Wat krijgt u bij de Ray-Ban Justin?

Dit is wat u krijgt bij een bestelling van de Ray-Ban Justin


Voor veel mensen is het nog steeds onduidelijk wat u bij een bestelling van de Ray-Ban Justin krijgt. Daarom wijden wij hier een mooi artikel aan om in een keer duidelijkheid te bieden. We behandelen niet alleen wat u allemaal krijgt maar ook hoe u kunt zien hoe u een echte Ray-Ban Justin herkent.

Zonnebril
Het belangrijkste wat u krijgt is natuurlijk de zonnebril. 
Deze zonnebril heeft een paar kenmerken waaraan u kunt herkennen dat dit een echte Ray-Ban Justin is, de opeenvolgende kenmerken zijn:
  • Ray-Ban logo op het linkerglas (houd de zonnebril voor u met de glazen naar u toe en de pootje naar achteren)
  • RB gravering aan de rechterkant van het rechterglas
  • Aan de binnenkant van het linkerpootje (pootjes staan nu naar u toe) staan de codes en maat, die kunt u herkennen aan RB4165 en een vierkantje met erachter 54 of 51. 
  • De maat van de Ray-Ban Justin is 51mm of 54mm, dit staat achter het vierkantje aan de binnenkant van het linkerpootje.
  • Aan de de binnenkant van het rechterpootje staat "Made in Italy"
  • Op de buitenkant van de pootje staat in het wit Ray-Ban
  • De glazen van dit model zijn van kunststof

Lederen Etui 
Wanneer u uw bestelling ontvangt zit de Justin zonnebril in een stevige lederen etui, deze kan zowel zwart als bruin gekleurd zijn. Het materiaal van de buitenkant is leder en de binnenkant is van stof. U sluit de etui door een door middel van een drukker. Op deze drukker staat nog een keer het Ray-Ban logo. Als u de etui voor u heeft zit er op de linkerkant een goudkleurige ronde stempel, eveneens staat hier ook weer Ray-Ban op maar ook Luxottica.

Poetsdoekje
In de etui zit ook een poetsdoekje om de zonnebril schoon te maken wanneer deze vuil is, dit is een grijs poetsdoekje met een rood Ray-Ban logo. De stof die gebruikt is is stof absorberend en maakt daardoor snel uw zonnebril schoon.

Ray-Ban Informatieboekje
Als laatste vindt u een Ray-Ban informatieboekje, hierin staat informatie over modellen en instructies over diepergaande onderwerpen zoals hoe je het beste een zonnebril kunt schoonmaken en in welke categorie de zonnebril zit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed