Complete your look met de Ray-Ban Erika

Welke andere accessoires passen goed bij de Ray-Ban Erika?

Combineer je Erika zonnebril met andere leuke accessoires, door de vele kleuren binnen de Ray-Ban Erika serie kun je enorm veel spullen en sieraden combineren met dit model.


Complete your look NR. 1
 
ray ban erika met accessoires
De Ray-Ban Erika modellen zijn ontzettend leuk om te combineren met andere accessoires, tijdens een fotosessie hebben wij accessoires gecombineerd en kwam er iets uit wat we niet hadden verwacht. Een ontzettend leuk plaatje van de Ray-Ban Erika en dagelijkse accessoires. In dit geval hebben we accessoires gezocht met qua kleur enorm goed bij dit RB4171 passen.

 
Complete your look NR. 2  

Ray-Ban Erika met ketting
Bij deze foto hebben we de Ray-Ban Erika - RB4171 865/13 gebruikt in combinatie met andere bruine accessoires. Een mooie ketting met bruine steentjes en een mooie bruine roos. Op de achtergrond hebben we hout gebruikt om het geheel af te maken.


Complete your look NR. 3

complete your look ray ban erika
In dit geval hebben we sieraden gezocht die bij de Ray-Ban RB4171 passen, in dit geval hebben we gekozen voor lichte kleuren die goed te combineren zijn met de lichte kleur van de Erika zonnebril. Door sieraden en accesoires te zoeken met dezelfde kleuren hebben we een mooie combinatie kunnen maken die jouw look complete maakt. 
block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed