Informatie

Aosept Plus is een een stap desinfectievloeistof voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle lenstypen. Sommige contactlens dragers zijn gevoelig voor bepaalde bewaarcomponenten. Voor hen is een peroxidevloeistof zonder conserveermiddel doorgaans een betere oplossing. AOsept Plus is een conserveermiddelvrije desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide. AOSept Plus bevat eveneens een oppervlaktereiniger, zodat reinigen en desinfecteren tegelijk gebeuren. Ongeneutraliseerde AOSept Plus mag nooit in direct contact komen met het oog. De neutralisatie van de AO Sept Plus vloeistof gebeurt door middel van een platinaschijf die zich onderaan de lenshouder bevindt. Gebruik daarom steeds alle onderdelen van het AOSept Plus systeem, vervang ze nooit door componenten van andere onderhoudsystemen.

zonnebrillen

De AOSEPT PLUS Multipack 3 bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl

3 x 360 ml + 3 lenshouder met platina disc. Aosept Plus is een een stap desinfectievloeistof voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle lenstypen.

€45,00 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
2-4 Werkdagen
+ -
In winkelwagen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed