeerde modevormgeving aan de Fashion Institute of Technology. Kors begon zijn carrière in de mode op de leeftijd van 19 en ontwierp een collectie voor de gerenommeerde boetiek Lothar's in New York City. Het succes van deze kleding trok de aandacht van de modepers en zo werd Micheal Kors beroemd.


Beroemdheden die zijn kleren en accessoires hebben gedragen zijn onder andere Sharon Stone, Madonna, Barbra Streisand, Michelle Pfeiffer en nog veel meer.  Michael Kors ontving de eerste DuPont's American Original Award in 1983, en de Elle / Cadillac Fashion Award voor excellentie in 1995. In juli 1996 werd hij benoemd door Vogue als een van de meest invloedrijke ontwerpers van dit decennium.


Michael Kors Holdings Limited (KORS) en Luxottica Group (LUX) besloten samen in zee te gaan en er werd een nieuwe lijn met exclusieve zonnebrillen aangekondigd. Voor deze zonnebrillen lijn is er een nieuwe en exclusieve bril licentieovereenkomst voor de Michael Kors Collection en MICHAEL Michael Kors brillen ondertekend. De eerste collectie geproduceerd met Luxottica zal in januari 2015 gelanceerd worden.


De samenwerking met Luxottica, een wereldwijde leider in premium, luxe en sportbrillen, zal 10 jaar duren.  Michael Kors, geroemd om zijn luxe accessoires en prêt-à-porter, evenals zijn iconische jetset levensstijl vind je dan ook terug in de bril ontwerpen van Micheal Kors. Luxottica zal brillen produceren voor zowel de Michael Kors Collection en MICHAEL Michael Kors lijnen, ze starten hiermee in het voorjaar van 2015 en ontwerpen twee luxe brillen collecties die over de hele wereld zal worden verkocht.


Samen met Luxoticca hopen ze grote successen te behalen en hopen ze ook dat deze nieuwe samenwerking hun luxe imago in de optische en zonnebrillen markt verder zal versterken. Luxottica is de marktleider in eyewear door hun toewijding aan het ontwerp en de kwaliteit, dat maakt ze de perfecte partner voor het luxe merk Micheal Kors. Ook Luxoticca is zeer verheugd en trots op deze nieuwe samenwerking met Michael Kors. Want Micheal Kors is immers een van de machtigste luxe lifestyle merken in de wereld. Michael Kors heeft een grote invloed in de mode, met producten die luxe zijn en tegelijk ook enorm populair. Daarom is het bijna zeker dat deze partnerschap een groot succes zal hebben.


Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe accessoires en prêt-à-porter. Zijn naamgenoot bedrijf, opgericht in 1981, produceert momenteel een reeks van producten door middel van zijn Michael Kors en MICHAEL Michael Kors labels, inclusief accessoires, schoenen, horloges, sieraden, mannen en vrouwen prêt-à-porter en een volledige lijn van parfum. Michael Kors-winkels worden geëxploiteerd, hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van licenties partners, in een aantal van de meest prestigieuze steden in de wereld, waaronder New York, Beverly Hills, Chicago, Londen, Milaan, Parijs, München, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokio en Hong Kong.


Luxottica Group is een marktleider in hoogwaardige, luxe en sportbrillen met meer dan 7.000 optische en zonnebril winkels in Noord-Amerika, Azië-Pacific, China, Zuid-Afrika, Latijns-Amerika en Europa, en een sterke, goed uitgebalanceerde merkenportefeuille. Huis merken zijn onder andere Ray-Ban ( 's werelds meest bekende zonnebrillenmerk), Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Alain Mikli en Arnette Maar ook gelicenseerde merken zoals onder andere Giorgio Armani, Bulgari, Burberry, Chanel, Coach, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Polo Ralph Lauren, Prada, Starck Eyes, Tiffany en Versace worden door Luxoticca gemaakt. Naast een wereldwijd groothandel netwerk waarbij 130 verschillende landen betrokken zijn, beheert de Groep toonaangevende retail ketens in belangrijke markten, waaronder LensCrafters, Pearle Vision en Ilori in Noord-Amerika, OPSM en Laubman & Pank in Azië-Pacific, LensCrafters in China, GGO in het Latijn Amerika en de Sunglass Hut wereldwijd. Producten van de Groep worden ontworpen en vervaardigd in de zes fabrieken in Italië, drie fabrieken in de Volksrepubliek China, een fabriek in Brazilië en een fabriek in de Verenigde Staten gewijd aan de productie van sportbrillen en zonnebrillen. In 2013, had de Luxottica Group een netto omzet van meer dan 7,3 miljard euro.


Dus Micheal Kors kon niet een betere partner hebben gekozen voor zijn zonnebrillen lijn. De zonnebrillen zullen niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar de ontwerpen zullen ook helemaal tot hun recht komen met zulke professionals die ermee aan de slag gaan. Er is geen twijfel aan dat de zonnebrillen van Micheal Kors een geweldig succes worden. Want het is gewoon niet anders met deze geweldige mode ontwerper en een partner die wereldwijd nummer 1 is in de optische wereld. De zonnebrillen zullen natuurlijk wel in een iets duurdere categorie zitten, maar uiteindelijk is het de moeite waard.


Dus speciaal voor de Micheal Kors fans onder ons, heb je al een tas, kleding en andere accessoires, dan is de zonnebril nog het laatste onderdeel dat ontbreekt van jouw Micheal Kors outfit. De zonnebrillen zijn zodanig ontworpen dat iedereen wel aan zijn trekken kan komen, zelfs mensen met een moeilijke gezichtsvorm. Daarnaast heeft Fuva.nl nauwe contacten met beide partijen waardoor wij u zo goed mogelijk over de MK zonnebrillen kunnen informeren. Over de prijs kunnen we nog niet zoveel zeggen, maar Micheal Kors kennende zal de prijs niet echt meevallen. Aan de andere kant weet je dat je waar voor je geld krijgt en niet zomaar een zonnebril hebt, maar een Michael Kors zonnebril waar er goed over is nagedacht. Want mooi is natuurlijk niet alles, de bril moet ook optisch van goede kwaliteit zijn, hij moet je ogen beschermen tegen de felle zonnestralen en hij moet een ontwerp zijn die je gezicht dat extraatje geeft. Een Micheal Kors zonnebril is dus zeker wel aan te raden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen