Zonnebrillen die de trend bepalen

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0

Zonnebrillen die deze zomer een hit waren

Zonnebrillen zijn al jaren lang een mode accessoire die bijna onmisbaar is, als je er een koopt dan wil je natuurlijk een van deze tijd. Dus hier een lijst met een paar goede merken zonnebrillen die het de afgelopen zomer goed hebben gedaan en de komende jaren het ook goed gaan doen.



Ray-Ban  zonnebrillen zijn nog altijd de meest populaire zonnebrillen

Ray-Ban is een merk dat steeds weer mee gaat met de tijd. Het unieke concept van Ray-Ban vindt zijn succes achter het feit dat de zonnebrillen nooit uit de mode gaan. De zonnebrillen van Ray-Ban zijn daarom altijd heel erg in trek. Jong en oud dragen deze brillen en alhoewel het prijskaartje soms toch wel iets hoger ligt vinden fashionista's het helemaal niet erg om een Ray-Ban zonnebril te kopen. Want bij het kopen van een Ray-Ban zonnebril koop je niet alleen een super leuke zonnebril maar ook eentje die wel jaren mee zal gaan. 

Ray-Ban AviatorDe meest bekende zonnebrillen van Ray-Ban zijn de Aviator modellen. Deze Aviator zonnebrillen werden ontworpen door Bausch & Lomb en gebrand als Ray-Ban. Ze staan vooral bekend om hun donkere en vaak ook reflecterende lenzen en gemaakt van een dunne metalen frame. Ze worden ook de piloot zonnebrillen genoemd omdat het vooral onder de piloten een heel erg popular model was. Tegenwoordig zijn de donkere glazen niet meer de enige kleur aviator die je vind er zijn nu ook modellen met bronskleurige glazen en glazen die van donker naar licht gaan. 

De Aviator zonnebrillen of te wel piloot zonnebrillen zijn in 1936 ontworpen door Ray-Ban initieel waren ze bestemd voor piloten om hun ogen tijdens het vliegen te beschermen tegen de zonnestralen. Vandaar ook de naam  Aviators, omdat ze eigenlijk bedoeld waren voor bescherming van de ogen van de aviator's eyes. Ray-Ban merkte al gauw het succes op en begon de zonnebrillen ook voor de gewone man te verkopen. tom cruise zonnebrilDe Aviator zonnebrillen zijn vooral ook gestegen in populariteit omdat ze gedragen werden door wereld sterren zoals Paul McCartney, Ringo Starr, Freddie Mercury en niet te vergeten Tom Cruise, Val Kilmer, and Anthony Edwards. 

Een andere bekend merk van Ray-Ban is natuurlijk de Ray-Ban Wayfarers, deze zonnebrillen werden in 1952 ontworpen door Ray-Ban. Herkenbaar van de Wayfarers is dat deze zonnebril geen metalen maar een plastic frame heeft. Ze werden bijna direct een hit en heel erg populair in de 1950 en 1960-ger jaren.Daarna hebben de Wayfarers een terugval gemaakt in bekendheid.  Recentelijk in hebben de Wayfarers weer bekendheid gekregen en worden vooral in muziek video clips gedragen. Natuurlijk heeft Ray-Ban daarop ingespeeld en het model iets moderner gemaakt waardoor het ook veel meer van deze tijd is. De Wayfarers zijn een van de best verkochte zonnebril modellen van alle tijden en hebben hun status daarom ook verdient. 


 

michael kors zonnebrillenMicheal Kors zonnebrillen worden steeds populairder 

Micheal Kors is in deze tijd bijna niet meer weg te denken, bijna iedereen wil wel een Micheal Kors tas of zonnebril hebben en waarom niet de tassen zijn super hip en de zonnebrillen zijn echt van deze tijd. Micheal Kors heeft voor een ieder wat wils en dat maakt dit merk zo gewild. Het is daarom niet zomaar dat sterren van alle formaten wel een collectie van Micheal in hun kleren kast hebben hangen of een zonnebril van hem in hun collectie hebben.

De modellen zonnebrillen van Micheal Kors zijn allemaal heel apart elk zonnebril heeft zijn eigen charme, zo heb je de vlinder modellen die tegenwoordig veel gedragen wordt onder de vrouwen. Dit model is groot van stuk en bedekt ongeveer de helft van je gezicht. De glazen zijn meestal van donker naar licht en in de kleuren paars, brons en zwart. 

Ook de Cat eye modellen die al jaren heel goed doen onder de fashion iconen zijn gewoon te mooi om er eentje uit te kiezen. Micheal Kors zijn cat eye modellen zijn meestal met 

plastic frames en gradiënt glazen. De frame verschilt van 1 kleur tot een print van de zebra, slang of tijger. Vooral de brillen met een print doen het heel goed omdat deze helemaal bij de tijd zijn. 

Micheal Kors heeft natuurlijk ook Aviator modellen, deze zijn meestal in de kleuren goud met bonzen glazen. De Aviator modellen zijn stoer en helemaal van deze tijd. Meestal worden deze modellen door de heren gedragen, maar er zijn ook een aantal leuke modellen tussen voor dames. 



james bond zonnebrilPersol zonnebrillen worden gedragen door de filmsterren

Persol is een Italiaanse zonnebrillen merk die vooral bekend staat om zijn mooie en luxe zonnebrillen. De naam Persol is ontstaan door de Italiaanse woorden "per il sole," wat 

betekend "voor de zon." bij elkaar te brengen en zo is dus de naam ontstaan. Persol is in 1917 ontstaan en opgericht door Giuseppe Ratti, zijn doelgroep waren voornamelijk piloten en coureurs. Maar tegenwoordig dragen de bekendste sterren wel zonnebrillen van het merk Persol. De zonnebrillen van Persol zijn vooral bekend om hun duurzaamheid en sporty look. 

Persol is de eerste zonnebril merk die kwam met een flexibel frame die niet makkelijk kapot gaat, vandaar ook hun oerdegelijke frames. De zonnebrillen worden voornamelijk in Italië gemaakt. De modellen variëren van sporty naar casual en hip. Een Persol zonnebril in je zomer collectie is wel echt een must have.



DKNY is veel meer dan alleen kleding en parfum

DKNY is een in New York gevestigde mode huis die gespecialiseerd is in mode en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Dit modehuis werd opgericht door Donna Karan. Donna Karan is haar carriere gestart bij mode huis Anne Klein,waar ze als hoofd designer heeft gewerkt. In het begin waren het voornamelijk de ontwerpen van haar kleren die bijzonder goed scoorden. Maar de afgelopen jaren zijn de zonnebrillen van Donna Karen ook behoorlijk bekend geworden. 

De zonnebrillen van Donna Karen zijn een mix van chique met hip in een. Vooral gericht op de moderne vrouw die naast een leuke carierre ook een leuke uitstraling wil. Donna Karen weet daar elke leer weer heel goed op in te spelen door ontwerpen op de markt te brengen die bij elke type vrouw passen. Ze staan vooral ook bekend om hun grootte zonnebrillen met plastic frame. Maar ook de bruine tijger print is een belangrijk herkenningspunt van de DKNY zonnebrillen. 

Niet alleen de vrouwen komen aan hun trekken bij DKNY maar ook de mannen hebben keuze zat. Van simpele tot mooie en moderne zonnebrillen en ook de sportieve en stoere zonnebrillen van DKNY doen het goed bij de heren. 
 
 

Guess zonnebrillen zijn hip en opvallend

Ook deze herfst zijn de zonnebrillen van Guess een echte hit. De zonnebrillen stralen niet alleen classy en chique uit maar staan ook nog hip en zijn helemaal van deze tijd. Guess begon evenals DKNY eerst met een kleding lijn, maar dit is inmiddels helemaal uitgebreid tot een kleding, schoenen en accessoires lijn. Ze hebben niet alleen de hipste dames en heren kleding, maar ook de mooiste zonnebrillen, tassen en schoenen. 

Over de zonnebrillen van Guess valt er het volgende de te zeggen, ze zijn stijlvol en helemaal van deze tijd. Vooral de afgelopen jaren zijn de Guess zonnebrillen behoorlijk gestegen in hun populariteit. Afgelopen zomer zijn de Guess zonnebrillen echt goed vertegenwoordigd geweest en het is bijna zo bekend dat als je niet eentje hebt, je eigenlijk gewoon niet bij de tijd bent. Guess zonnebrillen zijn een echte stijl icoon geworden. 

De zonnebrillen zijn te krijgen in verschillende modellen voor zowel dames als heren. De kleuren variëren van zwart naar bruin en soms vind je ook nog een paar hele leuke zomer kleuren tussen zoals fushia en rood. De bril glazen zijn meestal brons of zwart maar ook de nieuwe trend van glazen die van licht naar donker gaan zijn goed vertegenwoordigd in de nieuwe collectie van Guess. Ben je een animal print liefhebber, dan zullen de tijger, slangen of zebra print frames zeker iets zijn voor jou. Ga eens online en bekijk maar zelf de leukste Guess zonnebrillen. 

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag. Fuva.nl probeert zo transparant mogelijk te worden om haar bezoekers zo goed mogelijk te informeren. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen