Gepolariseerde zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0
Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen geven rust aan je ogen. Dankzij de glazen kun je langer genieten van de zon. In het volgend artikel gaan we wat verder op gepolariseerde zonnebrillen in.

Gepolariseerde zonnebril houden schitteringen tegen


Gepolariseerde zonnebril hebben sinds ze ontworpen zijn een grote druk op zich, ze zijn de combinatie van vorm en functie. Ze zijn ontworpen om er geweldig uit te zien en om je ogen veilig te houden van tegen UV-stralen en verblinding. Dit klinkt allemaal geweldig, maar betekent niet veel voor de gemiddelde persoon. Immers, zonnebrillen zijn zonnebrillen, toch? Dat is wat je zou denken. Wanneer ze denken aan een gepolariseerde zonnebril. Als ze denken aan een gepolariseerde zonnebril, dan denken ze aan een vizier achtige zonnebril ontworpen om te passen ten opzichte van de reguliere bril. Ze werken, maar ze zijn niet wat iemand zou noemen "cool". Dus hoe kan de beste gepolariseerde zonnebril werken?


Wat is polarisatie?

 

Polarisatie kan het beste worden gezien als de aard van de coating op de autoruiten. Deze transparante film blokkeert UV-stralen en verblinding, waardoor je makkelijker kan zien bij helder weer. De meeste zonnebrillen hebben dezelfde soort film om je ogen tegen zonlicht te beschermen. Het nadeel van deze brilglazen, is wel dat ze de neiging hebben zeer gevoelig te zijn voor krassen en ze breken snel, waardoor ze onpraktisch zijn voor mensen met een drukke levensstijl.


De techniek van BluBlocker is toch wel iets anders. De polariserende middel wordt eigenlijk opgenomen in de matrix van de brilglas. Dit biedt niet alleen een betere en uniforme gezichtsveld aan de zonnebrillen, maar maakt de brilglazen ook veel duurzamer en bestand tegen beschadigingen. Als je ooit geprobeerd hebt om te kijken door een zonnebril met veel krassen en eentje die versleten is, zal je al gauw merken dat je ogen snel vermoeid raken. Vanwege het unieke proces waarbij BluBlocker brilglazen zijn gemaakt, gaan ze langer mee en bieden een grotere duurzaamheid dan de vergelijkbare geprijsde mode zonnebril. BluBlockers glazen zijn ontworpen om te filteren op het blauwe deel van het spectrum en visuele "ruis" zoals het gereflecteerde licht van sneeuw of water tegen te gaan. Hierdoor kun je eenvoudig en comfortabel kijken en minder vermoeide ogen krijgen.


Tegenwoordig is iedereen bezig met gezondheid en wil iedereen zoveel mogelijk gezond blijven. Maar te veel mensen vergeten om hun ogen te beschermen. In de winkels zijn er een grote verscheidenheid aan designer gepolariseerde zonnebrillen die er niet alleen cool uitzien, maar ook helpen om uw ogen veilig en gezond te houden. 


UV stralen


Inmiddels heb je al verscheidende malen gehoord over UV-stralen en waarom polarisatie belangrijk is. Je weet ook al dat polarisatie je ogen veilig houd als je veel buiten in de zon bent. Als je dan op zoek gaat naar een zonnebril, kies er dan ook eentje die deze bescherming hoog in het vaandel heeft. Al is het een zonnebril die minder mooi is, uiteindelijk gaat het toch om de bescherming die geboden word. Niet alle zonnebrillen zijn hetzelfde en kiezen tussen vorm en functie is een makkelijke keus, je kan het beste voor functie kiezen, want dan weet je in ieder geval dat je ogen optimaal beschermd worden, bij vorm kunnen we dat niet garanderen. 


Winkelen voor zonnebril hoeft niet frustrerend te zijn wanneer je goed geïnformeerd bent en op de vereisten let. De zonnebril die je koopt hoeft geen super dure designer te zijn, hij kan ook een gewone prijs hebben en toch nog cool eruit zien plus de optimale bescherming bieden. Je kunt al tegen een redelijke prijs een gepolariseerde zonnebrillen voor mannen vinden die er geweldig uitzien en nog steeds voldoen aan de veiligheid van de ogen. Ook de dames kunnen aan hun trekken komen voor een gepolariseerde zonnebril en dat zonder de prijskaart van een dure ontwerper. 


Het is niet alleen belangrijk om er stijlvol uit te zien, maar je moet ook een zonnebril hebben die bescherming biedt tegen de UV stralen. In de verschillende online winkels en brillenzaken zul je ook stijlvolle zonnebrillen voor mannen en vrouwen tegenkomen die naast stijl ook goed voor de ogen zijn. Het blokkeren van de UVA en UVB stralen die uw zicht in gevaar kunnen brengen is een heel belangrijke doel van de zonnebril. Ook al zijn de stralen overdreven verlicht en reflecteren ze,  dusdanig met een goede zonnebril heb je hier helemaal geen last van. 


Als je op zoek bent naar goede gepolariseerde zonnebrillen dan kun je het beste kijken bij de gerenommeerde online webshops, daar hebben ze voor vrouwen en/ of mannen, de leukste zonnebrillen en meestal ook tegen de meest voordelige prijzen. Je ogen veilig en gezond houden voor de zomer of winter hoort gewoon bovenaan de lijst met prioriteiten te staan. Zonnebrillen die perfect zijn voor elke activiteit en die ook direct helpen tegen UV-stralen en bescherming van je gezichtsvermogen. Maakt het al een stuk gemakkelijker.


Dat de zonnebril het heel jaar door gedragen dient te worden is niets nieuws meer, iedereen weet dat inmiddels al. Dus elk seizoen is het belangrijk om tenminste 1 leuke zonnebril aan te schaffen die helemaal bij de mode en stijl van dat seizoen past. Want je outfit veranderen, dus je zonnebril hoort dan ook te veranderen om het geheel helemaal af te ronden. Niet alleen seizoenen veranderen. Maar het word een beetje saai om altijd dezelfde zonnebril te dragen. Als je dat doet, dan wil dat zeggen dat je het ook normaal vind om elke dag hetzelfde overhemd te dragen, of nooit naar de kapper te gaan en jaar in, jaar uit dezelfde kapsel te dragen. 


Zonnebrillen zijn een accessoire. Net zoals oorbellen, armbanden of riemen, kunnen ze je outfit helemaal compleet maken. Je kunt je zonnebril gemakkelijk op je outfit afstemmen en omgekeerd. Zo zijn er verschillende modellen zonnebrillen, er zijn sportieve zonnebrillen, chique zonnebrillen, Coole zonnebrillen, retro zonnebrillen, grote, kleine, gepolariseerd en niet gepolariseerde zonnebrillen en de opties en verschillende stijlen zijn eindeloos. Winkelen voor een zonnebril kan leuk zijn. 


Of u nu op zoek bent naar een koel, elegant, sportief of retro zonnebril, je kan zoveel stijlen online vinden zoals zonnebrillen van het merk Serengeti en de bekendere zonnebrillen van Ray-Ban. De zonnebrillen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt, ze variëren sterk en ze hebben elke een eigen vorm. Vergeet niet met de veranderende stijlen en seizoenen, dat je steeds de nieuwste look zonnebril hebt. Let altijd op de bescherming die de zonnebril biedt, deze dient minimaal 97% te zijn of hoger. En als je een zonnebril met gepolariseerde glazen kan vinden dan heb je helemaal mazzel. Want dan heb je niet alleen UV Bescherming, maar ook een zonnebril die vooral gemaakt is om je ogen te beschermen. Bij het kiezen van een zonnebril is polarisatie wel erg belangrijk, dus let hierop. Maar je hoeft er geen duizenden euro’s voor neer te tellen, de prijs kan schappelijk zijn en de bril van top kwaliteit. Als je deze combi vind, dan heb je de juiste zonnebril voor je waar je absoluut geen nee tegen moet zeggen, maar direct wil kopen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen