Specificaties

- Merk:  Ray-Ban
- Geslacht:  Man
- Montuurkleur:  Zwart
- Materiaal montuur:  Metaal
- Glaskleur:  Groen Gepolariseerd
- Montuurvorm:  Aviator
- Inclusief:  Lederen Etui + Poetsdoek + Informatieboekje
- Garantie:  2 Jaar

Informatie

Ray-Ban Aviator Liteforce - RB4180 601S9A

De Iconische Ray-Ban Aviator is geherdefinieerd in de Liteforce zonnebril serie. Deze zonnebril bestaat uit een nieuwe biomateriaal van halfkristallijne thermoplast die wordt gebruikt in de ruimtevaart en medische implantatietechnologie. Het innovatieve materiaal van de Ray-Ban Aviator Liteforce - RB4180 601S9A biedt superieure lichtheid, duurzaamheid en comfort in een kunststof ontwerp. De unieke constructie van de Ray-Ban Aviator Liteforce - RB4180 601S9A zorgt voor dezelfde dikte van de metalen Aviator Classic maar dan veel lichter in gewicht. Deze Ray-Ban Aviator Liteforce - RB4180 601S9A zonnebril komt in een zwarte kleur en groen gepolariseerde glazen. De andere modellen kunt u bekijken in ons Ray-Ban Aviator Lightforce assortiment.

 

Al tientallen jaren behoort Ray-Ban tot de populairste zonnebril merken, dit dankzij haar toonaangevende modellen. De modellen van Ray-Ban zijn de standaard geworden binnen de zonnebrillen branche, andere merken proberen de topmodellen te kopiëren, maar zij zullen nooit de successen van Ray-Ban evenaren. 

De zonnebrillen van het merk Ray-Ban zijn niet alleen zo populair om haar dezig, maar ook om haar kwaliteit. Van een RB zonnebril kunt u jaren genieten, het is daardoor ook niet verrassend dat mensen meer dan 10 jaar  met dezelfde zonnebril doen. Veel van de topmodellen van Ray-Ban zijn modellen die al tientallen jaren geleden zijn ontworpen. Het model blijft hetzelfde, maar de kleuren veranderen elk jaar. Bij een aankoop van een Ray-Ban zonnebril weet u zeker dat u de komende jaren voorzien bent van een goede zonnebril.

SPECIFICATIES RAY-BAN ZONNEBRIL

Het betreffende model is de Ray-Ban Aviator Liteforce - RB4180 601S9A, regelmatig krijgen we de vraag waar de cijfers voor staan. De cijfers zeggen iets over de series en kleuren, in dit geval betekent RB4180 Aviator Lightforce. Elk model heeft een serienummer, altijd beginnende met RB. Maar niet elk model heeft een naam, enkel de populairste modellen hebben een naam, denk bijvoorbeeld aan de Clubmaster, Wayfarer, Erika. 

De cijfers achter het modelnummer zeggen wat over de kleuren/materialen van de zonnebril, het eerste cijfer zegt iets over het materiaal en de kleur van het model. In dit geval hebben we als eerst cijfer 601, dit betekent dat het model zwart is en van Metaal. Het tweede cijfer, achter de /, zegt wat over het glas. S9A staat voor groen gepolariseerde glazen.

Kleurcode

 601S9A

Materiaal Montuur

 Metaal

Kleur Montuur

 Zwart

Materiaal Glas

 Glas

Kleur Glas

 Groen gepolariseerd

Inclusief

 Lederen etui + Poetsdoek + 2   Jaar garantie 

 

RAY-BAN ZONNEBRIL ONLINE BESTELLEN

Deze mooie zonnebril bestelt u makkelijk, snel en veilig bij Fuva.nl. Fuva.nl is een certified dealer van Ray-Ban waardoor we u kunnen garanderen dat alle zonnebrillen uit de Ray-Ban zonnebrillen collectie authentiek zijn. U kunt bij ons betalen met ideal, creditcard, paypal en sinds kort ook met Afterpay. Daarnaast heeft u 14 dagen retourrecht na ontvangst van de zonnebril. 

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij onze medewerkers, via de mail of live chat proberen wij u dan zo snel mogelijk te helpen met vraag over een van onze modellen uit het zonnebrillenassortiment.

 

 

 

 

Ray-Ban Liteforce - RB4180 601S9A Gepolariseerd | Ray-Ban Zonnebrillen | Fuva.nl

Liteforce RB4180 601S9A is een zwart aviator model van Ray-Ban met groen gepolariseerde glazen. Verkrijgbaar in 1 maat.

€190,00
€159,00 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
1 - 2 weken
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed