Lenzenvloeistof online bestellen | Fuva.nl

Online lenzenvloeistof bestellen doet u makkelijk en snel, tegen de laagste prijs, bij Fuva.nl. Wij hebben een groot assortiment met verschillende vloeistoffen. Zo kunt u bij ons terecht voor desinfectie vloeistoffen, all-in-one vloeistoffen en nog meer verschillende vloeistoffen. Fuva.nl is partner met de grootste vloeistofleveranciers waardoor wij u alles over de vloeistoffen kunnen vertellen en ontzettend snel kunnen leveren.

Lenzenvloeistof van de beste merken


Bent u op zoek naar lenzenvloeistof dan kom je bij Fuva.nl zeker aan je trekken want wij hebben lenzenvloeistof van gerenommeerde merken zoals: Biomedics, Optifree, AOsept Plus, Easy sept, SoloCare en Ote. Wij zijn officieel vertegenwoordiger van deze merken en op onze website kun je verschillende soorten lenzenvloeistof vinden. Natuurlijk hebben we de beste prijzen en super snelle levertijd! Wat maakt het kopen van lenzenvloeistof bij ons zo aantrekkelijk? Simpel, onze web shop is gemakkelijk navigeerbaar en daarboven op betaal je geen verzendkosten na een bestelling. Als er toch enige onduidelijkheid blijkt dan hebben wij een live chat waar je gemakkelijk en snel je vraag beantwoord krijgt. 

Als we praten over lenzen vloeistof dan hebben we het meestal over 2 type lenzenvloeistof, namelijk de All-in One lenzenvloeistof of de waterstof peroxide lenzen vloeistof. Afhangende van welke jij mag gebruiken van de oog arts, kun je onze site bekijken, want we hebben van zowel de all-in one lenzen vloeistof als ook de waterstof peroxide vloeistof verschillende gerenommeerde merken in huis. 

Voor de All-in one lenzen vloeistof hebben we bij voorbeeld de Biomedics en Solo Care Agua.
 

Verschillende merken lenzen vloeistof


Onze Biomedics All-In-One is een lenzenvloeistof met een alles-in-één verzorgingssysteem schoonmaken en bewaren van jouw contactlenzen. Als je kiest voor de Biomedics All in One lenzenvloeistof dan is het handig dat je weet dat deze het beste werken met de contactlenzen van Biomedics en Biomedics Toric van Coopoer Vision. Immers is deze all-in one lenzenvloeistof speciaal voor deze lenzen samen gesteld. Voordat je overstapt naar de Biomedics All-in one lenzenvloeistof is het wel handig eerst de opticien of oog arts te raadplegen.

Solo Care Aqua is ook een alles-in-een-vloeistof die je contactlenzen schoonmaakt en desinfecteert maar deze vloeistof heeft nog een extraatje erbij, dat is dat je met deze lenzenvloeistof minder uitdroging ondervind door de dag heen. Omdat de lenzenvloeistof van Solo Care Aqua sorbitol en provitamine B5 bevat wordt er water aangetrokken en geabsorbeerd om vervolgens het vocht langer vast te houden in de contactlenzen. Dit maakt dat lenzen die met Solo Care Aqua behandeld worden heerlijk comfortabel.

Voor de waterstof peroxide lenzenvloeistof hebben we bijvoorbeeld het merk Easy Sept en Aosept Plus.

EasySept is een peroxide lensvloeistof die geschikt is voor zachte lenzen. Het bevat 3% waterstofperoxide en desinfecterend zachte lenzen dusdanig dat alle micro-organismen perfecte gereinigd. Let wel dat je de lenzen wel minimaal 6 uren weekt alvorens deze weer te dragen.

Aosept Plus is ook een 1 stap desinfectievloeistof gebaseerd op waterstof peroxide. Het is geschikt voor alle lens typen en zorgt voor het reinigen, desinfecteren en neutraliseren van je lenzen. Omdat niet iedereen tegen lenzenvloeistof met conserveringsmiddelen kan is AOsept Plus is waterstof peroxide desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide zonder conserveermiddelen. AOSept Plus heeft daarnaast ook een oppervlaktereiniger, zodat reinigen en desinfecteren samen gebeuren. Pas op met ongeneutraliseerde AOSept Plus deze mag nooit direct in contact komen met het oog. Met de platinaschijf onderaan de lens houder wordt AO Sept Plus vloeistof geneutraliseert. Het is daarom heel belangrijk dat je alle delen van het AOSept Plus systeem gebruikt en niet zomaar delen weglaat of vervangt. 

Vragen over lenzenvloeistof?

Wanneer u vragen heeft over lenzenvloeistof helpen wij u graag. U kunt met u vragen terecht via onze live chat service of via de mail. U komt dan in contact met onze ervaren werknemers die al u vragen kunnen beantwoorden. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en weten daardoor alle ins- en outs over lenzenvloeistof. Fuva.nl werkt nauw samen met zijn leveranciers waardoor wij u zo goed mogelijk kunnen informeren. 

block
block
Min: €0 Max: €50

Biomedics All-In-One - Coopervision

Biomedics All-In-One vloeistof - Coopervision bestelt u makkelijk en snel bij Fuva.nl. Betrouwbaar bestellen en gratis verzending.

€22,50

EYEYE I Comfort All in One 6-Maandspakket

3x 360ml + 1x 100ml + lenshouder. De EYEYE I Comfort is een innovatieve alles-in-een vloeistof die veiligheid combineert met comfort dankzij het dubbele desinfectiesysteem en de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat.

€37,50

EYE SEE Aqua Balance Safe-Soft-Fresh 360 ml

360ml All-In-One vloeistof voor zachte lenzen.

€14,50

EasySept Multipack

3 x 360 ml + 355 ml Sensitive Eyes + 5 lenshouders met platina disc. EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem, geschikt voor alle vormstabiele en zachte lenzen.

€47,50

EasySept 360ml

1x 360 ml alles in een vloeistof van Bausch and Lomb.

€15,00

OPTI-FREE PureMoist MPDS 300 ml

300ml. Alles-in-̩̩n desinfectievloeistof voor het dagelijks reinigen, verzorgen, afspoelen, verwijderen van vet-en eitwitaanslag, voorkomen van vetaanslag, deinfecteren en bewaren van silicone hydrogellenzen en zachte contactlenzen

€19,50

EYE SEE Aqua Balance All In One 3 x 360 ml

3x 360 ml. Alles-in-een vloeistof voor de dagelijkse desinfectie, reiniging (ook proteineverwijdering) en bevochtiging van zachte contactlenzen.

€29,50

Biotrue multi-purpose solution MultiPack

3x 3000ml + lenshouder. Alles in een vloeistof. Biotrue multi-purpose solution is een contactlensvloeistof die net zo werkt als het oog.

€31,50

Biotrue multi-purpose solution FlightPack

Alles-in-een contactlensvloeistof om mee te nemen als u gaat vliegen

€14,50

AOSEPT PLUS Multipack 3

3 x 360 ml + 3 lenshouder met platina disc. Aosept Plus is een een stap desinfectievloeistof voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle lenstypen.

€45,00

SOLOCARE AQUA Multipack

Vloeistof voor het reinigen, afspoelen, desinfecteren, verwijderen van proteine, bewaren en bevochtigen van zachte lenzen. 3x 360ml + 3 lenshouders

€34,50

Ot̩ Wiper

Eiwit reinigingstablet, voor het verwijderen van prote

€8,00

Ot̩ Fine 100ml

Het actieve bestanddeel Polysorbaat 80 in Ote Fine zorgt voor een zeer goede reinigende werking van eiwitten en vetten. 100ml

€12,50

Biotrue multi-purpose solution 300 ml

Alles-in-een contactlensvloeistof, met dubbel desinfectiesysteem.

€15,00

ReNu Multiplus Fresh Lens Comfort Flight Pack

2 x 60 ml + 2 lenshouders + zip bag. Vloeistof voor het reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen, inzetten en bevochtigen van zachte lenzen, in praktische reisverpakking die mee mag als handbagage in het vliegtuig

€14,50

OPTI-FREE Puremoist MPDS Voordeelverpakking

Alles-in-̩̩n desinfectievloeistof voor het dagelijks reinigen, verzorgen, afspoelen, verwijderen van vet-en eitwitaanslag, voorkomen van vetaanslag, deinfecteren en bewaren van silicone hydrogellenzen en zachte contactlenzen. 3x 300ml + 1x 90ml.

€45,00

AOSEPT PLUS 360ml

360 ml + lenshouder met platina disc. Aosept Plus is een een stap desinfectievloeistof voor het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle lenstypen.

€21,50

ReNu Multiplus Fresh Lens Comfort Multipack

3 x 360 ml + 60 ml + 4 lenshouders. Reinigen, eiwit verwijderen, desinfecteren, bewaren, afspoelen, inzetten en bevochtigen van zachte lenzen.

€36,50

OPTI-FREE PureMoist MPDS Reisverpakking

Alles-in-̩̩n desinfectievloeistof voor het dagelijks reinigen, verzorgen, afspoelen, verwijderen van vet-en eitwitaanslag, voorkomen van vetaanslag, deinfecteren en bewaren van silicone hydrogellenzen en zachte contactlenzen. 1x 90ml

€14,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed