De nieuwe zonnebrillen van Michael Kors

  • Geplaatst op
  • Door Milou van Kemenade
  • 0

Michael kors collectie zonnebrillenMichael Kors zonnebrillen: trendy, tijdloos, kwaliteit
 

Wie een zonnebril aan wil schaffen, heeft de keuze uit vele verschillende merken. Tot een aantal jaren geleden maakte het merk Ray-Ban nog voornamelijk de dienst uit op de markt, maar sinds enkele jaren kent dit merk een grote concurrent die steeds populairder is geworden op de markt van zonnebrillen. Deze concurrent betreft het merk Michael Kors, die naast zonnebrillen ook vele kledingstukken en handtassen op de markt heeft gebracht. Meer over het merk Michael Kors en de zonnebrillen van dit merk, leest u in dit artikel.

 

Michael Kors: een korte inleiding

Michael Kors is de naam van een Amerikaans modeontwerper, die geboren werd in Long Island in het jaar 1959. De modeontwerper studeerde aan de Fashion Institute of Technology en New York en deed hier alle kennis op die hij later als populaire modeontwerper in de praktijk zal brengen. Op 19-jarige leeftijd begint de carrière van Michael Kors, want dan mag hij een collecite ontwerpen voor de modeboetiek Lothar’s in New York. Dit is een zeer gerenommeerde modeboetiek, die Michael Kors de kans geeft om een collectie voor het modehuis te maken en op deze manier door te breken bij een succesvolle modecollectie. Gelukkig wordt de collectie van Michael Kors inderdaad een succes, want zowel de reacties van de consumenten als de kritieken van de modepers waren goed.

 

Omdat zowel de consumenten als de modepers positief waren over de collectie van Michael Kors, zag hij zijn kans om een eigen merk te starten in het jaar 1981. Dit merk noemde hij Michael Kors en gaf hij direct een opvallende, duidelijke stijl die het merk nooit heeft verlaten. Zo zijn alle items van het merk Michael Kors luxueus, typisch Amerikaans, sportief en ietwat casual chic met een tijdloze elegantie voor jong en oud. Een aantal jaren later kwam Michael Kors met een nieuw merk, namelijk MICHAEL by Michael Kors. De items die onder dit merk vallen hebben een vergelijkbare stijl als de items van het merk Michael Kors, maar worden in een net wat meer chique uitvoering verkocht en zijn dus net wat duurder. Onder de lijn MICHAEL by Michael Kors vallen zowel kledingstukken als accessoires, zoals schoenen, tassen en zonnebrillen.

 

De zonnebrillen van Michael Kors

De zonnebrillen van Michael Kors waren vele jaren wat minder populair dan de andere items van dit merk, maar dit is sinds enkele jaren helemaal veranderd. Toen de zonnebrillen van de modeontwerper namelijk steeds meer gezien werden op de catwalks en op de neus van beroemdheden, werden de zonnebrillen als vanzelf ook populairder bij het grote publiek. Zo is het uiteindelijk gekomen dat de zonnebrillen van Michael Kors niet alleen populairder werden onder consumenten in Amerika, maar ook steeds meer in het straatbeeld van ons land terugkwamen. Op dit moment is Michael Kors zelfs één van de populairste aanbieders van merkzonnebrillen, naast bijvoorbeeld Ray-Ban en Serengeti.

 

De zonnebrillen van Michael Kors woden ontwerpen door frisse, krachtige en jonge designers en dit ziet u zeker terug in het design van de zonnebrillen van dit merk. Zo hebben de zonnebrillen van het merk Michael Kors een frisse, jonge en toch klassieke uitstraling en passen de zonnebrillen van het merk stuk voor stuk bij de laatste trends van de catwalk en van modemagazines. En omdat de zonnebrillen van het merk bovendien van goede kwaliteit zijn (onder andere door het productieproces van de zonnebrillen en de kwalitatief hoogwaardige materialen die in de zonnebrillen verwerkt zijn), vallen de zonnebrillen van dit merk onder de top zonnebrillen van de markt van dit moment. De zonnebrillen zijn namelijk niet alleen trendy, tijdloos en klassiek, maar ook van de beste kwaliteit voor een zeer lange levensduur.

 

michael kors zonnebrilDe toekomst voor Michael Kors zonnebrillen

De toekomst voor de zonnebrillen van Michael Kors ziet er rooskleurig uit. Zo wordt verwacht dat het merk nog meer verschillende zonnebrillen op de markt zal brengen, waardoor het merk een nog grotere speler wordt in de internationale mark van oogmode. Daarnaast zijn er ook steeds meer stylisten en fashionista’s die de zonnebrillen van Michael Kors gebruiken in hun shoots, waardoor zij de zonnebrillen van het merk nog bekender maken onder het grote publiek. En als steeds meer mensen van het grote publiek de zonnebrillen gaan dragen, worden de zonnebrillen van Michael Kors vanzelf bekender onder heel Nederland en zal het merk vanzelf meer merkbekendheid krijgen op het gebied van zonnebrillen.

 

Daarnaast wordt verwacht dat ook de andere items van het merk het nog beter gaan doen, zoals de kleding, de schoenen en vooral de tassen van Michael Kors. Door de stijgende verkoop van deze producten, zal de naam Michael Kors in ons land nog groter worden en zullen ook de zonnebrillen meer verkocht worden aan de vrouwelijke inwoners in ons land. Kortom: de toekomst van Michael Kors zonnebrillen is mogelijk nog rooskleuriger dan het huidige beeld van het merk. Men verwacht dan ook dat de zonnebrillen van Michael Kors nog hogerop zullen klimmen in de top van merkzonnebrillen in ons land en dat het niet lang meer duurt voor Ray-Ban een echte grote concurrent op de hielen heeft.

 

Michael Kors zonnebrillen van Fuva

Er zijn vele verschillende verkooppunten voor Michael Kors zonnebrillen, maar deze verkooppunten behoren niet allemaal tot de officiële verkooppunten van Michael Kors. Zo zijn er vele verkooppunten die zonnebrillen met de merknaam verkopen, terwijl dit in feite nepzonnebrillen van een ander merk zijn. Wilt u zeker weten dat u een echte Michael Kors in huis haalt? Dan wordt aangeraden om uw zonnebril te bestellen bij Fuva: een officieel verkooppunt voor Michael Kors zonnebrillen. Bestelt u een Michael Kors zonnebril bij Fuva, dan weet u zeker dat u een authentieke Michael Kors zonnebril krijgt met een stijlvolle etui, een poetsdoekje van het merk en uiteraard twee jaar garantie.

 

Conclusie

Het merk Michael Kors is vele jaren niet zo populair geweest op de zonnebrillen markt, maar op dit moment is het merk één van de populairste merken waar u uit kunt kiezen bij het aanschaffen van een merkzonnebril. Dit komt omdat de zonnebrillen van deze Amerikaanse modeontwerper niet alleen trendy zijn, maar ook een klassieke uitstraling hebben en vervaardigd worden uit materialen van de beste kwaliteit. Koopt u een zonnebril van Michael Kors, dan weet u dus zeker dat uw zonnebril aansluit bij de laatste modetrends, dat uw zonnebril na vele jaren nog steeds gedragen kan worden door de klassieke uitstraling van de bril en dat uw bril vele jaren meegaat door de hoge kwaliteit van de bril. Wilt u een Michael Kors zonnebril aanschaffen? Bekijk dan het grote aanbod van Fuva met authentieke zonnebrillen van dit populaire merk.

 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen