De leukste dames zonnebrillen van Ray-Ban

  • Geplaatst op
  • Door Freek van Aerle
  • 0
De leukste dames zonnebrillen van Ray-Ban

Ray-Ban is al tientallen jaren de trendzetter op het gebied van zonnebrillen, in het volgend artikel gaan we het hebben over zonnebrillen die al jaren geliefd zijn bij de dames.

Hippe dames Ray Ban zonnebrillen


Ray-Ban Jackie Ohh is een zonnebril waarbij glamour en mode in één adem genoemd kunnen worden. Deze modieuze zonnebril is genoemd naar niemand minder dan Jackie Kennedy Onasis, iedereen kent Jackie wel, ze was de vrouw van wijlen president John F Kennedy en een mode icoon van wereld formaat. Ray Ban was een van de merken die ze vaak droeg, vandaar dat de Ontwerpers van Ray Ban besloten een zonnebril naar haar te noemen. Deze Jackie Ohh is een vrouwen zonnebril, waarbij de doelgroep vooral gericht is op de moderne vrouw van nu. De naam is daarom ook niet zomaar gekozen en geeft je een gevoel van mode en vrouwelijkheid. De Jackie Ohh zonnebril brengt je terug naar het leven van een verfijnde en opvallende stijl, de mode en roem van de jaren zestig. Luxe en elegantie dit zijn synoniemen, het meest geschikt voor Jackie Ohh. Ray Ban heeft drie varianten van Jackie Ohh zonnebril gemaakt. De kleinste heet Jackie Ohh, de gemiddelde - Jackie Ohh II en de grootste Jackie Ohh III. Deze Cat Eye zonnebril is een verwijzing naar de jaren vijftig, klassiek en modieus, vrouwelijk en elegant en tegelijkertijd bescheiden en mysterieus. 


Jackie Ohh II is een iets grotere versie met een iets langere afstand tussen de glazen en benadrukt de gelaatstrekken met enthousiasme en speelsheid. Ten slotte de grootste - Jackie Ohh III, deze` is een grotere versie van de Ohh en Ohh ll met grotere glazen speciaal ontworpen voor inspiratie, drama en romance voor de vrouwelijke natuur. Het is een super vrouwelijke bril die echt stijl uitstraalt. De verschillende leuke designs maken het helemaal compleet en de kleuren en combinaties zijn ook echt een lust voor het oog en gemakkelijk te combineren. Je kunt hem dan dragen om er super modieus uit te zien maar ook als je gewoon even naar de supermarkt wandelt. 
 

Ray-Ban Erika zonnebrillen


Erika zonnebrilRay-Ban Erika is een andere populaire Ray Ban zonnebril speciaal voor dames, deze is niet zo lang geleden toegevoegd aan de Ray Ban collectie. De kleuren van dit model zijn super hip en trendy en hebben echt een vrouwelijke uiterlijk. Ook deze Ray Ban Erika is een Cat Eye model helemaal vrouwelijk met de prachtige brilglazen die elke vrouwengezicht extra accentueert. Erika - is niet de eerste collectie Cat Eye zonnebril van Ray Ban er zijn eerder ook andere vrouwelijke exemplaren uitgebracht zoals de Vagabond, Cats en Laramie. Al deze variaties zijn in vorm - succesvolle "afstammelingen" van de Cat Eye vorm, die zijn gemaakt in de jaren 50 van de twintigste eeuw.
 

Cat Eye modellen


Cats zonnebril"Cat's Eye" werd de eerste vrouwelijke vorm van puntige zonnebrillen die het uiterlijk van de dames die ze droegen een extravagantie gaven, met nadruk op de vorm van het gezicht en de aandacht die dan gevestigd wordt op de ogen en jukbeenderen. Deze vorm is vrij revolutionair geworden, want tot voor de opkomst van de Cat Eye had je voornamelijk vormen die rond of rechthoekig waren gemaakt. De Cat Eye zonnebril begon al vanaf het begin in populariteit te stijgen en vanaf de première van de film "breakfast at Tiffany's" in 1961, waar de heldin Audrey Hepburn voor het eerst deze type zonnebril op deed terwijl ze koffie aan het drinken was. Het was niet de Wayfarer, zoals velen ten onrechte denken, maar een Cat Eye model van Manhattan Oliver Goldsmitta. Ray Ban heeft daarom speciaal voor vrouwen zonnebrillen gemaakt die ook nog vrouwelijke namen hebben zoals de geweldige zonnebril Ray Ban Erika, deze zonnebril combineert een klassieke vorm en modern materiaal samen. Er wordt bij dit model vooral nadruk gelegd op de externe bovenste hoeken, hiermee worden de "kat ogen" nagebootst en gestoken in heldere kleuren frames en brilglazen in de stijl van de jaren '80. Deze combinatie maakt de zonnebril onvergetelijke, jong en heel vrouwelijk. De Erika werd in 2014, in een nieuw jasje gestoken, de frame is bedekt met zacht, aantrekkelijke fluweel en dit maakt de Erika nog meer wenselijk voor de stijlvolle en actieve fans!


Ben je dus een dame die van lichte materialen, leuke prints en mooie vormen houdt dan is de Ray Ban Erika een must-have voor jouw stijl en imago!
 

Ray-Ban Emma zonnebrillen 


Emma zonnebrilEen andere super populaire zonnebril is de Ray Ban Emma: een bril met emotie. Het is een bril  van de moderne mode en er is veel gebeurd om het tot een "unisex" bril te maken, maar toch blijft de Emma het meest vrouwelijk. Daarom zijn de bovenste hoeken het meest puntig om aan te geven dat het om een vrouwelijke bril gaat. De Ray Ban Emma heeft de buitenste hoeken speels opgewekt. De geschiedenis van deze bril start al ergens in de jaren vijftig van de twintigste eeuw, toen de Ray Ban Emma voor het eerst verkondigt werd als de nieuwste verschijning van een nieuw tijdperk van de vrouwelijke zonnebril.  De Cat Eye zonnebril kreeg toen de bekendheid vanwege de diva's als Marilyn Monroe, Barbara Windsor, Dean Manoff, Drew Barrymore, Scarlett Johansson en Gwen Steffani.  Allemaal droegen maar al te graag deze katachtige zonnebrillen. De Emma is een zonnebril die opgedragen is aan Emma Watson of te wel Hermione Granger gespeeld in "Harry Potter." De jonge actrice heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de bevordering van het merk. Om haar obsessieve fans en fotografen af te leiden droeg ze bijna permanent de Ray Ban Wayfarer. Vandaar dat Ray Ban voor haar de Emma heeft ontworpen. Ray Ban Emma frame is gemaakt van acetaat; een thermoplastisch polymeer op basis van cellulose door chemische effecten op hout, katoen of wol. Interessant is dat de acetaat kader licht van gewicht, duurzaam, bestand tegen beschadigingen en te krijgen in verschillende vormen en kleuren.


De glazen van de  Ray Ban Emma zijn van polycarbonaat, deze is lichter en sterker, de glazen kun je krijgen in de kleuren: neutraal grijs, zacht bruin, blauw en lichtpaars. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen