Wat krijgt u bij de Ray-Ban Aviator?

Dit is wat u krijgt bij een bestelling van de Ray-Ban Aviator

Het komt voor dat onduidelijk is wat er allemaal bij een bestelling van de Ray-Ban Aviator zit, om die reden hebben wij deze pagina gemaakt voor u, om dat duidelijk te maken. We leggen u uit wat u allemaal krijgt en hoe u kunt herkennen dat u een echte Ray-Ban Aviator krijgt. 

Zonnebril - Ray-Ban Aviator
Het belangrijkste wat u krijgt is natuurlijk de zonnebril. 
Deze zonnebril heeft een paar kenmerken waaraan u kunt herkennen dat dit een echte Ray-Ban Aviator is, de opeenvolgende kenmerken zijn:
  • Ray-Ban logo op het linkerglas (Wanneer u de pootjes naar achteren houd en de bril vanuit de voorkant bekijkt)
  • RB gegraveerd aan de rechterkant van het rechterglas
  • Aan de binnenkant van het linkerpootje (het product is nu omgedraaid) staan de codes en maat, die kunt u herkennen aan RB3025 en een vierkantje met erachter 55, 58 of 62mm. 
  • De maat van de Ray-Ban Round Metal is altijd 55, 58 of 62mm, dit staat achterin het vierkantje aan de binnenkant van het linkerpootje.
  • "Made in Italy" staat aan de de binnenkant van het rechterpootje.
  • Op de buitenkant van de pootjes staat de tekst Ray-Ban
  • Dit model heeft kunststof glazen

Lederen Etui 
De Ray-Ban Aviator zonnebril zit bij ontvangst in een stevige lederen etui, deze is zwart of bruin, afhankelijk van het model. Het materiaal van de buitenkant is leder en de binnenkant is van zacht stof. U sluit de etui door een door middel van een metalen drukker. Op deze drukker staat nog een keer het Ray-Ban logo. Als u de etui voor u heeft zit er op de linkerkant een goudkleurige ronde stempel, eveneens staat hier ook weer Ray-Ban op maar ook Luxottica.

Poetsdoekje
In de etui zit ook een poetsdoekje om de zonnebril schoon te maken wanneer deze vuil is, dit is een grijs poetsdoekje met een rood Ray-Ban logo. De gebruikte stof is absorberend en maakt daardoor snel uw zonnebril schoon.

Ray-Ban Informatieboekje
Als laatste vindt u een Ray-Ban informatieboekje, hierin staat informatie over modellen en instructies over diepergaande onderwerpen zoals hoe je het beste een zonnebril kunt schoonmaken en in welke categorie de zonnebril zit.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed