Nieuwe Ray-Ban Aviator modellen

Elk jaar komt Ray-Ban met nieuwe trends zonnebrillen. Bekijk hier de nieuwe Aviator trend.

Wat is de nieuwe trend voor Ray-Ban Aviator modellen?

Elk jaar komt Ray-Ban met nieuwe zonnebrillen voor de modellen uit haar assortiment. Er zijn 25 modellijnen die elk jaar worden aangevuld met nieuwe kleuren en materialen. Afgelopen jaar de Aviator lijn onder handen genomen. De trend voor de Ray-Ban Aviator modellen van dit moment zijn de Aviator zonnebrillen met gekleurde spiegelglazen.

Ray-Ban is echt een trendzetter op het gebied van zonnebrillen. Wanneer zij een voor een bepaalde richting gaan zullen vele andere zonnebrilmerken hun volgen. Je ziet op dit moment ook heel veel andere zonnebril merken die een zonnebril fabriceren met gekleurde spiegelglzen.  

Deze trend is in zo'n korte tijd bekend geworden omdat deze modellen gepromoot worden in modemagazines, tvreclames, modeblogsites enz. Je ziet direct dat wanneer Ray-Ban een trend inzet vele zullen volgen. Maar het succes zit hem niet enkel in de kleuren. Het materiaal dat Ray-Ban gebruikt voor het Aviator model is erg sterk. Het montuur is van metaal gemaakt en de schanieren zijn op een bepaalde manier gemaakt waardoor de kans op kapot gaan verlaagd wordt. Een voordeel hiervan is dat de Ray-Ban Aviator jaren mee zal gaan. Het Aviator model heeft G15 glazen. Dit zijn glazen, ontworpen door Ray-Ban, die uw ogen 100% beschermen tegen UV-Licht. De Ray-Ban Aviator is niet alleen erg mooi, maar ook sterk en zal uw ogen goed beschermen.

Top 3 nieuwe Ray-Ban Aviator modellen:

Nr.1 Ray-Ban Aviator 112/17

Materiaal: Goudkleurig metaal
Glazen: Blauw gespiegeld G15 glas

Nr.2 Ray-Ban Aviator 112/19

Materiaal: Goudkleurig metaal
Glazen: Groen gespiegeld G15 glas

Nr.3 Ray-Ban Aviator 112/69

Materiaal: Goudkleurig metaal
Glazen: Rood gespiegeld G15 glas

Deze nieuwe modellen van de Ray-Ban Aviator lijn zijn te bestellen bij Fuva. U kunt deze makkelijk en snel bestellen bij Fuva.nl Wij leveren de zonnebrillen binnen 1 werkdag en u heeft 1 jaar garantie op de zonnebril. Voor vragen over deze zonnebrillen kunt u direct terecht bij onze Live Chat Service.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen