Serengeti zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

Merken


Model

Kleur montuur


Type lensKleur lens
Serengeti zonnebril | Zonnebrillen online bestellen

Serengeti, het zonnebrilmerk dat voor oogplezier gaat


Serengeti® Eyewear is een high-end zonnebrillen merk. Hun belangrijkste focus is oogbescherming. De zonnebrillen zijn daarom vooral voorzien van alle beschermende factoren om je ogen tegen de schadelijke zon te beschermen. Serengeti® onderzoekt en ontwikkelt state of the art technologie, zoals meekleurende lenzen, gepolariseerde lenzen en spectrale controle.

 

Het merk is ontwikkeld door Corning Incorporated. In de jaren tachtig besloot Corning ermee te stoppen omdat de Serengeti® divisie slechte financiële prestaties had. Echter, ondernemer Zaki Mustafa overtuigde de raad van bestuur dat hij het merk naar grote hoogtes kan brengen. Met slechts twee en vijftig medewerkers, kreeg hij met succes een omzet van $ 5 miljoen euro in 1985 tot $ 62.000.000 in 1992. Het merk werd later (rond september 2000) overgenomen door Bushnell.

 

Serengeti® zonnebrillen hebben een meekleurende technologie die met een snelle aanpassing van de lens licht variaties op vangt en de ogen beschermd. Maar ook de spectrale controle technologie voor high-definition contrast en kleur verbetering en de polarisatie technologie die schittering van ultraviolette stralen vermindert en elimineert doen het heel goed.
 

De glazen van Serengeti zonnebrillen

 

Een van de geheimen van 's werelds beste zonnebrillen is de lens. Serengeti® maakt twee soorten lenzen, glas en Polar PhD. Beide objectieven zijn voorzien van Serengeti's ongelooflijke meekleurende technologie, dat is dan ook geen verrassing omdat Serengeti®  pionier is in deze technologie. Deze Fotochromische lenzen zorgen ervoor dat je ogen gezond en beschermd blijven zonder moe te worden gedurende de dag, ongeacht de lichtomstandigheden. Dus of je kiest voor glas of Polar PhD lenzen, ze komen met de geavanceerde Photochromic technologie.

 

De Polar PhD lenzen leveren duidelijk superieure brillen voor de ultieme reis, met de allernieuwste polarisatie, meekleurende technologieën, exclusieve kleuren en high-definition voordelen. De Polar PhD lens is zo revolutionair; dat het de felbegeerde internationale Silmo d'Or award ontving in de categorie lens voor innovatie en prestaties - een primeur voor een zonnebril fabrikant, een super groot succes die andere merken ook graag zouden willen hebben.

 

De glazen lenzen hebben dezelfde technologie als de Polar PhD lenzen. Ook deze glazen komen met de allernieuwste polarisatie, meekleurende technologieën, exclusieve kleuren en high-definition voordelen.  Dus ook al zou je voor deze variant gaan ben je verzekerd van een bril met de nieuwste technologie op gebied van bescherming van de ogen.

 

Paus Benedictus XVI is gezien bij het dragen van een van Serengeti® klassiek model zonnebril in 2006 en 2009. Maar ook de hollywood-ster Val Kilmer is gezien bij het dragen van Serengeti® zonnebrillen. In 2007 heeft de acteur Patrick Dempsey een contract getekend om Serengeti zonnebril te onderschrijven. Hij gebruikte een paar modellen in de film Made of Honor. Acteur Jack Nicholson werd gespot met meerdere Serengeti® zonnebril, waaronder de Serengeti® Rieti in de jaren '90. Verder zijn er nog enkele bekende sterren uit (TV Series) die gespot zijn met deze zonnebrillen van Serengeti®. De beroemde Formula 1 piloot  Alain Prost is een hele tijd het gezicht geweest van de Serengeti® zonnebrillen. 

block
block
Min: €0 Max: €350
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed