Zonnebrilcollectie Michael Kors 2015

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0
Zonnebrilcollectie Michael Kors 2015

Vanaf 2015 is Michael Kors de samenwerking aangegaan met Luxottica en we verwachten er heel veel van dit jaar. In het volgend artikel leggen we de nieuwe collectie uit.

Michael Kors 2015 zonnebrillencollectie


Een maand geleden is de lang verwachte Micheal Kors collectie, die ze samen met Luxottica gemaakt hebben op de markt gebracht. De samenwerking met Luxottica, die tevens een wereldwijde leider en producent is van de meeste luxueuze en sportieve zonnebrillen, zal 10 jaar duren. Voor Michael Kors heeft dit natuurlijk ook vele voordelen want, zijn merk zal nu wereldwijd zijn bekendheid krijgen bij iedereen en niet alleen bij de dure jet set leven. Micheal Kors is vooral geroemd om zijn luxe accessoires en prêt-à-porter (klaar om te dragen) mode. Evenals zijn iconische jetset levensstijl en aan de wereldwijde expansie van het merk zijn zonnebrillen, zal het merk alleen maar beroemder worden. Luxottica zal brillen produceren voor zowel de Michael Kors Collection en MICHAEL Michael Kors lijnen. De eerste twee collecties zullen al in het voorjaar van 2015 uitgebracht worden en zal door de hele wereld worden vervoerd in warenhuizen, geselecteerde retail locaties, onafhankelijke optische locaties, op het internet en in de winkels van Luxottica. Michael Kors zal een grote speler worden binnen de afzetmarkt van zonnebrillen.


Luxottica is de marktleider voor zonnebrillen en door hun toewijding aan het ontwerp en de kwaliteit van de Micheal Kors zonnebrillen, zijn de perfecte partner voor Micheal Kors zijn luxe merk. De zonnebrillenlijn is een belangrijke onderdeel van de groeistrategie die Micheal Kors voor ogen heeft om de expansie van hun collectie in de wereld voort te zetten. Luxottica is zelf ook heel verheugd en trots op deze nieuwe samenwerking met Michael Kors. Want Micheal Kors is een van de machtigste Amerikaanse luxe lifestyle merken in de wereld. Michael Kors heeft een grote invloed in de mode en behoort tot een van de top merken, dus een samenwerking kan alleen maar tot succes leiden. Zo heeft Luxottica naast de grote naam Ray-Ban nog een grote naam die op dit moment een grote groei doormaakt. 


Het is geen geheim meer dat je ogen goed beschermd moeten worden wanneer je buiten bent. Met de prachtige brillen van Michael Kors heb je niet alleen een stijlvolle zonnebril maar ook een die UV bescherming en een chique uitstraling biedt. Geniet van het gevoel van verfijning dat afkomstig is van deze geliefde zonnebrillen van Micheal Kors. Het voordeel van de Micheal Kors zonnebrillen is dat je ze moeiteloos kan transformeren bij elke outfit. Er zijn verschillende Micheal Kors zonnebrillen die het vooral goed doen op de markt. Het lijkt erop dat iedereen wel van Michael Kors zijn zonnebrillen houdt. Van Angelina Jolie tot Jessica Alba, niet te vergeten Jeniffer Garner of Eva Longoria, allemaal wereldberoemde sterren die al eens zijn gespot in een Michael Kors zonnebril.


Combineer een Micheal Kors zonnebril met een gouden montuur met een leuke strakke jurk, fel rode lippenstift en een paar hippe laarzen. Maar ook de stoere uitstraling van een leren jas en een leuke jeansbroek, met zwarte laarzen staat leuk bij een bruine Micheal Kors zonnebril. Voor een andere exotische look, kies een Aviator zonnebril met een tijger of zebra print jurkje en je ziet er in 1 keer helemaal modieus uit. Deze Aviator modellen staan zowel bij mannen als vrouwen leuk en waren afgelopen zomer een geweldige hit op het strand. De heren kunnen deze aviator stijl combineren met een militaire stijl jas en een hippe jeansbroek.  


Een Micheal Kors zonnebril met dramatische gradiënt glazen die opvallend zijn met een leuk montuur is altijd wel een goede keus. Vrouwen kunnen de gradiënt zonnebril dragen met andere gewaagde kleding, zoals een grafische T-shirt, gescheurde skinny jeans en een paar hoge hakken. Mannen kunnen de Micheal Kors met gradiënt glazen dragen met een hippe grafische shirts en een jeans broek.  In de koude winter maanden maak jij je look al helemaal warm met een bruine Michael Kors zonnebril. Draag de bruine zonnebril met wit of gewoon met bruine tinten. Maar de weelderige warmte van bruin ziet er geweldig uit met kleding in zowel heldere kleuren en neutrale tinten.


Een model die vooral in de smaak valt is Jemma. Dit model is een leuke zonnebril vooral voor dames, een klassiek zon sport stijl zonnebril die niet alleen sportief is maar ook een modieuze flair heeft, met goudkleurig glinstering en gebrandmerkt op de brilpootjes met het Micheal Kors logo. Het biedt volledige dekking en bescherming aan de ogen met gradiënt glazen die precies bij het montuur passen in een mooie bruine of zwarte gradiënt kleur. De glazen zijn 60mm breed en de brug is ongeveer 16mm breed. De lengte van de brilpootjes zijn 130mm. De glazen bieden daarnaast 100% UV bescherming. Deze zonnebril tovert je normale outfit direct in een spectaculaire outfit en siert je gezicht extra. De zonnebril komt in verschillende kleuren waaronder zwart, wit, blauw en bruin. Allemaal heel modieus en trendy. 


Een andere Micheal Kors zonnebril die het goed doet is de MK2005 57 zonnebril. Deze zonnebril is een perfecte zonnebril voor elke modieuze dame die van stijl houdt. Met deze MK2005 57 voel je je heerlijk chic, het is een luxe, stijlvolle en verfijnd ontwerp die behoorlijk trendy en tijdloos is. Het is een Cat eye zonnebril die direct opvalt, met leuke gradiënt glazen. Deze glazen bieden uiteraard een 100% UV Bescherming.


Michael Kors Dylan is een leuke aviator mannenzonnebril die in de traditie van de klassieke monturen is. De traanglazen en dubbele brug zijn de eigenschappen die de Dylan zonnebril de legendarische vleierij geven die we van de Aviator gewend zijn. De grijze lens kleur met silver montuur zijn gewoon op elk gezicht een charmante verschijning. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen