Gouden armbanden voor Dames | Armbanden | Sieraden online bestellen | Fuva.nl

Gouden armband voor dames online bestellen

Fuva heeft voor de dames een uitgebalanceerde collectie van gouden armbanden samengesteld, waarbij is gedacht aan afwisseling en modetrends, maar ook aan klanten die bij de verschillende modellen van gouden armbanden hechten aan nostalgie en klassiek. Goud is door de historie heen sowieso altijd al een belangrijk ingrediënt voor sieraden in het algemeen, en armbanden in het bijzonder, geweest.

Met een armband aan de pols van een vrouw creëert dit sieraad echt iets extra´s. Dames kunnen hun fashion statement maken met opvallende en ´aanwezige´ gouden armbanden aan hun arm, maar ook een geraffineerde verschijning zijn met een fijnzinniger model gouden armband. Zoveel vrouwen met zoveel verschillende wensen, waar wij als Fuva altijd proberen aan te voldoen met onze collectie gouden armbanden, zodat er voor elke dame, voor elke specifieke wens en voor elke persoonlijke smaak een gouden armband in het assortiment zit die haar zal behagen.

U heeft ruime keuze uit de verschillende modellen, types en soorten gouden armbanden, waarbij u kunt kiezen voor bijvoorbeeld een geheel gouden armband, maar ook voor een gouden armband die is afgewerkt en ingelegd met een of meerdere van de prachtige edelstenen of andere sierstenen.

Wij onderhouden goede en intensieve contacten met onze leveranciers. Dij hebben wij uitgekozen na een uitgebreide selectie waar criteria als kwaliteit, leverings- en betalingscondities, vakmanschap en ervaring werden gehanteerd. Hierdoor doen wij enkel zaken met de beste. Dus doen wij zaken met de beste goud- en zilversmeden, alsook diamantairs, zodat wij u de mooiste armbanden kunnen leveren, tegen een betaalbare prijs.

Naast gouden armbanden hebben wij ook nog zilveren armbanden en armbanden met een diamant in onze armbanden collectie. 

De beste goudsmid

Fuva heeft zijn huiswerk goed gedaan en eerst een inventarisatie gemaakt van wat voor type armbanden gewenst en gewild zijn. Dit hebben we niet alleen gedaan door klanten te naar hun wensen te vragen, maar vooral ook door gedegen marktonderzoek en gesprekken met experts op sieradengebied, op het gebied van modetrends en de  gebruikte materialen en meer. Met die informatie zijn we naar onze goudedelsmeden gegaan om tot in detail te overleggen welke gouden armbanden geproduceerd moeten worden en in ons assortiment opgenomen.

Hierbij werden natuurlijk de verschillende prachtige werkateliers van onze goudedelsmeden bezocht om op locatie het vervaardigen van de gouden armbanden te mogen zien en mee te mogen maken. Hierbij zijn onze goudsmeden allemaal gedegen opgeleid en hebben vele jaren ervaring opgebouwd om het vakmanschap van sieraden tot in de kleinste details uit te kunnen oefenen. De werkateliers zijn uitgerust met de meest geavanceerde gereedschappen en machines om zo het vakwerk te kunnen leveren waar u van kunt genieten.

Fuva let er bij zijn collectie dus altijd op om de ontwerpen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van vele klanten en, gezien het aantal positieve reacties, doen we dit niet slecht!

Neem eens een kijkje in onze collectie gouden armbanden en overtuig uzelf. U leest naast het zien van de professionele foto's van de armbanden, tevens de productspecificaties en overige productinformatie. De foto's worden automatisch vergroot wanneer u er met de muis overheen beweegt zodat u zich er van kunt vergewissen dat het ook met de kleinste details wel goed zit!
 

Een gouden armband staat u altijd

Een gouden armband is een mooi en elegant sieraad aan uw pols, die bij elk soort kleding of iedere gelegenheid te dragen is. Er zijn natuurlijke gouden armband modellen — die voor een unieke gelegenheid waar een chique avondjurk voor gedragen wordt — die een sierlijkere, elegantere en stijlvollere gouden armband vragen. Bij een prachtige avondjurk zal de vrouw ook qua armband de show willen stelen, en dat kan. Bijvoorbeeld met een gouden armband die is bewerkt met meerdere prachtige diamantjes. Of een roségouden armband met een stak design en motief. Maar de meeste van onze gouden armbanden staan ook prima bij een meer alledaagse outfit of gelegenheid.

Uiteindelijk draait het allemaal om persoonlijke smaak, dus wat de gelegenheid ook moge zijn of welke outfit u ook draagt; de armband die er bij past, bepaalt ú. Mocht u daar hulp bij nodig hebben dan hebben wij een team van experts klaar zitten die u via onze Live Chat Service tijdens kantooruren meteen te woord kunnen staan. Zij helpen u graag verder en beantwoorden alle vragen die u heeft met betrekking tot gouden armbanden of bijpassende andere sieraden uit onze collectie.
 

Geelgouden, witgouden en roségouden armbanden

Geelgoud is de bekendste 'soort' goud; dat is goud in de meest natuurlijke vorm.

Zuiver goud behoort, net als zilver, tot de edelmetalen maar is in pure vorm niet geschikt voor de fabricage van armbanden omdat het simpelweg te zacht en te buigzaam is. Sowieso moet goud nadat het uit de grond (goudmijnen beter gezegd) is gedolven, eerst gezuiverd worden. Maar daarna moet het goud worden gelegeerd met een of meer andere materialen om het te harden en daardoor geschikt te maken voor gebruik in sieraden.

De zuiverheid van goud wordt voor uiteindelijk gemeten in het aantal karaat. Hierbij is zuiver goud op 24 karaat bepaald. Veel voorkomende andere goudzuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%).

Maar liefst 80% van al het goud dat wereldwijd wordt gedolven wordt toegepast in de sieraden- en juwelenindustrie.

Een afgeleide van het geelgoud is witgoud. Afgeleid, omdat de basis weliswaar het bekende geelgoud is, maar dat wordt gelegeerd. Witgoud is een legering van goud met (tegenwoordig vooral) palladium. Vroeger werd hiervoor vooral nikkel gebruikt vanwege de veel lagere prijs dan palladium.

Vaak wordt een witgouden legering afgewerkt met een beschermingslaagje rhodium. Door het toebrengen van dit laagje, met een duur woord rhodineren genoemd, ontstaat een meer witte glans. Dit laagje rhodium slijt er na verloop van tijd door het dragen van de witgouden armband weer af, waardoor de kenmerkende witgouden kleur weer tevoorschijn komt.

Een roségouden armband komt minder voor, maar wordt vaak gekozen bij specialere gelegenheden en een kledingoutfit waar sowieso de zalmkleurige roze en rode kleuren in terugkomen. Maar ook bij donkere kleuren kan een roségouden armband prachtig afsteken, waardoor de armband letterlijk erg mooi naar voren komt.
 

Gouden armband met diamant

De gouden armbanden met diamant zijn iets speciaals uit onze collectie gouden armbanden. De diamant is nu eenmaal de meest gewenste edelsteen, en daarmee is de gouden armband met diamant de meest gewilde armband, onder vrouwen.

Een diamant is een mineraal waarin koolstofverbindingen een meervlaksstructuur hebben gemaakt. Wanneer een ruwe diamant wordt gevonden moet deze eerst worden bewerkt, namelijk geslepen en gepolijst. Na die bewerkingen houdt u een  steen over met prachtige schitteringen en zorgt de lichtinval vanuit vele hoeken voor een spectaculair kleurenspel, waarin alle kleuren van de regenboog te voorschijn komen.

Een diamant wordt op verschillende eigenschappen beoordeeld om de waarde te bepalen, waarbij de vier hoofdcriteria de 4 C's worden genoemd. Die 4 C's staan voor de Engelse woorden: Cut, Carat, Clarity en Colour.

 • Cut
  Cut is het resultaat van hoe de diamant geslepen is. Dat heeft grote invloed op de kleurschitteringen die ontstaan vanuit diverse invalshoeken van licht. Hierbij geldt dat hoe meer geslepen vlakken de diamant heeft, hoe meer schitteringen zichtbaar zijn. Dus, hoe meer vlakken van de diamant zijn geslepen, hoe meer waarde de diamant vertegenwoordigt.

  Om de slijpstijl van een diamant te bekijken is een loep nodig; met het blote oog vallen eventuele oneffenheden niet te ontdekken.

 • Carat
  Carat drukt het gewicht van de diamant uit, wat anders is dan het aantal karaat bij goud. Bij goud bepaalt het aantal karaat de puurheid van het goud. Bij diamanten wordt dus juist het gewicht uitgedrukt in karaat, waarbij 1 karaat staat voor een gewicht van 0,2 gram. Het aantal karaat kan onderverdeeld worden in 100 punten, waarbij karaat altijd in twee decimalen uitgedrukt, bijvoorbeeld 0,18 karaat, en punten in een getal van 0 tot 100, in dit geval dus 18 punten.

 • Clarity
  Clarity staat voor de zuiverheid; dus hoe zuiver en helder een geslepen diamant is. Een diamant heeft hierbij zowel in- als uitwendige kenmerken. Die interne kenmerken bestaan vooral uit scheuren (gletsen) en koolstofresten die niet helemaal zijn uitgekristalliseerd. Ook om de helder- of zuiverheid van een diamant vast te stellen moet een loep worden gebruikt.

 • Colour
  Een zuivere, kleurloze diamant mag geen enkele kleur vertonen. Is dit toch het geval dan is er sprake van verkleuring, waardoor de diamant in waarde daalt. Dit is zeker niet het geval bij diamanten die van zichzelf kleur bevatten (en dus niet kleurloos zijn). Dat soort gekleurde diamanten zijn juist meer waard dan de kleurloz varianten.

 Veel voorkomende modellen

Van de meest voorkomende modellen gouden armbanden zijn de schakelarmbanden, slavenarmbanden en de beldelarmbanden de bekendste verschijningen.

Gouden schakelarmbanden zijn gemaakt van een serie schakels, in de vorm van ringen, die met elkaar verbonden zijn. In ons assortiment zitten verschillende gouden schakelarmbanden met diverse diktes en schakeringen.

Gouden slavenarmbanden zijn te herkennen aan het feit dat ze geen opening of sluiting hebben. Overgewaaid uit de slaventijd zijn onze gouden slavenarmbanden, gladde gouden ringen die over de hand worden geschoven. Kijk in onze collectie gouden slavenarmbanden om de verschillende modellen en groottes te aanschouwen.

Bedelarmbanden zijn speels uitziende armbanden die met bedeltjes zijn (en in de toekomst nog worden) behangen. Elke gouden bedel heeft zijn eigen identiteit en zorgt voor een prachtig geheel in deze speciale gouden armband.

 

 

 

 

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed