Lenteproof met de Ray-Ban Erika

  • Geplaatst op
  • Door Milou van Kemenade
  • 1

Combineer je zonnebril met de leukste accessoires!



Het is altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken. Vooral als ze daar ook van die leuke hebbedingetjes verkopen. En accessoires kunnen er altijd wel bij!
Zo is de webshop: www.glamouroffashion.nl, dit is een overzichtelijke website met erg leuke sieraden, sleutelhangers/tassenhangers, schoenen, kleding, tassen en zwemkleding. Ook hebben ze een winkel in Gouda. 

De werknemers van Fuva zijn allemaal erg enthousiast over de beige portemonnee.
Tegenwoordig wordt er veel betaald met de pinpas, en toch willen de meeste mensen een grote portemonnee, dit is niet alleen heel hip, maar toch ook wel makkelijk. Zo zijn alle pasjes netjes geordend en kan je alle bonnetjes van het shoppen bewaren en ligt het niet allemaal door elkaar in je grote tas. Want daar zit bij de meeste vrouw al genoeg in.


Accessoires van Glamouroffashion.nl!

De grote portemonnee is ook nog een erg leuk om als clutch te gebruiken voor tijdens het uitgaan. Als je een schoudertasje draagt, is de kans groter dat er iets uit je tas gestolen wordt, omdat die niet altijd in het zich hangt.  en een enveloptas in je hand is vak zo groot. In deze portemonnee past bij het geld, id, kauwgum en lipgloss zelfs nog een telefoon ter grootte van de iPhone 6 makkelijk bij. de grote portemonnee is dan dus zeer geschikt om mee te neme n tijdens het uitgaan. 

De beige portemonnee van namaak leer heeft een leuk reliëf waardoor het net lijkt alsof het gemaakt is van krokodillen leer. In de portemonnee zitten 6 vakjes voor pasjes, 4 voor briefgeld ( inclusief 1 waar de telefoon in kan) en 1 met rits, zodat het muntgeld niet door heel je portemonnee slingert. De portemonnee kan gesloten worden door een rits met een leuk imitatielederen flosje eraan. 

Ook viel meteen de brede bohemian look armband erg op! De trend van nu is armcandy. Vaak wil dat zeggen dat je veel verschillende kleine armbandjes aan een arm draagt. Maar deze armband hoort ook echt in het rijtje armcandy thuis. Deze brede armband is gemaakt van verschillende kleurtjes touw. Door de losse uiteinden kan je zelf je maat bepalen en zo de armband om je arm knopen. In het midden van de armband zit een mooie blauw accent met glittertjes eromheen. Zeer geschikt voor lente en zomer 2016! Wil je ook zo.n leuk armbandje voor jezelf bestellen, kijk dan op www.glamouroffashion.nl

Maar wat is een lente of zomer 2016 zonder een bijpassende zonnebril? Wanneer de portemonnee en het armbandje goed bij je kleding passen, is het aan te raden om hierbij ook een zonnebril in deze kleur te dragen. Fuva adviseert de Ray-Ban Erika in de kleur beige, RB4171 600068. Het is een lichtgewicht zonnebril gemaakt van kunststof en heeft zilverkleurige pootjes. Ideaal voor de hete zomer.

Als je 3 opvallende accessoires hebt, is het slim om de rest rustig te houden. Maar om nu helemaal geen oorbellen in te doen, is ook zo kaal. Laat de oorbellen bijvoorbeeld simpel, maar toch elegant. Zo passen deze babyroze oorbellen perfect bij het geheel. 

Klaar voor de lente en de zomer!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen