RB3407 Outdoorsman II Rainbow zonnebril

Merken


Model


Kleur montuurKleur lens
Type lensRB3407 Outdoorsman II Rainbow zonnebril

Ray-Ban Outdoorsman II Rainbow RB3407


De nieuwe Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 is een geremodeleerd model die afstamt van de klassieke Aviator, die oorspronkelijk werd ontworpen voor de Amerikaanse piloten. De Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 gaat in zijn ontwerp zelfs nog een stap verder, met de toegevoegde voorhoofd steun, die soms aangeduid wordt als een "zweet bar". Met een extra vleugje retro, is de Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 een hippe en een van de meest iconische zonnebrillen die er is van Ray Ban

De glazen van de Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 zijn te krijgen in bruin spiegel glas en zilver spiegel glas. Ze zijn gemaakt van glas die een spiegelcoating van een bepaalde kleur heeft ondergaan. De voordelen van deze spiegel coating is dat het de hoeveelheid licht vermindered en dus heel idiaal is op extra zonnige dagen. Ook helpt de spiegel coating om verblinding te verminderen voor nog meer visueel comfort. Verder is de Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 ook in gradient glazen en in de standaar G-15 glazen te krijgen. Beide bieden de optimale bescherming die we van Ray Ban gewend zijn.

Het montuur van de Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 is gemaakt van metaal met een goudkleurig tintje. Dit montuur is heel erg licht gewicht en dus extra comfortabel voor lange zonnige dagen. De vorm van de glazen zijn vooral in de vorm van de Pilot Aviator glazen en de brug groote is: 58mm x 14mm. De lengte van de steeltjes is ongeveer 135mm, dat maakt deze zonnebril dus ook geschikt voor mannen met een kleiner gezicht of gewoon voor dames. Natuurlijk is het wel belangrijk even te kijken als de bril wel op je gezicht past als je de de Ray Ban Outdoorsman II Rainbow RB 3407 wilt kopen. 

block
block
Min: €0 Max: €150

Ray-Ban OUTDOORSMAN II RAINBOW - RB3407 001/3K

Ray-Ban Outdoorsman II Rainbow gegevens:Kleur montuur: Aristal Crystal Kleur glas: Brown Mirror Silver Inclusief schoonmaakdoek en lederen etui.

€118,00

Ray-Ban OUTDOORSMAN II RAINBOW - RB3407 001

Ray-Ban Outdoorsman II Rainbow gegevens:Kleur montuur: Goud (Arista Crystal) Kleur glas:Groen (Green) Inclusief schoonmaakdoek en lederen etui.

€115,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed