Informatie

Proclear 1 Day 30-Pack daglenzen

Proclear 1-Day daglenzen zijn gemaakt door Coopervision en zijn bedoelt voor mensen die snel droge ogen krijgen. Proclear 1 day lenzen draagt u maximaal een dag, daarna doet u ze uit en gooit de proclear 1 day lenzen weg. Hiermee voorkom je dat je elke dag vuile lenzen in doet, mits je ze op de juiste manier schoonmaakt. De proclear 1 day lenzen doet u in de ochtend in en voor het slapen doe je de lenzen uit en gooit ze weg. Proclear 1 day daglenzen zorgen ervoor dat u nauwelijks voelt dat je lenzen in heeft. En mocht je een keer een proclear 1 day daglens kwijtraken, dan is dit niet zo erg als wanneer je een duurdere maandlens kwijtraakt. De proclear 1 day lenzen zijn ideaal voor als u gaat sporten, waar de kans op het verliezen van een lens groot is.

Eigenschappen Proclean 1 Day 30-Pack

  • Onovertroffen weerstand tegen lens dehydratie in vergelijking met alle andere midwatergehale lenzen
  • Een perfecte zuurstofdoorlaatbaarheid gedurende de gehele dag
  • All day comfort, ook in droge omgeving
  • Zeer lage aanslaggevoeligheid

Proclear 1 day online bestellen

De proclear 1 day 30-pack daglenzen bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Wij leveren direct via Coopervision waardoor de levertijd 3-5 werkdagen zijn.

Proclear 1 Day 30-Pack van Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl

De Proclear 1 day 30-Pack (Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€19,50 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
2-4 Werkdagen
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed