Informatie

Biomedics All-In-One - Coopervision

Biomedics All-In-One is een alles-in-̩̩n verzorgingssysteem voor het spoelen, desinfecteren, bewaren, en herbevochtigen van uw lenzen. De Biomedics All in One vloeistof wordt het meest voorgeschreven bij de lenzen van Biomedics en Biomedics Toric van Coopoer Vision, waar deze vloeistof speciaal voor is samengesteld. Deze Biomedics All-In-One wordt onder veel namen als Private Label vloeistof uitgebracht. De Biomedics All-in-One is ook goed te combineren met andere lenzen.

Wij adviseren bij het kiezen van een nieuwe lenzenvloeistof altijd uw opticien te raadplegen en uw ogen na een week gebruik van lenzenvloeistof te laten controleren. Lenzenvloeistof is zeer persoonlijk en kan, indien uw ogen hiermee niet overweg kunnen, irritatie of andere klachten veroorzaken.

Inhoud Biomedics All-In-One vloeistof

In de Biomedics All-in-One verpakking zitten 3 grote flessen lenzenvloeistof van 360ML. In de verpakking zitten ook 2 lenzenhoudertjes om de lenzen in te doen wanneer u de lenzen niet in hoeft.

De kwaliteit/prijs combinatie van de Biomedics all-in-one zorgt ervoor dat dit een vloeistof is die heel populair is onder de lenzendragers.

Biomedics All-in-one online bestellen

Fuva.nl is een van de grootste webshops voor het online kopen van lenzen. Wij leveren lenzen van de merken

Biomedics All-In-One vloeistof van Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl

Biomedics All-In-One vloeistof - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€50,00 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
2-4 Werkdagen
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed