Zilveren armbanden | Armbanden | Sieraden online bestellen | Fuva.nl

Zilveren armband voor dames

In onze collectie zilveren armbanden is met de wensen van iedere vrouw rekening gehouden. En dus komen onze zilveren armbanden in vele verschillende stijlen, modellen, soorten en maten. De armbanden komen geheel in zilver, maar worden ook vaak bewerkt met smaakvolle edelstenen.

De collectie bestaat uit traditionele modellen, maar houdt ook rekening met het huidige modebeeld, zodat de dames met onze zilveren armbanden altijd up to date zijn met betrekking tot de hedendaagse fashiontrends.

Naast zilveren armbanden hebben wij ook nog gouden armbanden en armbanden met een diamant in onze armbanden collectie. 
 

Het beste van het beste

Fuva werkt louter met de beste leveranciers van sieraden als zilveren armbanden. Wij hebben onze zilversmeden uitgekozen op basis van strenge selectiecriteria. Niet alleen hebben wij onze klanten naar hun mening gevraagd betreffende de verschillende modellen zilveren armbanden, maar ook de expertise ingeroepen van onze zilversmeden.

Wij zijn natuurlijk ook op locatie geweest in de ateliers van onze zilversmeden om met eigen ogen te zien hoe de prachtige verschillende zilveren armbanden ambachtelijk worden gemaakt. Met vele jaren ervaring en expertise zorgen onze zilversmeden voor unieke designs en ontwerpen van zilveren armbanden waarbij de afwisseling in het assortiment, naast de kwaliteit en schoonheid, centraal staat.

Omdat we onze contacten en relaties goed onderhouden hebben wij tevens uitstekende leverings- en betalingscondities afgesproken, zodat u een gekozen zilveren armband niet alleen snel geleverd krijgt, maar ook tegen de scherpste prijzen kunt kopen.

Bekijkt u hier meteen onze collectie zilveren armbanden en ga op zoek naar de armband van uw dromen. Wij hebben er voor gezorgd dat onze collectie zilveren armbanden fotografisch perfect wordt weergegeven. Wanneer u met de muis over een foto heen schuift wordt deze automatisch vergroot zodat u ook de kleinste details in de afwerking tot zich kunt nemen.

De foto's worden vergezeld met uitgebreide productspecificaties en een korte omschrijving per zilveren armband. Op deze manier krijgt u de armbanden zowel visueel alsook tekstueel bijna letterlijk op een zilveren schaal aangeboden!

In de productspecificaties worden onder meer vermeld: het geslacht voor wie de armband bedoeld is, de gebruikte materialen, het zilver- en/of edelsteengehalte, het aantal karaat van de eventuele diamanten en de specifieke kwaliteit daarvan, alsook de kleur en het type edelstenen dat eventueel is gebruikt in de afwerking van de zilveren armband.
 

Verschillende soorten zilveren armbanden

We bespreken hieronder de meest voorkomende modellen van zilveren armbanden, te weten: schakelarmbanden, slavenarmbanden en bedelarmbanden.

 • Zilveren schakelarmbanden

  Zilveren schakelarmbanden zijn gemaakt van schakels, als ringen, die in een serie aan elkaar vastgeklonken zitten. De schakels worden ook wel schalmen genoemd. De schakels hebben in de meeste gevallen dus een ronde vorm. Omdat de schakels onderling een soort van 'los' van elkaar kunnen bewegen, heeft dit type armband een grote mate van soepelheid en flexibiliteit. Naast een prachtig esthetisch effect heeft dit systeem daarom ook een functionaliteit. Door de bewegingsvrijheid van de schakels wordt de kans veel kleiner dat een armband beschadigd raakt of stuk gaat. De schakels 'geven als het ware mee' in de ruimte.

 

De schakels van een schakelarmband worden vaak loodrecht op elkaar gezet. Al zijn er verschillende modellen schakelarmbanden waar de schakels telkens een kwart slag worden gedraaid. De schakelarmband houdt zijn beweeglijke eigenschappen, maar dit geeft tevens een sierlijke en stijlvolle look aan de armband.

 

Naast zilveren schakelarmbanden hebben wij ook diverse zilveren schakelkettingen en -colliers in ons assortiment, die worden elders op deze site besproken. Het is de moeite waard om eens naar die collectie te kijken om een mooie zilveren schakelarmband te combineren met een prachtig en bijpassend exemplaar schakelketting of -collier.

 

Overigens zijn schakelmechanismen ook in andere sectoren dan sieraden vaak zichtbaar. Bijvoorbeeld bij de kettingen waar het anker van een schip aan vast zit of een kettingslot bij een fiets, brommer of motor.

 • Zilveren slavenarmbanden

  De slavenarmband heeft zijn naam gekregen uit de slaventijd: de duistere periode waarin slaven boeien kregen omgedaan in de vorm van (vaak) metalen ringen om ontsnappen onmogelijk te maken. Er zat geen openings- en sluitingsmechanisme aan de slavenarmband; deze werd om de pols van de slaaf geklonken. In de jaren die volgden waren het de Romeinen die het model van de slavenarmband gebruikten om er als een van de eerste sieraden van te maken. En zo worden de slavenarmbanden vandaag de dag nog altijd gemaakt en gebruikt als sieraad om de pols.

Een zilveren slavenarmband is aldus een gladde zilveren ring die om de hand wordt geschoven, dus zonder opening of sluiting. Natuurlijk zijn er vele modellen waar het onderscheid vaak zit in de dikte van de slavenarmband en de motieven die hier eventueel op zijn aangebracht. Ondanks het feit dat dit sieraad voor de pols zijn naam dankt aan een trieste periode uit de geschiedenis, blijft de uniek gevormde slavenarmband een lust voor het oog en is zowel te dragen bij speciale gelegenheden als bij minder bijzondere gebeurtenissen en dus alledaags. Bekijkt u gerust eens onze collectie en zie of er een zilveren slavenarmband voor u tussen zit!

 

 • Zilveren bedelarmbanden

  De bedelarmband is ook een unieke armband in zijn soort. Het is een zilveren armband waar door de jaren heen steeds nieuwe bedeltjes aan worden gehangen. Deze kunnen van zilver zijn, maar ook van bijvoorbeeld Swarovski kristalglas of andere edelmetalen en edelstenen. Elk bedeltje heeft een specifieke waarde en betekenis voor de draagster. De naam bedelarmband is als volgt ontstaan: iedereen die deze armband aan de pols van de draagster wil bekijken moet daarvoor 'betalen'. Betaling geschiedt door het geven van een nieuwe bedel die de draagster dan aan de bedelarmband hangt en toevoegt. Dit in nature betalen om de bedelarmband te mogen bezichtigen, heet 'bedelen'. U bedelt dus als het ware de armband te mogen aanschouwen.

Waarom juist bestellen bij Fuva?

Zoals gezegd houden wij in onze collectie zilveren armbanden rekening met de wensen van iedere vrouw. Hierbij verschillen smaken natuurlijk altijd. Waar de een juist een klassieke zilveren armband zoekt, wil de ander juist een eigentijds modern type armband. Wij proberen dus altijd met de wensen van onze klanten rekening te houden en een zo gevarieerd mogelijk aanbod samen te stellen.

Daarnaast leveren wij door de goede en nauwe contacten met onze zilversmeden die met de grootst mogelijke zorg zijn geselecteerd, zilveren armbanden die van de beste kwaliteit zijn. Dus esthetiek en schoonheid worden gecombineerd met klasse, hoogwaardigheid en stijl.

Naast een ruime keuze uit een gebalanceerd en veelzijdig aanbod, boordevol kwalitatieve sieraden, zijn er meerdere redenen waarom u juist bij Fuva uw zilveren armband wil bestellen.

 We zullen hieronder alle redenen nog eens op een rijtje voor u zetten.

 • Een grote collectie met een gevarieerd aanbod van zilveren armbanden
 • Iedere zilveren armband is uniek in design en ontwerp
 • Onze zilveren armbanden worden uitgebreid omschreven
 • Onze zilveren armbanden kunt u tot in detail bekijken op professionele, waarheidsgetrouwe foto's
 • Onze collectie wordt u aangeboden tegen betaalbare prijzen
 • Al onze sieraden worden altijd snel en betrouwbaar bij u afgeleverd
 • U hoeft de deur niet meer uit, maar kunt op uw gemak vanuit uw vertrouwde omgeving het gewenste model uitkiezen
 • U kunt veilig, snel en gemakkelijk online betalen
 • Klantgerichte en klantvriendelijke service

Die laatste twee punten willen wij nog even toelichten.

Snel, veilig en gemakkelijk betalen

Bij Fuva kunt u uw aankoop veilig, snel en betrouwbaar afrekenen op diverse manieren.

Dat kan via iDEAL of Paypal, maar ook pas, kosteloos, achteraf via AfterPay. Of u kunt immer op de vertrouwde manier via uw eigen bank afrekenen met een bancaire overboeking.

iDEAL en Paypal zijn de welbekende en gerenommeerde online betalingssystemen, waarbij iDEAL gekoppeld is aan het internetbankieren van uw eigen bank en waar Paypal uw bankrekening of credit card gegevens eenmalig veilig opslaat, waardoor u bij een betaling van een aankoop alleen nog maar uw paswoord en gebruikersnaam hoeft in te vullen om de bestelling en betaling af te ronden.

Betalen door middel van Afterpay betekent een veilige en complete betaling van uw bestelling — zoals het Engels woord al zegt — achteraf. Afterpay draagt er zorg voor dat u altijd uw betalingen online kunt checken, op een overzichtelijke en inzichtelijke manier.

Wanneer u ten slotte via een bankoverschrijving betaalt, hoeft u bij de referentie enkel het ordernummer te vermelden en dan komt het allemaal goed!

Klantgerichte en klantvriendelijke service

Fuva neemt zijn klanten serieus en dat doen wij onder meer door, naast goede producten, ook een goede service aan onze klanten te verlenen. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen.

Dat kan via de mail naar: info@fuva.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdens kantooruren kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of ons te allen tijde een Whatsapp bericht sturen op: 0681909475.

Heeft u tijdens kantooruren een 'dringender' vraag, dan hebben wij voor u onze Live Chat Service. U kunt dan direct met een van onze medewerkers chatten en uw vraag stellen. Dat kan gaan over een specifieke zilveren armband waar u nadere informatie over zoekt, maar ook over de status van de betaling of de levering. U vraagt, ons team geeft antwoord!

 


Naast gouden armbanden hebben wij ook nog zilveren armbanden en armbanden met een diamant in onze armbanden collectie.
block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed