Informatie

Proclear Toric XR 6-Pack maandlenzen

Proclear Toric XR maandlenzen zijn torische lenzen met hoge torische waardes. De Proclear Toric XR is ontworpen door het merk Coopervision en behoort tot de Prolear familie. Proclear Torix XR lenzen bevatten het unike PC-Technology wat ervoor zorgt dat de lenzen de gehele dag vochtig blijft. Dit om het draagcomfort van de lenzen te verhogen. Het verschil met Proclear toric lenzen is dat de torische waardes bij de XR veel hoger gaan. Deze lenzen zijn voor met mensen met een erg hoge torische waarde, die normaal een bril moesten dragen met deze waardes. Dankzij de Toric XR lenzen kunnen mensen met hoge torische waardes ook lenzen gaan dragen. De Proclear XR lenzen worden op order gemaakt voor de mensen met een hogere cilindrische waarde. Desalniettemin zorgt de PC-Technololy ervoor dat uw ogen vochtig blijven en dat u niet snel rode of droge ogen krijgen. Voor mensen met een hoge cilindrische waarde, die veel achter de pc zitten of in een droge omgeving werken, is de Proclear Toric XR de ideale maandlens.

Kenmerken Proclear Toric XR

De Proclear Toric XR zijn gefabriceerd met de unieke PC-Technology. Deze technologie zorgt ervoor dat coopervision een lens kon maken die hoge cilinderwaardes kon bedragen en ook nog eens fijn aanvoelt. De lens laat extra zuurstof duur waardoor u geen last zult hebben van rode of droge ogen.

Proclear Toric XR maandlenzen online bestellen

Bent u een lensdrager van de Proclear Toric XR lenzen dan bestelt u die online het snelst en makkelijkst bij Fuva.nl. Wij hebben de expertise in huis om u alles te vertellen over de Proclear Toric XR lenzen. Wij werken nauw met de fabrikant samen om u op een zo goed mogelijk manier te informeren. Mocht u nu nog vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht via de live chat service. Mocht deze niet online zijn dan kunt u met uw vraag/opmerking terecht via [email protected]

Specificaties

Materiaal Omafilcon A
Productieproces FIPS
Watergehalte 59%
Radius 8.80mm
Diameter 14.4mm
Sterkte bereik +10.00 t/m -10.00 dpt (per 0.50 dpt vanaf +/-.6.00 dpt
Cylinder -2.75, -3.25, -3.75, -4.25, -4.75, -5.25, -5.75
Asrichting 5 tot 180 graden (per 5)
Middendikte (@ -3.00 dpt) 0.11mm
Dk 25
Dk/t (bij -3.00 dpt) 23
Randdikte 0.06mm
Markering 1 lijn op 270 graden
Ontwerp Binnentorisch met prisma ballast
Optische zone 8.0mm
Handling tint Licht blauw
Toepassing Daily wear
Verzorging/onderhoud All-in-one of peroxide systemen
Advies: Biomedics All-in-one
Verpakking 6-pack

Proclear Toric XR 6-Pack van Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl

Procleat Toric XR 6-Pack (Coopervision) bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€59,50 Incl. btw
Hulp maatkeuze


Beschikbaarheid:
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Powered by Lightspeed