10 Dingen die je moet weten als je een zonnebril draagt

  • Geplaatst op
  • Door Milou van Kemenade
  • 2

10 Belangrijke dingen over het dragen van een zonnebrillipstift met zonnebril1. Mix and Match
Goed nieuws! Accent op de ogen of op de lippen? Je hoeft niet meer te kiezen! Zorg er wel voor, als je een gekleurde zonnebril draagt, dat je dezelfde tint lippenstift of lipgloss op hebt, of een totaal tegenovergestelde kleur. Lekker colourblokken dus!

Zie een zonnebril als accessoire, je draagt ook geen grote opvallende oorbellen, met een enorm opvallende ketting en dan nog een hele arm vol met armbanden en om iedere vinger een ring. Kleine tip: wanneer je een goudkleurige zonnebril draagt, draag dan ook gouden sieraden. Heb je alleen rosé gouden sieraden? Goed nieuws, er zijn ook verschillende roségoud kleurige zonnebrillen.
rose gouden michael kors zonnebril

opvouwbare zonnebril2. Als de zon weg is
Tja, wat doe je dan met je zonnebril? De oversized tassen zijn helemaal in, maar ik kan me voorstellen dat je al genoeg bruikbare zooi in je tas hebt zitten en dat er niks meer bijpast. Ook de mannen met kleine broek- of blousezakjes, kunnen de brillen vaak niet goed opbergen. Ray-Ban heeft voor dit probleem een oplossing bedacht: De opvouwbare zonnebril! Je kunt kiezen uit verschillende modellen en het past altijd wel in een zak of overvolle tas.  

Heb je een bril die niet gemaakt is om op te vouwen, probeer het dan ook niet! Maar hang de zonnebril aan de hals van je T-shirt of blouse, of hang de bril aan het borstzakje van je blouse of colbert. Dit is nooit verkeerd! De brandende vraag voor de dames, mag je een zonnebril als haarband gebruiken? Van mij wel! Let wel op met neuspootjes, die kunnen ervoor zorgen dat je haren in de klit komen.
No go! Hang de zonnebril niet met beide pootjes aan je nek, het lijkt dan alsof je een stethoscoop om je nek hebt hangen en je kan met een zonnebril echt niet luisteren. Én zet de zonnebril absoluut niet op je achterhoofd, ook al zou je wel willen dat je ogen in je achterhoofd zou hebben..

3. Ogen te zien?
Heerlijk, je zit op het terras in het zonnebril je zonnebril op. De meest mooie mensen komen langsgelopen, zonder je nek te draaien kan je veilig achter je zonnebril iedereen van top tot teen bekijken en nakijken, maar let op! Het is niet altijd even veilig. In sommige zonnebrillen zijn je ogen weldegelijk zichtbaar. Oeps!

4. Size matters
He he, het hoge woord is eruit: Size really matters bij het dragen van een zonnebril. Hoe mooi de zonnebril ook is, je wilt niet dat de zonnebril heel je gezicht bedenkt, je gezicht dikker maakt of je neus groter laat lijken. Heb je een smal gezicht, ben dan niet bang om een kindermaat te kopen. Veel zonnebrillen die er in volwassen maten zijn, zijn er tegenwoordig ook voor kinderen. Maar een te kleine zonnebril kan jouw gezicht helemaal veranderen, en daarmee bedoel ik niks positiefs.

5. Binnen?
Nee, gewoon nee!

6. Lange wimpers?
Wie gezegend is met lange wimpers of wie ze koopt, let op! Want lange wimpers zijn erg mooi en ze krijgen vaak ook nog een aantal lagen mascara, maar koop dan een zonnebril met neusdopjes, dan kan je de zonnebril verstellen zodat niet bij iedere keer dat je knippert ,  er mascara op je zonnebril komt. Of dat je ogen tegengehouden worden tijdens het knipperen, doordat je wimpers tegen je glazen aankomen

7. Trend:
Retro, Rond en of Gespiegeld
retro zonnebrilronde retro zonnebrilretro clubround zonnebril

8. Gooit nooit je zonnebril weg
Ray-Ban is al lang populair! Niet alleen komen er verschillende trends op het gebied van kleding terug in de mode, maar ook trends voor zonnebrillen! Ben je even uitgekeken op je zonnebril, bewaar hem dan op een veilige plek, en je zult zien dat je over een aantal jaar mij dankbaar bent voor deze tip!

9. Gespiegeld
Heb je ooit één op één met iemand gesproken die een gespiegelde zonnebril ophad? Ja? Dan weet je dat het lijkt alsof je het gesprek met jezelf voert. Je ziet steeds jezelf praten.. Irritant! Dus als je een gespiegelde zonnebril op hebt en je gaat met iemand praten, zet hem dan even af..

10. Zonnebril is niet alleen voor in de zomer
Gelukkig schijnt de zon niet alleen in de zomer. Er zijn daarbij ook genoeg redenen om wel een zonnebril te dragen. Als je in de auto zit en de laaghangende winter zon schijnt recht in je gezicht. Of als het net geregend heeft en de zonnestralen komen als schitterende diamanten op je af. Tijdens de wintersport of wielrennen is een zonnebril essentieel. Maar ook als je gewoon geen zin hebt om je make-up op te doen, of weinig hebt geslapen of je moet snel even de hond buiten uitlaten. Draag je zonnebril!!!

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen